2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ya üf göbek deliğim çok komik benim yaaa. dışarı pörtledi sırnaşık şey

ben öyle şirin göbüşleri seviyom içinde bebiş olanları :KK70: bebişlileri canım çekiyo. bebişi yesem diyeeee bebişsizlere uzaktan bakıyom:roflol:

bebişsizlere uzaktan bile bakma :roflol: tatsız tuzsuz bişey oluyo. bu arada itiaf e:sinifsinif:diyim ben de göbüş görmeye dayanamıyorum. ama illa ki içi bebişle dolu olacak. açın kızlar geliyommm :eek:

nisan annelerinin göbekleri topiğine baktım geçen
off maşallah nası güzl göbekler kocaman kıskandım azıcık :KK70: benimki küçük daha onların yanında

bebişsizlere uzaktan bile bakma :roflol: tatsız tuzsuz bişey oluyo. bu arada itiaf e:sinifsinif:diyim ben de göbüş görmeye dayanamıyorum. ama illa ki içi bebişle dolu olacak. açın kızlar geliyommm :eek:

:roflol:roflol:

nisan annelerinin göbekleri topiğine baktım geçen
off maşallah nası güzl göbekler kocaman kıskandım azıcık :KK70: benimki küçük daha onların yanında

az kaldı bizimkiler de büyür canım. gerçikocişim benden umudu kesti küücük diyo beğenmiyo :roflol:

höyyyt kız çocukları acıkınca ye diyemi veriyoz kız bak ist gelince senlede görüşek:jeyyar:

acıkmama gerek yok ki :KK70:acıkmadan da yerim onları ben minicikler ki zaten iki ısırık tamam :KK70:

görüşelim valla canım gelcen mi ki buralara nezaman gelcen ne zamaaaaaan

az kaldı bizimkiler de büyür canım. gerçikocişim benden umudu kesti küücük diyo beğenmiyo :roflol:

kız baktım seninkinin resmini benimgöbek de seninki kadardır. . ben takılıyom bazen minik kaldı oğlum diye babası kızıyo. oğluma minik deme büyüyecek diye

acıkmama gerek yok ki :KK70:acıkmadan da yerim onları ben minicikler ki zaten iki ısırık tamam :KK70:

görüşelim valla canım gelcen mi ki buralara nezaman gelcen ne zamaaaaaan

kız ben haziranda gelcem ist ama sen doğuruyon bende bebiş bakmaya gelirim artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben hergece ballı süt içerdim ondan bebek kilolu olmuş diyolardı:uhm:

X