2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

burada bir aşk yasanıyor hiii..kimse yok fırsat bıldınız dımııı bastım ama sızılmaz: ya benıde sevın yada herkese yayarım bu konusmayı delikafadulden

valla biz her telden seviyoz seni mi sevmiycez kız senide seviyozopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla biz her telden seviyoz seni mi sevmiycez kız senide seviyozopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:sm_cool::teytey::hooray:zorla sevdırdım kendımııııı hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ya hakkaten cok kotusunuz yaaaa ((((alsanaalsanasmile

kız baksana alatariell canlı canlı yiyiyo hadi gel seninle şunun evini basak ben sadece resime bakıyodum ama bende yapıcaaaaaaamdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız baksana alatariell canlı canlı yiyiyo hadi gel seninle şunun evini basak ben sadece resime bakıyodum ama bende yapıcaaaaaaamdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

siz basana kadaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae:CüvCüv:

alatariell kendini pizzaya kaptırmış:roflol::roflol:

siz yeterki gelin basın kuzularrrrr ben size 2 büyük pizza daha sölerim sıcak sıcak yersiniz

sedef unutuyor burada hamilelerin oldugunu yemekleri diziyor walla Allahhh bi kendi de hamiş kalsa bi daha bak ben neler yapıyorum ona..

Bütün yemek menşeei leri sedeften cıkıyor walla kendi atlattı tabi

sedef unutuyor burada hamilelerin oldugunu yemekleri diziyor walla Allahhh bi kendi de hamiş kalsa bi daha bak ben neler yapıyorum ona..

Bütün yemek menşeei leri sedeften cıkıyor walla kendi atlattı tabi

anam 3.ye kalıyım şimdi durub dururken valla ben ne istersem kociş alıyo bi demiştim gecenin bi vakti baklava almıştı canım kocam pastahane açık olmasaydı isyan çıkıcaktı herhaldesengözlerimebaksanabcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…