2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

allah allah bi geldi blacksiya bi gitti başka sayfaya:a015:

bugun kuzenım geldi demiştim ya hani yenı doğum yapan..

mutlaka emzikten 5-10 tane al dedi.. cunku aynı emzige alıştımı aynısını istiyormus hep..

sonra bir de doğum sonrası korsesını mutlaka al dediiiii

bugun kuzenım geldi demiştim ya hani yenı doğum yapan..

mutlaka emzikten 5-10 tane al dedi.. cunku aynı emzige alıştımı aynısını istiyormus hep..

sonra bir de doğum sonrası korsesını mutlaka al dediiiii

valla kendin bilirsin ya o kadar emziği emmezseguclubacismile doğum korsesini sezeryan olunca kimi tak diyo kimi takma zararlı diyo bende anlamadımbilmiyorumkismile

oooffffffffff herkes bir şey diyor demi ya.. Ne olacak halimiz çok merak ediyorum mmmmm

kız ben sana kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm
pideden vazgeçtim pizza söledim yemek sepetinden delikafaduldendelikafadulden
tek başıma yicem hepsini

kız ben sana pizza da yapardım aşk olsun kız geçen koca tepsiye yaptım anca tepsinin kırıntılarını bulursun heeeepsi bittihihoyyythihoyyythihoyyyt

bana yapmazsın zaten hiç oralarda uzaklarda başkalarına yap yapsan sanki yemiceeeeeeeemmafoldumben
başkaları dediğim de kocan çocukların haaa kaydirigubbakcemile3

bana yapmazsın zaten hiç oralarda uzaklarda başkalarına yap yapsan sanki yemiceeeeeeeemmafoldumben
başkaları dediğim de kocan çocukların haaa kaydirigubbakcemile3

oyyyyyyyyyyyyy kurban olayım seni yaradana kız yanında olupda yapmayan sen olsunolumunekankayizsmile

kız valla bende seni çok seviyom kız anaaaaaam yazdıklarımızı okuyanlar yanlış anlamayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eek:klava:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

burada bir aşk yasanıyor hiii..kimse yok fırsat bıldınız dımııı bastım ama sızı:eek:lmaz: ya benıde sevın yada herkese yayarım bu konusmayı delikafadulden

X