2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

erdek e gıdelım balık ekmek yıyelım yada :)))zemuszemusdelikafadulden

bandırmada bi restorana gittik bi iskender yemiştik çok güzeldi kişi başı 30 du gezdik tozduk kardeşim eşim ben :lepi:

kızlar kendinize gelin hamişlere ayıp oluyo :CüvCüv: biri balık öbürü iskender diyo. çıldıracam yasırnaşık şey

kızlar oğlum ayağını yasladı göbeğime elleyince anlaşılıyo ayak olduğuuuu

benim kılım çıkmıyo :KK70:özel bölge için ayda bir ağdaya gidiyom
bacaklarımda ve koltukaltımda da jilet

benimde çok çıkmıyo nerdeyse bir buçuk ay oldu yeni çıktı yapıcam da kız jilet kötü değil mi ben her yeri epilasyon yapıyom çok çıkmıyo benim çok kılım yok da dayanamıyom görünce yoluyomkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar kendinize gelin hamişlere ayıp oluyo :CüvCüv: biri balık öbürü iskender diyo. çıldıracam yasırnaşık şey

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

benimde çok çıkmıyo nerdeyse bir buçuk ay oldu yeni çıktı yapıcam da kız jilet kötü değil mi ben her yeri epilasyon yapıyom çok çıkmıyo benim çok kılım yok da dayanamıyom görünce yoluyomkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

normalde ben de ağda ya da epilasyon yapıyom normalde çok var benim de hamileyken çok azaldı. jilet bile yapınca 4-5 günde başlıyo çıkmaya
doğurayım oğlumu lazer epilasyona gidicem bıktım bununla uğraşmaktan. her ay hem zaman hem para kaybı ya

bandırmada ve erdekte ıskender yedım ama ıstanbuldakı gıbı guzel gelmedı :KK43: erdek te yazın sandallarda balık ekmek yapıyolarrr...

hani koca meydan varya denize yakın orda yemiştik ama güzeldi be eşimle ist sultanahmet köftecisinde yemiştik ordaki de güzeldi:kedi:

benim oğlan sürekli yaslıyo orasını burasını. geçen sabah çok tuvaletim gelmiş sıkışmış yavrucak aaa bi baktım kafası sırtı ve poposu belli oluyo. babası çıldırdı. totosuna vurdu oğlumun eşşoleşek dieeee

X