2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kız ben haziranda gelcem ist ama sen doğuruyon bende bebiş bakmaya gelirim artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy gel kııız ben haziran sonuna doğuracam. seversin öpersiiiiinnn oooh mis gibi bebiş dersiiiin. damadım canım benim dersiiiiiin :KK70: sana su muhallebisi yaparım :roflol:

ayy gel kııız ben haziran sonuna doğuracam. seversin öpersiiiiinnn oooh mis gibi bebiş dersiiiin. damadım canım benim dersiiiiiin :KK70: sana su muhallebisi yaparım :roflol:

fırsat olursa gelmeye çalışırım nerde oturuyon kızhihoyyyt

az kaldı bizimkiler de büyür canım. gerçikocişim benden umudu kesti küücük diyo beğenmiyo :roflol:

Göbek görmek isteyen bana gelsin öyle bi göbek varki ucuz mubarek icindeki :roflol:

fırsat olursa gelmeye çalışırım nerde oturuyon kızhihoyyyt

çekmeköydeyim . ama ulaşım çok kolay buraya. kolay bi yerdeyim tarif ederim arabanız olursa gelirsiniz. arabasız olursanız kocişle 2 dk gelir alırız sizi :)

kız baktım seninkinin resmini benimgöbek de seninki kadardır. . ben takılıyom bazen minik kaldı oğlum diye babası kızıyo. oğluma minik deme büyüyecek diye

keşke kocişim senin göbüşü görseydi adamın içine su serpilirdi. etrafımdakile tombik göbekli şansıma :roflol:

ama emmesi ağız yapısı bakımından iyi değil diyolar:uhm:

valla bilmiyom ki. silikon damaklılarda bişey olmuyomuş. damaksız olanlar damak yapısını bozuyo diyolar. ben de damaklı aldım 6 tane var oğlumun emziğii hem de aylara göre 2 şer tane

X