2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

burada bir aşk yasanıyor hiii..kimse yok fırsat bıldınız dımııı bastım ama sızı:eek:lmaz: ya benıde sevın yada herkese yayarım bu konusmayı delikafadulden

valla biz her telden seviyoz seni mi sevmiycez kız senide seviyozopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla biz her telden seviyoz seni mi sevmiycez kız senide seviyozopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:sm_cool::teytey::hooray:zorla sevdırdım kendımııııı hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ya hakkaten cok kotusunuz yaaaa :KK43:((((alsanaalsanasmile

kız baksana alatariell canlı canlı yiyiyo hadi gel seninle şunun evini basak ben sadece resime bakıyodum ama bende yapıcaaaaaaamdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız baksana alatariell canlı canlı yiyiyo hadi gel seninle şunun evini basak ben sadece resime bakıyodum ama bende yapıcaaaaaaamdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

siz basana kadaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae:CüvCüv:

alatariell kendini pizzaya kaptırmış:roflol::roflol:

siz yeterki gelin basın kuzularrrrr:KK70: ben size 2 büyük pizza daha sölerim sıcak sıcak yersiniz:KK70:

sedef unutuyor burada hamilelerin oldugunu yemekleri diziyor walla Allahhh bi kendi de hamiş kalsa bi daha bak ben neler yapıyorum ona.. :KK70: :KK70:

Bütün yemek menşeei leri sedeften cıkıyor walla kendi atlattı tabi :KK70:

sedef unutuyor burada hamilelerin oldugunu yemekleri diziyor walla Allahhh bi kendi de hamiş kalsa bi daha bak ben neler yapıyorum ona.. :KK70: :KK70:

Bütün yemek menşeei leri sedeften cıkıyor walla kendi atlattı tabi :KK70:

anam 3.ye kalıyım şimdi durub dururken valla ben ne istersem kociş alıyo bi demiştim gecenin bi vakti baklava almıştı canım kocam pastahane açık olmasaydı isyan çıkıcaktı herhaldesengözlerimebaksanabcokacimcoook

X