yok canım ben yedim yemeğimi eşime yapıcam bebeğimi aç bırakırmıyım hiç ya ben göremedim o linkte oğluşunun badileriniiiiiiii
yarasın kuzuya. canım alateriel in oğluşunun badileri
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/331968-2010-haziran-bebislerinin-cicileri-149.html#post12568963
burda canım
yok be canım ne heyecanı aksine moralim çok bozuk babam hasta bel fıtığı vard senlerdir şu anda acayip durumda ne kalkabiliyor nee yürüyebiliyo devanmlı yataıyor masaj filan yapıyoruz ama kar etmiyor bşraz önce iğne vurdurduk rica rica üstüne eczaneden birini çağırdıkta geldiler vurdular sağlık ocağındaki kadınlar eviniz yakın olmasına rağmen gelmediler ALLAH onlarn elinede düşürmesin zatenklava: ben zaten gribim biliyosun öle oturdum kaldım bir sürü işim var hiç canım istemiyor
gel canım biz buralardayız. şu haziranı hep beraber atlatalım. bizi bizden başkası anlamaz :CüvCüv:
vayyyyyyyyyyyyyyyy yesica:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
neyse bende kaçıyom yemek yiyelim yesica gelllll bi ezo gelin iç :icecream:
kızlar geldiğinizde bakarsınız bi kaç cici resmi daha koydum :)
canım çok zevli çok cici şeyler. hangi birini söylesem. güle güle kullansın tatlı oğluşun.
sağol teyzesiiii :) bunları hep ananesiyle dedesi aldı. ben yurtdışına gittim sırf bunları alıp getirmek için. annemler yurtddışındalar benim
ne kadar güzel ne kadar anlamlı olmuş. anneannesi ve dedesinden. zaten çok hassasım duygulandım ya senağlama senağlama
selammmm
biz zaten alamayız ki bu kadar çokparamız yok kocam işsiz geziyodu 3 aydır daha yeni başladı tekrar çalışmaya çok şükür