2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar yemek yapmalıyım uğrarım tekrar hepiniz öpüldünüz opuyorumnanaktan

kız sen evde öyle göbüşün yarısı dışarda mı geziyon
annem de fırçayı bastı o yüzden :roflol: pc de görüntülü konuşurken kapat deyip duruyodu kadıncağız. yeni yeni alışıyorum. daralıyodum biraz da ondan. ama şuan kapalı :1ninca:

kızlar yemek yapmalıyım uğrarım tekrar hepiniz öpüldünüz opuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi:

annem de fırçayı bastı o yüzden :roflol: pc de görüntülü konuşurken kapat deyip duruyodu kadıncağız. yeni yeni alışıyorum. daralıyodum biraz da ondan. ama şuan kapalı :1ninca:

çok tatlı kız kapama benimki de açık hep öyle kaydirigubbakcemile3

ya kızlar göbüşümün içinde bişey oluyo. kalp atışı gibi düzenli ama tekme gibi değil gibi. benim oğlan ritimli mi vuruyo ki acaba? dün geceden beri böyle

yesicacim hosbulduk,kolay gelsin sana. :))
talarcim hosgeldin sen de canim
alatariell ben de gobegi acik geziyorum,uzaninca tamamen aciyorum,bebisimle oynamak icin :))

yesicacim hosbulduk,kolay gelsin sana. :))
talarcim hosgeldin sen de canim
alatariell ben de gobegi acik geziyorum,uzaninca tamamen aciyorum,bebisimle oynamak icin :))

çok şirin oluyo öyle bence ben de yatarken açıyorum kociş sevsin diye

Slm kislar bende geldim ama cok duramicam simdiden sölim aski memnu baslayana kadar burdayimm sempatiksalakcinni
Nasilsiniz bakalim ben acayip yorgunum oglumu gezdirdik yemek yedik dondurma yedik derken aksami ettik ama suan ayaklarim titriyo agridann benden gecmis gezmek falanbilmiyorumkismile

ne güzel bi gün geçirmsin işte canım :)
devril yat dinlen işte şimdi de yerimseniben

çok şirin oluyo öyle bence ben de yatarken açıyorum kociş sevsin diye

Seviyomu bari babasi oglusunu:ecrin_bebek:
Ayy benim esim ilkinde cok ilgilenir heycanlanirdi bunda hic alakasi yok oglusumla karnim kocaman olmasa sanirim hamileligim bile gelmicek aklinaa alsanaalsanasmile
ikinciler garip oluyoo yaa mafoldumben

ne güzel bi gün geçirmsin işte canım :)
devril yat dinlen işte şimdi de yerimseniben

Evet canim gunumuz guzel gecti aksam nasil oldu anlamadik.
Inan oturana kadar bu kadar yoruldugumu anlamamistim eve geldim oturdum cakildim kaldim koltuga heryanlarim agriyooo mirmirmirmir

Seviyomu bari babasi oglusunu:ecrin_bebek:
Ayy benim esim ilkinde cok ilgilenir heycanlanirdi bunda hic alakasi yok oglusumla karnim kocaman olmasa sanirim hamileligim bile gelmicek aklinaa alsanaalsanasmile
ikinciler garip oluyoo yaa mafoldumben

valla ne yalan söyliyim daha yeni yeni göbekte bebek olduğunu anlamaya başladı benim adam eskiden sevmiyodu ilgilenmiyodu hiç amaaan doğunca severim diyodu. şimdi bebiş de eşime çok tepki veriyo onu da hissetmeye başladı ya eli hep göbeğimde kaydirigubbakcemile3

Gene kimseciklerden ses ciktigi yok.Herkes tv basinda aski memnu bekliyo herhaldebayanssulusmile
Neyse bende cikiyorum zaten yorgunum uzandigim yerden diziye bakarim artik.Herkese iyi aksamlar geceye ugrarsam görüsürüzz opuyorumnanaktan

tamam canım ben de gidip duş alıcam herşeyden sıkılmaya başladım yine. bu saatlerde böyle oluyorum. yalnız kalınca bütün gün
sonra da dersime bakarım artık öptüm siziiiiii

ben geldimmm herkes gitmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…