2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

hep böyle durumlar yüzünden kadınları bıktırıyo erkekler...akrabalarına hiç seslenemiyolar.kadınlar eziliyo...millet cümbür cemaat gelmeyi ne kadar seviyo...walla misafir senin misafirin ağırla ben yorgunum işten geldim desen olmaz işte yasakkelime

sonsuz hayal misafir geldi demiştim ya bende ağzım burnumdaydı hamileydim son ayımdı galiba bideaç gelmişler :eek:klava:

kızlar bu arada çok söylendim galiba.ama rahatladım yaa sositososito

herhalde anlatıcan biz ne yaptık anlatıyoz sana oedepsizler bu kız 6 da gelirse bizde 7 de gidelim diyen yok düşüncesizler:umursamaz: kusura bakma canım:eek:

aç geldiler diye elinde değneklemi karşıladıneyvahedigeldismile

hep böyle durumlar yüzünden kadınları bıktırıyo erkekler...akrabalarına hiç seslenemiyolar.kadınlar eziliyo...millet cümbür cemaat gelmeyi ne kadar seviyo...walla misafir senin misafirin ağırla ben yorgunum işten geldim desen olmaz işte yasakkelime

valla kız ben kocişi alıştırdım. çalışmamama rağmen birileri geliceği zaman önce bana sorar eşim. çünkü size dediklerimi yapıveririm. :KK70: ben yorgunum dersem kusura bakmayın elif yorgnmuş rahatsızmış başka zaman gelin der alıştı o da

kızlar bişey sorcağım ya gittiğiniz doktorlar sizle ne kadar ilgileniyorlar şunları yemen lazım bunlara dikkat et mi diyolar yoksa bi ulturasyona sokup bide ilaçlarını yazıp muatttap olmadan gönderiyorlarmı hangisi

eee naptın peki

eşşek gibi yemek yaptım hemen tavuklu pilav dolaptan da taze fasülyeyi koydum eşim adam cumaya gittiler bende bi yandan yemek yapıp kadınıda lafa tutuyom sanki bana gelmişler allahım sabır kadına teyze oğlun gelsin de hep beraber yeriz dedim kadın yaşlı ya bide benim akranım delikafaduldenalsanaalsanasmilemafoldumben

valla kız ben kocişi alıştırdım. çalışmamama rağmen birileri geliceği zaman önce bana sorar eşim. çünkü size dediklerimi yapıveririm. :KK70: ben yorgunum dersem kusura bakmayın elif yorgnmuş rahatsızmış başka zaman gelin der alıştı o da

öyle diyosunda.eşimin işi ayrı yerde benim işim ayrı yerde.öğleye doğru 11 de cebini aramışlar.yanında olsam kesin sorardı.banada hanımın kaçta geliyo deyince.6da evde oluyo demiş.

kızlar bişey sorcağım ya gittiğiniz doktorlar sizle ne kadar ilgileniyorlar şunları yemen lazım bunlara dikkat et mi diyolar yoksa bi ulturasyona sokup bide ilaçlarını yazıp muatttap olmadan gönderiyorlarmı hangisi

yeme içme durumunu ilk hamile olduğumu öğrendiğinde konuşmuştu. onun haricinde bi sıkıntın var mı diye hep soruyo ben de anlatıyom eğer varsa

eşşek gibi yemek yaptım hemen tavuklu pilav dolaptan da taze fasülyeyi koydum eşim adam cumaya gittiler bende bi yandan yemek yapıp kadınıda lafa tutuyom sanki bana gelmişler allahım sabır kadına teyze oğlun gelsin de hep beraber yeriz dedim kadın yaşlı ya bide benim akranım delikafaduldenalsanaalsanasmilemafoldumben

sen yaşlı mısın ki :eek:lmaz:

sen yaşlı mısın ki :eek:lmaz:

heeeeee 26.5 yaşındayım şaka kız minyom tipliyim düşüncesiz misafirlere sitemden öyle diyom yoksa beni gören yaş kaç deyince sen söyle diyom 22 23 gibi uyduruyolarkaydirigubbakcemile3:hulya:

valla kızlar aniden baskın yapan misafiri sevmiyom bitane kadın geldi sabahın 9 buçuğu hoşgeldin napıyon hiiiç benim tv tamirde müge anlıyı seyretmeye geldim ulan daha biz yatıoz yuh böyle misafire beni misafirlerden nefret ettiriyolar ya:eek:klava:

heeeeee 26.5 yaşındayım şaka kız minyom tipliyim düşüncesiz misafirlere sitemden öyle diyom yoksa beni gören yaş kaç deyince sen söyle diyom 22 23 gibi uyduruyolarkaydirigubbakcemile3:hulya:

sedef şimdi eşimi aradım.gülmekten öldürecek bunlar beni.eşim 5 te evde oluyor yaaa.ilk önce 5 te gelecezz demişler sonra benim 6 da geleceğimi duyunca tamam 6 da ordayız demişler.mirmirmirmir :eek:klava:

X