2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

koca göbekleri koyub ekranda yer bırakmıycaksınız:mymeka:

ben kocişe utan derim demek istedim bana ettiği laflar için. başka ufaklıklarda varmış derim yani

çıplak koyarsam baktığınızda gülmekten doğurabilirsiniz. benim göbeğim sivri biraz da çünkü

Kislar ben resim eklemeyi bilmiyorum ki zaten pc de resimde yok bilmiyorumkismile
Esime desem yapiver diye o asla izin vermezz :eek:lmaz:

Kislar ben resim eklemeyi bilmiyorum ki zaten pc de resimde yok bilmiyorumkismile
Esime desem yapiver diye o asla izin vermezz :eek:lmaz:

önce sıadan bir resmi yüklaterek öğren. diğerini sen yüklersin. A planı tutmazsa B ye geçeriz. ben sana öğretirim.:içelim:

çıplak koyarsam baktığınızda gülmekten doğurabilirsiniz. benim göbeğim sivri biraz da çünkü

erkek olunca sivri kız olunca yuvarlak oluyomuş galiba benim kızım da sivriydi kız oldu hatta doktor bunu böööylece alıcaz sen eski haline kavuşcan diye dalga geçmişti sinir olmuştumalsanaalsanasmile

Oglusun olucagi icin sivri canim göbegin.Benimde öyle sivriki göbek deligimin altinda duruyo oglum resmen.Kenarlarim bom boss fisfisfis

önce sıadan bir resmi yüklaterek öğren. diğerini sen yüklersin. A planı tutmazsa B ye geçeriz. ben sana öğretirim.:içelim:

Tamam da sadece göbegimi cek dersem bana bakar iyimisin sen der adam netcen sade göbek resmini butun cekelim diyee sempatiksalakcinni
Ayrica siteyide biliyo kesin anlar siteye eklicemi benimki cin gibidirr aman durun simdi gece gece is cikarmiyim basimaa :umursamaz:

benim kalp 3 oldu ne veriyolar madalya mı veriyolar:hooray:

X