2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

allah kolaylık göstersin çok geçmiş olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol sedef neyse kızlae ben çıkayımda bişeyler hazırlayım kocama adamcağız aç kalmaısn öpüyorum sizi iyi sohbetler

neyse bende kaçıyom yemek yiyelim yesica gelllll bi ezo gelin iç :icecream:

saolun kızlar hoşbulduk zaman zaman uğramaya çalışıcam görşürüz yine şimdi bi yemek hazırlayayım iyi akşamlar

kız ben bi resim çekmeye gittim herkes kaçmış kaydirigubbakcemile3

canım çok zevli çok cici şeyler. hangi birini söylesem. güle güle kullansın tatlı oğluşun.

sağol teyzesiiii :) bunları hep ananesiyle dedesi aldı. ben yurtdışına gittim sırf bunları alıp getirmek için. annemler yurtddışındalar benim

sağol teyzesiiii :) bunları hep ananesiyle dedesi aldı. ben yurtdışına gittim sırf bunları alıp getirmek için. annemler yurtddışındalar benim

ne kadar güzel ne kadar anlamlı olmuş. anneannesi ve dedesinden. zaten çok hassasım duygulandım ya senağlama senağlama

ne kadar güzel ne kadar anlamlı olmuş. anneannesi ve dedesinden. zaten çok hassasım duygulandım ya senağlama senağlama

biz zaten alamayız ki bu kadar çok paramız yok kocam işsiz geziyodu 3 aydır daha yeni başladı tekrar çalışmaya çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…