2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

canım hava degilde ama mutluyum böyle olmaktan nete çok takılamıyorum ama sizi sürekli takipteyimzemuszemus

maşallah dedim allah nazadan saklasın güzelim. tabiki biliyorum hava olmadığını. ama güzel bişey kesinlikle. sen bunu özellikle yapmıyorsundur. bebişin sağlıklı olsun yeter ama değil mi. fırsat bulunca katıl bize opuyorumnanaktan

çıtçıtlı badilerini çektim oğlumun. bakalım buraya koymayı becerebilicek miyim :KK70:
bu konuya mı koyayım yoksa ciciler sayfasına mı?

hiiiiiiiiiiiiiiç takılıyoz hoşgeldin sen napıyon heyecanlı geldin sankibayanssulusmile

yok be canım ne heyecanı aksine moralim çok bozuk babam hasta bel fıtığı vard senlerdir şu anda acayip durumda ne kalkabiliyor nee yürüyebiliyo devanmlı yataıyor masaj filan yapıyoruz ama kar etmiyor bşraz önce iğne vurdurduk rica rica üstüne eczaneden birini çağırdıkta geldiler vurdular sağlık ocağındaki kadınlar eviniz yakın olmasına rağmen gelmediler ALLAH onlarn elinede düşürmesin zaten :eek:klava: ben zaten gribim biliyosun öle oturdum kaldım bir sürü işim var hiç canım istemiyor

yok be canım ne heyecanı aksine moralim çok bozuk babam hasta bel fıtığı vard senlerdir şu anda acayip durumda ne kalkabiliyor nee yürüyebiliyo devanmlı yataıyor masaj filan yapıyoruz ama kar etmiyor bşraz önce iğne vurdurduk rica rica üstüne eczaneden birini çağırdıkta geldiler vurdular sağlık ocağındaki kadınlar eviniz yakın olmasına rağmen gelmediler ALLAH onlarn elinede düşürmesin zaten :eek:klava: ben zaten gribim biliyosun öle oturdum kaldım bir sürü işim var hiç canım istemiyor

çok geçmiş olsun canım :KK43: allah kolaylık versin sana :Saruboceq:

kızlar cevaplama panelinden ekleyince resimler çok minik kalıyo ya :KK43: siz nerden ekliyodunuz:KK70:

ah canım ya çok gemiş olsun. sağlık ocağı ya da hastanedeki bazı hemşireler beni de deli ediyo. takmayın ama. önemli olan babanızın sağlığı. allahım tez zamanda şifa verir inşallah:Saruboceq: sen de kendini ihmal etme bu arada:ecrin_bebek:

çok saolun kızlar ya üzülmemek elde değil sadece bel fıtığıda değil reflüde var akşamda aldığpı ilaçlar midesini iyi gelmemiş acile götürdük yani ALLAH şu doktorların eline düşermesin diyorum kızlar başkada bişey demiyorum bwnim zaten dünden beridr başım çatlıyor canım ne iş yapmak istiyor ne bişey yer,mden kalkasım yok eşiminde karnı açıktı yemek yapmak lazım ona ama insanın moralini bozuk olunca bişey yapmak istemiyor canı

hoşbulduk yesicacım ben yeniyim haziran annesi olucam bende inşallah aranıza katılıp selam vermek istedim

pamik prenses çok geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah cnm

hoşbulduk yesicacım ben yeniyim haziran annesi olucam bende inşallah aranıza katılıp selam vermek istedim

gel canım biz buralardayız. şu haziranı hep beraber atlatalım. bizi bizden başkası anlamaz :CüvCüv:

çok saolun kızlar ya üzülmemek elde değil sadece bel fıtığıda değil reflüde var akşamda aldığpı ilaçlar midesini iyi gelmemiş acile götürdük yani ALLAH şu doktorların eline düşermesin diyorum kızlar başkada bişey demiyorum bwnim zaten dünden beridr başım çatlıyor canım ne iş yapmak istiyor ne bişey yer,mden kalkasım yok eşiminde karnı açıktı yemek yapmak lazım ona ama insanın moralini bozuk olunca bişey yapmak istemiyor canı

ama canım bebek herşeyden önce. onun için de yemeğe önem vermelisin. yoksa büsbütün hasta olursun :eek:lmaz:

canım benim moralinizi yüksek tutmaya çalışın. moral bozukluğu da çok yıpratıyo insanı kolay değil hastalıkla uğraşmak ama yine de moralini düzgün tut ki baban da etkilenip üzülmesin.

ama canım bebek herşeyden önce. onun için de yemeğe önem vermelisin. yoksa büsbütün hasta olursun :eek:lmaz:

yok canım ben yedim yemeğimi eşime yapıcam bebeğimi aç bırakırmıyım hiç ya ben göremedim o linkte oğluşunun badileriniiiiiiii

canım benim moralinizi yüksek tutmaya çalışın. moral bozukluğu da çok yıpratıyo insanı kolay değil hastalıkla uğraşmak ama yine de moralini düzgün tut ki baban da etkilenip üzülmesin.

tamam canım çok saolun inşallah bir an önce iğleşir :Saruboceq: olmadı ameliyat zaten

canım o linke girdim ama göremedim oğluşunun kıyafetleriniii

X