- 24 Aralık 2009
- 1.242
- 0
-
- Konu Sahibi daemon
- #81.781
kızlar bu arada çok söylendim galiba.ama rahatladım yaa sositososito
sonsuz hayal misafir geldi demiştim ya bende ağzım burnumdaydı hamileydim son ayımdı galiba bideaç gelmişlerklava:
hep böyle durumlar yüzünden kadınları bıktırıyo erkekler...akrabalarına hiç seslenemiyolar.kadınlar eziliyo...millet cümbür cemaat gelmeyi ne kadar seviyo...walla misafir senin misafirin ağırla ben yorgunum işten geldim desen olmaz işte yasakkelime
aç geldiler diye elinde değneklemi karşıladıneyvahedigeldismile
herhalde anlatıcan biz ne yaptık anlatıyoz sana oedepsizler bu kız 6 da gelirse bizde 7 de gidelim diyen yok düşüncesizler:umursamaz: kusura bakma canım
eee naptın peki
valla kız ben kocişi alıştırdım. çalışmamama rağmen birileri geliceği zaman önce bana sorar eşim. çünkü size dediklerimi yapıveririm.ben yorgunum dersem kusura bakmayın elif yorgnmuş rahatsızmış başka zaman gelin der alıştı o da
kızlar bişey sorcağım ya gittiğiniz doktorlar sizle ne kadar ilgileniyorlar şunları yemen lazım bunlara dikkat et mi diyolar yoksa bi ulturasyona sokup bide ilaçlarını yazıp muatttap olmadan gönderiyorlarmı hangisi
eşşek gibi yemek yaptım hemen tavuklu pilav dolaptan da taze fasülyeyi koydum eşim adam cumaya gittiler bende bi yandan yemek yapıp kadınıda lafa tutuyom sanki bana gelmişler allahım sabır kadına teyze oğlun gelsin de hep beraber yeriz dedim kadın yaşlı ya bide benim akranım delikafaduldenalsanaalsanasmilemafoldumben
sen yaşlı mısın kilmaz:
sen yaşlı mısın kilmaz:
kızlar ben mutfağa giriyorum size hoş sohpetler
heeeeee 26.5 yaşındayım şaka kız minyom tipliyim düşüncesiz misafirlere sitemden öyle diyom yoksa beni gören yaş kaç deyince sen söyle diyom 22 23 gibi uyduruyolarkaydirigubbakcemile3:hulya: