2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

sedef unutuyor burada hamilelerin oldugunu yemekleri diziyor walla Allahhh bi kendi de hamiş kalsa bi daha bak ben neler yapıyorum ona.. :KK70: :KK70:

Bütün yemek menşeei leri sedeften cıkıyor walla kendi atlattı tabi :KK70:

bu sefer benden çıktıııııı:eek:

siz yeterki gelin basın kuzularrrrr:KK70: ben size 2 büyük pizza daha sölerim sıcak sıcak yersiniz:KK70:

ah ahhh olsada yesek gideriz bi pizzacıya ohh gel keyfim gel ben size bırakmazdım herhalde size aaaaaaaaaa bak kuş derdim önünüzden kaçırırdım ama ben yiyip kilo almayanlardanım en güzeli buhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

valla kızlar yemekten bahsetmiyelim. allahtan tokum da gözüm görmüyo şuan. sedef bu arada öğlen gönderdiğin katmerin kokusu taaaaa burnuma geldisenağlama senağlama

valla kızlar yemekten bahsetmiyelim. allahtan tokum da gözüm görmüyo şuan. sedef bu arada öğlen gönderdiğin katmerin kokusu taaaaa burnuma geldisenağlama senağlama

kız vall asabah namazında makineye koyucam hamuru kalkıncada yapıcam neeediyim anam yakın değilsin ki beraber yiyek şimdi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar epilasyon yapıyonuz mu kaç günde bi yapıyonuz ben yapıcama çok eriniyom ya :sm_confused:

X