2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

yok be canım ne heyecanı aksine moralim çok bozuk babam hasta bel fıtığı vard senlerdir şu anda acayip durumda ne kalkabiliyor nee yürüyebiliyo devanmlı yataıyor masaj filan yapıyoruz ama kar etmiyor bşraz önce iğne vurdurduk rica rica üstüne eczaneden birini çağırdıkta geldiler vurdular sağlık ocağındaki kadınlar eviniz yakın olmasına rağmen gelmediler ALLAH onlarn elinede düşürmesin zaten :eek:klava: ben zaten gribim biliyosun öle oturdum kaldım bir sürü işim var hiç canım istemiyor

allah kolaylık göstersin çok geçmiş olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol sedef neyse kızlae ben çıkayımda bişeyler hazırlayım kocama adamcağız aç kalmaısn öpüyorum sizi iyi sohbetler

neyse bende kaçıyom yemek yiyelim yesica gelllll bi ezo gelin iç :icecream:

saolun kızlar hoşbulduk zaman zaman uğramaya çalışıcam görşürüz yine şimdi bi yemek hazırlayayım iyi akşamlar

canım çok zevli çok cici şeyler. hangi birini söylesem. güle güle kullansın tatlı oğluşun. :nazar::nazar:

sağol teyzesiiii :) bunları hep ananesiyle dedesi aldı. ben yurtdışına gittim sırf bunları alıp getirmek için. annemler yurtddışındalar benim :KK43:

sağol teyzesiiii :) bunları hep ananesiyle dedesi aldı. ben yurtdışına gittim sırf bunları alıp getirmek için. annemler yurtddışındalar benim :KK43:

ne kadar güzel ne kadar anlamlı olmuş. anneannesi ve dedesinden. zaten çok hassasım duygulandım ya senağlama senağlama

ne kadar güzel ne kadar anlamlı olmuş. anneannesi ve dedesinden. zaten çok hassasım duygulandım ya senağlama senağlama

biz zaten alamayız ki bu kadar çok :KK70: paramız yok :KK70: kocam işsiz geziyodu 3 aydır :KK43: daha yeni başladı tekrar çalışmaya çok şükür

X