canım hava degilde ama mutluyum böyle olmaktan nete çok takılamıyorum ama sizi sürekli takipteyimzemuszemus
çıtçıtlı badilerini çektim oğlumun. bakalım buraya koymayı becerebilicek miyim
bu konuya mı koyayım yoksa ciciler sayfasına mı?
hiiiiiiiiiiiiiiç takılıyoz hoşgeldin sen napıyon heyecanlı geldin sankibayanssulusmile
yok be canım ne heyecanı aksine moralim çok bozuk babam hasta bel fıtığı vard senlerdir şu anda acayip durumda ne kalkabiliyor nee yürüyebiliyo devanmlı yataıyor masaj filan yapıyoruz ama kar etmiyor bşraz önce iğne vurdurduk rica rica üstüne eczaneden birini çağırdıkta geldiler vurdular sağlık ocağındaki kadınlar eviniz yakın olmasına rağmen gelmediler ALLAH onlarn elinede düşürmesin zatenklava: ben zaten gribim biliyosun öle oturdum kaldım bir sürü işim var hiç canım istemiyor
yok be canım ne heyecanı aksine moralim çok bozuk babam hasta bel fıtığı vard senlerdir şu anda acayip durumda ne kalkabiliyor nee yürüyebiliyo devanmlı yataıyor masaj filan yapıyoruz ama kar etmiyor bşraz önce iğne vurdurduk rica rica üstüne eczaneden birini çağırdıkta geldiler vurdular sağlık ocağındaki kadınlar eviniz yakın olmasına rağmen gelmediler ALLAH onlarn elinede düşürmesin zatenklava: ben zaten gribim biliyosun öle oturdum kaldım bir sürü işim var hiç canım istemiyor
çok geçmiş olsun canımallah kolaylık versin sana :Saruboceq:
kızlar cevaplama panelinden ekleyince resimler çok minik kalıyo yasiz nerden ekliyodunuz
selam kızlar nasılsınız???
hoşbulduk yesicacım ben yeniyim haziran annesi olucam bende inşallah aranıza katılıp selam vermek istedim
pamik prenses çok geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah cnm
üstüne tıkladığımızda büyür ama sen yükle olmazsa başka yol deneriz.
örneğin http://hizliresimyukle.com/index.html
çok saolun kızlar ya üzülmemek elde değil sadece bel fıtığıda değil reflüde var akşamda aldığpı ilaçlar midesini iyi gelmemiş acile götürdük yani ALLAH şu doktorların eline düşermesin diyorum kızlar başkada bişey demiyorum bwnim zaten dünden beridr başım çatlıyor canım ne iş yapmak istiyor ne bişey yer,mden kalkasım yok eşiminde karnı açıktı yemek yapmak lazım ona ama insanın moralini bozuk olunca bişey yapmak istemiyor canı
çok saolun kızlar ya üzülmemek elde değil sadece bel fıtığıda değil reflüde var akşamda aldığpı ilaçlar midesini iyi gelmemiş acile götürdük yani ALLAH şu doktorların eline düşermesin diyorum kızlar başkada bişey demiyorum bwnim zaten dünden beridr başım çatlıyor canım ne iş yapmak istiyor ne bişey yer,mden kalkasım yok eşiminde karnı açıktı yemek yapmak lazım ona ama insanın moralini bozuk olunca bişey yapmak istemiyor canı
ama canım bebek herşeyden önce. onun için de yemeğe önem vermelisin. yoksa büsbütün hasta olursunlmaz:
canım benim moralinizi yüksek tutmaya çalışın. moral bozukluğu da çok yıpratıyo insanı kolay değil hastalıkla uğraşmak ama yine de moralini düzgün tut ki baban da etkilenip üzülmesin.