2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

evet erkek bebek göbeği sivri olurmuş sonra göbekte deliğin altında ve üstünde ( göğüs kafesinin başlangıcına kadar) kahverengi çizgi olurmuş. burun büyürmüş. bi de bazı bölgeler kararırmış biraz:roflol:

bende birebir tutuyo bunlar

neden ki kıyafetlerin olcak sonuçta üstünde. suratını da çekmez mesela?

Aman canim hic sorma benimki internete bile karsi.Ilk zamanlar cok karisiyodu simdi kadinlar sitesi diye izin veriyo iste.Zaten bu siteden baska siteyede girmem arada dizileri kacirirsam onlara bakarim sadece :1no2:
Kiskanclik diz boyu anlicannn :kızgın:

Tamam da sadece göbegimi cek dersem bana bakar iyimisin sen der adam netcen sade göbek resmini butun cekelim diyee sempatiksalakcinni
Ayrica siteyide biliyo kesin anlar siteye eklicemi benimki cin gibidirr aman durun simdi gece gece is cikarmiyim basimaa :umursamaz:

:gitme:bilmiyorumkismile

evet erkek bebek göbeği sivri olurmuş sonra göbekte deliğin altında ve üstünde ( göğüs kafesinin başlangıcına kadar) kahverengi çizgi olurmuş. burun büyürmüş. bi de bazı bölgeler kararırmış biraz:roflol:

bende birebir tutuyo bunlar

Bendede tutuyo tariflerr :emir_bebek:

Aman canim hic sorma benimki internete bile karsi.Ilk zamanlar cok karisiyodu simdi kadinlar sitesi diye izin veriyo iste.Zaten bu siteden baska siteyede girmem arada dizileri kacirirsam onlara bakarim sadece :1no2:

:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::mymeka:

anladım canım :KK43:

kahverengi çizgi her iki gebelikde de oluyor kızlar

Kizlar ayrica ben bide zayiflama sitesine uyeyim.Hamile kalmadan önce orayi kesfettim 3 ayda 15 kilo verdim.Halada ordaki arkadaslarlada yazisiyorum siteden.Bu site sayesinde kurtuldum kilolarimdan hamile kaldim.Kilo vermeseydim simdi aranizda olmicaktim belkide.Gecen sene bu zamanlar 72 kiloydum simdi 8 aylik hamileyim 73 kiloyummm iyiki zayiflayarak hamile kalmisim yoksa 100 kiloyu bulurdum herhalde kafamçokkarıştı
Dogum yapiyim yeniden diyete devam tabi sitede emziran arkadaslar var onlarin arasina katilir onlarla bir diyete baslarim bende insallah bayanssulusmile

en sevdiğim yerim burnum. ve büyümedi hala. hatta yüzüm hiç değişmedi. gerçi oğlum da çiroz ondandır :roflol:

Kizlar ayrica ben bide zayiflama sitesine uyeyim.Hamile kalmadan önce orayi kesfettim 3 ayda 15 kilo verdim.Halada ordaki arkadaslarlada yazisiyorum siteden.Bu site sayesinde kurtuldum kilolarimdan hamile kaldim.Kilo vermeseydim simdi aranizda olmicaktim belkide.Gecen sene bu zamanlar 72 kiloydum simdi 8 aylik hamileyim 73 kiloyummm iyiki zayiflayarak hamile kalmisim yoksa 100 kiloyu bulurdum herhalde kafamçokkarıştı
Dogum yapiyim yeniden diyete devam tabi sitede emziran arkadaslar var onlarin arasina katilir onlarla bir diyete baslarim bende insallah bayanssulusmile

site ismi yasak mıfisfisfis

site ismi yasak mıfisfisfis

Bilmiyorumki canim.Hem illa o sitede zayiflicaz diye bisey yok.Bebeklerimiz dogsun yine bu topik altinda hem kilolarimizi vericez hemde bebeislerimizi buyutucez hep birlikte insallah:emir_bebek:
Ben diyet konusunda azda olsa tecrubeliyim ama emzirirken diyet yapmak nasil olur bilmiyorumm :bbo:

sedef madalyanı aldın mı kıs :içelim::içelim: alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bilmiyorumki canim.Hem illa o sitede zayiflicaz diye bisey yok.Bebeklerimiz dogsun yine bu topik altinda hem kilolarimizi vericez hemde bebeislerimizi buyutucez hep birlikte insallah:emir_bebek:
Ben diyet konusunda azda olsa tecrubeliyim ama emzirirken diyet yapmak nasil olur bilmiyorumm :bbo:

yasak değil galibaboshayallersmile

emzirirken diyet biryana 2 katı olmayalım da

kahverengi çizgi her iki gebelikde de oluyor kızlar
annemde hiç olmamış 2 tane kız doğurdu o da :KK70:

boyun kaç canım senin?

en sevdiğim yerim burnum. ve büyümedi hala. hatta yüzüm hiç değişmedi. gerçi oğlum da çiroz ondandır :roflol:

benim burnum büyüdü. yüzüm de baya su topladı. yanaklarım dudaklarım falan şiş. ellerim ayaklarım da şiş hep. normalde de sık sık şişerdim böyle

sedef madalyanı aldın mı kıs :içelim::içelim: alkisalkisalkisalkisalkisalkis

şeyi soruyodum hani ismimizin olduğu yer var mesaj yazarken 1 kalp ti 2 oldu şimdide 3 olmuş neyin nesi diye merak ettimbilmiyorumkismile

emzirirken diyet biryana 2 katı olmayalım da

Bencede insan emzirirkende cok istahli oluyo cunki boshayallersmile
Bebeklerimiz 6 aylik olana kadar sadece anne sutu vericemiz icin 6 aydan sonra diyet yapabilirz ancak :kedi:

şeyi soruyodum hani ismimizin olduğu yer var mesaj yazarken 1 kalp ti 2 oldu şimdide 3 olmuş neyin nesi diye merak ettimbilmiyorumkismile

yazdığın mesaj sayısı arttıkça artıyor kalplerolumunekankayizsmile

X