iyi akşamlar ben geldüm:ecrin_bebek:
kızlar yemek yapmalıyım uğrarım tekrar hepiniz öpüldünüz opuyorumnanaktan
annem de fırçayı bastı o yüzden :roflol: pc de görüntülü konuşurken kapat deyip duruyodu kadıncağız. yeni yeni alışıyorum. daralıyodum biraz da ondan. ama şuan kapalı :1ninca:kız sen evde öyle göbüşün yarısı dışarda mı geziyon
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi:kızlar yemek yapmalıyım uğrarım tekrar hepiniz öpüldünüz opuyorumnanaktan
annem de fırçayı bastı o yüzden :roflol: pc de görüntülü konuşurken kapat deyip duruyodu kadıncağız. yeni yeni alışıyorum. daralıyodum biraz da ondan. ama şuan kapalı :1ninca:
yesicacim hosbulduk,kolay gelsin sana. :))
talarcim hosgeldin sen de canim
alatariell ben de gobegi acik geziyorum,uzaninca tamamen aciyorum,bebisimle oynamak icin :))
Slm kislar bende geldim ama cok duramicam simdiden sölim aski memnu baslayana kadar burdayimm sempatiksalakcinni
Nasilsiniz bakalim ben acayip yorgunum oglumu gezdirdik yemek yedik dondurma yedik derken aksami ettik ama suan ayaklarim titriyo agridann benden gecmis gezmek falanbilmiyorumkismile
çok şirin oluyo öyle benceben de yatarken açıyorum kociş sevsin diye
ne güzel bi gün geçirmsin işte canım :)
devril yat dinlen işte şimdi de yerimseniben
Seviyomu bari babasi oglusunu:ecrin_bebek:
Ayy benim esim ilkinde cok ilgilenir heycanlanirdi bunda hic alakasi yok oglusumla karnim kocaman olmasa sanirim hamileligim bile gelmicek aklinaa alsanaalsanasmile
ikinciler garip oluyoo yaa mafoldumben