offf ya onlarınkide hadi gündüz geldin.bakalım kalınca evdekiler razı olurmu? ya tamam misafir gelcek gelmicek değil ama şimdi 7 de deseler yada 7,30da deseler.dinlenip yemek yeme fırsatım olcak oda yok.ben zaten 6 yı 5 geçe evden içeri giriyorum.zaten 6,6.30 ve 7 tam akşam yemeği saati .......vakitli gelsinler başımın üstlerinde yerleri var
sen şimdi düşersin ne yapsam diye kek koy patates koy salata falan yap
sempatiksalakcinnieşin diyemez mi buyrun gelin de eşim biraz rahatsız diye bu da saçma oldu galibakafamçokkarıştı
eşin diyemez mi buyrun gelin de eşim biraz rahatsız olur diye bu da saçma oldu galibakafamçokkarıştı
he walla kıss derde düştüm sabahtan berii.
he walla kıss derde düştüm sabahtan berii.
ya zaten kalmicaklar.oturmaya geliyolar ama 6 da evde oluyorum.diye tam 6 damı gelinir 7 olsa tamam:1hug:
ben senin yerinde olsam bi şey yapmam gelirken getirsinler pastaneden kuru pastagetirmezlerse de kocanı yollar aldırırsın
alateriell napıyon naptın dersleri işte erkeklerin bu huyunu asla sevmiyorum:dilcikar::umursamaz:
ben senin yerinde olsam bi şey yapmam gelirken getirsinler pastaneden kuru pastagetirmezlerse de kocanı yollar aldırırsın
ya gece elektrikler gitti kaydirigubbakcemile3 bende yattım ama sabaha karşı 4 gibi yine bana bi ağrı bi ağrı off dedim sabah 8 e kadar döndüm durdum
uyumuşum geri işte 1 saat oluyo kalkalı daha anca uyuşuk uyuşuk kahvaltı yaptımbirazdan başlarım çalışmaya yine
diyorum ya... ben sizin yerinizde olsam hiç düşünmem ne yapcam diye. gelsinler 6 da oturup suratına bakacaklar. çay demler koyarım önlerine. " kusura bakmayın hazırlık yapıcak vaktim olmadı bi tek çay var" diyiveririm. "isterseniz eşim gitsin alsın bişeyler" de derim sonra da oturur gitmeleri için gözlerinin içine bakarım
hayırlısıyla bi kurtulsaydın be rahatlardın ama çok zor durumdası dersler bebek ev ooooofakannehirfisfisfis