2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

benim doğum mayısın 21 haziranın 4 şu an 32 haftamız bitti peki senin canım

kızlar bişey duydum reklı ultraon goruntulerınden bebege özel öykü oluşturuyorlarmış cd hazırlıyorlarmış bebegınızın karnındaki bütün hareketlerini goruyormuşsunuz ama bunu oykuleştırıp duygusal bişeyler yapıyorlarmış duydunuz mu boyle birşey...

kızlar bişey duydum reklı ultraon goruntulerınden bebege özel öykü oluşturuyorlarmış cd hazırlıyorlarmış bebegınızın karnındaki bütün hareketlerini goruyormuşsunuz ama bunu oykuleştırıp duygusal bişeyler yapıyorlarmış duydunuz mu boyle birşey...
evt canım duydum bende öyle bişey sen kaç haftalıksın peki

[QUOtalar;12583150]30+5 ken gitmiştim 1610 gramdı[/QUOTE]

maaşallah bende ogrenıcem bakalım bizimkinin agırlıgı nekadar toplam kac kılo aldın cınsıyetı ne bebışının

[QUOtalar;12583150]30+5 ken gitmiştim 1610 gramdı

maaşallah bende ogrenıcem bakalım bizimkinin agırlıgı nekadar toplam kac kılo aldın cınsıyetı ne bebışının[/QUOTE]
canım benim iki tane kızım var bu da erkek nasipse küçük kızım 10 yaşında anlayacağın 10 sene aradan sonra yaptım bebişi:hooray:

maaşallah bende ogrenıcem bakalım bizimkinin agırlıgı nekadar toplam kac kılo aldın cınsıyetı ne bebışının
canım benim iki tane kızım var bu da erkek nasipse küçük kızım 10 yaşında anlayacağın 10 sene aradan sonra yaptım bebişi:hooray:[/QUOTE]

oooooooo maaşallah

canım ahh inşallah. o ara telefonlaşarak haberleşiriz. hiçbirimiz başlarda nete giremeyebiliriz uzun uzadıya. ama habersiz bırakmayız birbirimizi. normal doğum yapınca direk annenin kucağına versinler. ben yabancı videolarda hep öle görüyorum. bizim memlekette durum nasıl acaba. bilen var mı. ikinci olarak da kaynanalar devreye girmesin babaya versinler bence. onun kokusunu alsın derim.

canım evet haberleşelim mutlaka tahminimce o sıra kımse nete giremez ama iyi haberlerimizi alırız.. Gerçi hiç olmadı ben eşime söylerim gir yaz kızlara benım hanım pırtlattı sağlıka die :KK70:DDD

bizim hazırlıklar çoktan bitti çantamızı bile hazırladık bakalım ne zaman gelecek bebbişgamyoncuiremsu

canım cantalarını hazırlayanlar söyle bir liste yapsa sunu bunu koydum diye de bizle palaşsa bence cok guzel olur.. Hem fikir alıs verişi yaparız..

zaten diyorum ki bastakı listeye baktınız mı hiç öyle bir liste yapabilir miyiz sizce?

bu arada yesica verdiğin linke baktım..

gayet iyi duruyor ama dediğim gibi benim onları alma olanagım yok esım getiriyor dükkandan. Ama hepimizin alması lazım kimden duyduysam cok kullanıslı dedi..

hoşbuldum balacksiyacım nasılsınnn bi bakayım dedim ne var ne yok topicte :)

selam kızlar kolay gelsin bisey sora bılırmıyım

X