- 24 Aralık 2009
- 1.242
- 0
-
- Konu Sahibi daemon
- #81.801
valla kızlar aniden baskın yapan misafiri sevmiyom bitane kadın geldi sabahın 9 buçuğu hoşgeldin napıyon hiiiç benim tv tamirde müge anlıyı seyretmeye geldim ulan daha biz yatıoz yuh böyle misafire beni misafirlerden nefret ettiriyolar yaklava:
datlum kız gelecek okuldan acıkmıştır yavruşum bide evde ablası bi ben bide oğluşum yani anlayacağınız kalabalığız biraz gerçi babamız işte geç gelecek kızlarımla bana ziyafet sofrası hazırlayım dimi amanere gidiyon kız otursanalmaz:
heeeeee 26.5 yaşındayım şaka kız minyom tipliyim düşüncesiz misafirlere sitemden öyle diyom yoksa beni gören yaş kaç deyince sen söyle diyom 22 23 gibi uyduruyolarkaydirigubbakcemile3:hulya:
datlum kız gelecek okuldan acıkmıştır yavruşum bide evde ablası bi ben bide oğluşum yani anlayacağınız kalabalığız biraz gerçi babamız işte geç gelecek kızlarımla bana ziyafet sofrası hazırlayım dimi ama
kız iki tane minik çocuğun var zaten yaşlı olmana imkan yok kaydirigubbakcemile3
onlar yaşlandıracak seni daha
valla öyle stresten erken emekli olacam
hoşbulduk canım eşim geç gelecem deyince bi bakıyım dedim. bu uzay kıs havasını attı gitti. maşallah
benimki doğsun onu da atacam başına sırnaşık şey
yakında kreş açıcam sen okula çocuk kreşe:roflol::roflol::roflol::roflol:
alatariell sana mesaj attım bi bakıver gııı cevabıda ordan yaz
şimdi gördüm yazdım gııı kaydirigubbakcemile3
bebişimin cicilerinin resmini koymak istiyorum ama çok üşeniyorum tek tek resmini çek koy
koy koy erinme bakarızopuyorumnanaktan
kızlar naber napıyosunuz