2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

eşin diyemez mi buyrun gelin de eşim biraz rahatsız olur diye bu da saçma oldu galibakafamçokkarıştı

kim geliyo? sen kendin söyle aradıklarında nasılsın diyince rahatsızım biraz dinleniyorum diye? ben öyle yapıyom

ya zaten kalmicaklar.oturmaya geliyolar ama 6 da evde oluyorum.diye tam 6 damı gelinir 7 olsa tamam:1hug:

o zaman bişey ler hazırlarken oturup bekliycekler halden anlarlar herhalde yoksa varyakaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

alateriell napıyon naptın dersleri işte erkeklerin bu huyunu asla sevmiyorum:dilcikar::umursamaz:

ben senin yerinde olsam bi şey yapmam gelirken getirsinler pastaneden kuru pasta getirmezlerse de kocanı yollar aldırırsın

he valla bende yapmam banane hem çalış bide misafire hizmet et oh ne ala erkekler napıyo bu arada:dilcikar::umursamaz:

alateriell napıyon naptın dersleri işte erkeklerin bu huyunu asla sevmiyorum:dilcikar::umursamaz:

ya gece elektrikler gitti kaydirigubbakcemile3 bende yattım ama sabaha karşı 4 gibi yine bana bi ağrı bi ağrı off dedim sabah 8 e kadar döndüm durdum
uyumuşum geri işte 1 saat oluyo kalkalı daha anca uyuşuk uyuşuk kahvaltı yaptım birazdan başlarım çalışmaya yine

hayırlısıyla bi kurtulsaydın be rahatlardın ama çok zor durumdası dersler bebek ev ooooofakannehirfisfisfis

diyorum ya... ben sizin yerinizde olsam hiç düşünmem ne yapcam diye. gelsinler 6 da oturup suratına bakacaklar. çay demler koyarım önlerine. " kusura bakmayın hazırlık yapıcak vaktim olmadı bi tek çay var" diyiveririm. "isterseniz eşim gitsin alsın bişeyler" de derim sonra da oturur gitmeleri için gözlerinin içine bakarım

kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla bi kurtulsaydın be rahatlardın ama çok zor durumdası dersler bebek ev ooooofakannehirfisfisfis

valla evim toplu. kaç gündür derrs çalışmamak için ev topladım kociş aç gelmiyo eve sadece kendime yemek hazırlıyom. oturup çalışmam lazım bilmiyorumkismile o da zor geliyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…