• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar gunaydın..

ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..

geçmiş olsun daecim
bak şimdi eline 100 lük banknotları alıp tarabyaya gidiyorsun. herhangi bir kulübe girip paraları oynayanlara saçıyorsun
2 güne kadar ağrın sızın kalmaz.

eşin sana düşkün diilmi ilgilenmiyormu sennee benımkı hep ılgılenır duskunlukten tasıyamıyorum artıkk benneesempatiksalakcinni
kimse sennen ilgilenmeyince topuklarsın da şimdi sen sempatiksalakcinni

buz mavisi odayı soğuk gösterebilir ben söyleyeyim. bebek odasına bak bu rengi kullanabilirsin daha sıcak durur
mgd3793-6pc-bed-set.jpg

oturma odan için birşey diyemeyeceğim eşyalarına uyuyorsa güzel gider. sonuçta sıcak bir renk

BENİM OĞLUMUN ODASI BU RENK
GERÇİ BİRAZ KİRLENDİ ARTIK HAFİF KOYULAŞMIŞ delikafadulden
AMA NİSAN SONUNDA TÜM EVİ BOYATICAM
AYNI RENGİ YAPICAM DEĞİŞTİRMİYCEM OĞLİŞİMİN ODASININ RENGİNİ
YALNIZ YATAK ODAMIN RENGİNİ DEĞİŞTİRİCEM

BANADA FİKİR VERİN NE RENK YAPSAM
YATAK ÖRTÜM VE PERDELERİM BAL KÖPÜĞÜ
NE RENK YAPSAM ACABA CADIARZUCADIARZU

kız ben taşlarla falan uğraşamam ben görgusuz zengınım benım her yerım altun. evım bıle altın kaplama, dişlerim dırnaklarım herbı yanım afedersin. aklinialirimsmile

sempatiksalakcinni düşünsene sen gulumsedıgın an hertarafa ısık sacarsın hoşşş gulumsemene gerenkk yokmuş hertaraf altınn offff

zengüüün arkadaşlaraa bi soruum varr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bu park yatak işini çözemedim.. çözsem parası neyse basıp alıcam ama sempatiksalakcinni mothercarede baktım, bi kat var üstte.. ordaki bayan bunun üstüne bi battaniye serip yatırabilirsiniz sert yerde yatmalı dedi.. bi de şiltemidir nedir ondan gösterdi bunu da alabilirsiniz üstüne diye.. bu şilte gerekli bişi mi.. park yatak 250 şilte de 100ün üzerinde sanırım.. nasıl sizce :uhm: :uhm:

yok ben almadım çünkü bebeğim beşiğinin yatağı gelmedi henüz boyutunu bilemedim almadım. ama beşik için almıcam zaten alt açma bezleri varya primanın çarşafın altına onu yaycam. Sonra bebeğime yatak alınca ona göresini alırım . Bide kendi yatagımınki su geçirmez değil onu değiştirmek lazım bu çocuklar illaki anne babalarını yatayında uyuyorlar çünkü ama daha erken alırım bi ara

aaa evet yaa onu hiç düşünmemiştim, kendiminkini de değiştirmem lazım. abim anlatıyorda kaç sabah üçümüzde sırılsıklam uyandık diye :)

kız ben taşlarla falan uğraşamam ben görgusuz zengınım benım her yerım altun. evım bıle altın kaplama, dişlerim dırnaklarım herbı yanım afedersin. aklinialirimsmile

Heee ben de aynen öyle. Manikür pedikür falan yaptırdım mı para vermiyom. Kalıntılar fazlasıyla karşılıyor ücreti geçen manikürcü kız araba almış benim kesilen tırnaklardan. Allah razı olsun abla senden diyordu...

geçmiş olsun daecim
bak şimdi eline 100 lük banknotları alıp tarabyaya gidiyorsun. herhangi bir kulübe girip paraları oynayanlara saçıyorsun

sempatiksalakcinni

Kızlar ya şimdi az önce müdürüm kalktı geldi yanıma, bu kadar çok neye gülüyorsun çook merak ettim... Bize de anlat biz de gülelim dedi...
Ben tabi şey, eee, hık modunda.. Neyse ki kafa bi adam sorun olmadı ama.. Söyledim ben de böyle böyle diye..
Hepiniz hamilesiniz madem dikkat edinde gülerken doğurmayın diyo...
ben tabi gene ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı modunda....

:roflol::roflol::roflol:

BENİM OĞLUMUN ODASI BU RENK
GERÇİ BİRAZ KİRLENDİ ARTIK HAFİF KOYULAŞMIŞ delikafadulden
AMA NİSAN SONUNDA TÜM EVİ BOYATICAM
AYNI RENGİ YAPICAM DEĞİŞTİRMİYCEM OĞLİŞİMİN ODASININ RENGİNİ
YALNIZ YATAK ODAMIN RENGİNİ DEĞİŞTİRİCEM

BANADA FİKİR VERİN NE RENK YAPSAM
YATAK ÖRTÜM VE PERDELERİM BAL KÖPÜĞÜ
NE RENK YAPSAM ACABA CADIARZUCADIARZU

kum beji yap gitsin ya hiç düşünme bence.
hem ferah oluyor hem her renge gidiyor

benim oğlumun odası bu renk
gerçi biraz kirlendi artık hafif koyulaşmış delikafadulden
ama nisan sonunda tüm evi boyatıcam
aynı rengi yapıcam değiştirmiycem oğlişimin odasının rengini
yalnız yatak odamın rengini değiştiricem

banada fikir verin ne renk yapsam
yatak örtüm ve perdelerim bal köpüğü
ne renk yapsam acaba cadıarzucadıarzu

işlermin arasınds ara ara takip ediyorumm canım bal rengiyse benimde krem filli boyanın leylak rengine bak çok hoş olur

vay beah, aşka bak. peki son durum ne, hala birlikteler mi?

yok şimdi artık ayrı dünyaalardalar (ayy bu konudada geyik ypılmaz ama ben kendimi tutamıyom bugün:oklava::oklava::oklava:) babam vefat etti canım

En son barıştıktan sonra yine küstüler sonra o sırada babamın sağlığı bozuldu şeker hastası oldu bir bacağını kaybetti annem çok üzüldü yine barıştı bu olayın üzerine 6 sene babama baktı o 6 sene hayatlarının en iyi dönemiydi babam protes kullanarak normal hayatına döndü işine gücüne sarıldı adamcağız tam düzeldi kötü alışkanlıklarını bıraktı ama maalesef ömrü yetmedi (bu arada kötü alışkanlıktan kastım karı kız alkol falan değil bizimkilerin boşanma nedeni hep babamın kumar oynamasıydı )

Heee ben de aynen öyle. Manikür pedikür falan yaptırdım mı para vermiyom. Kalıntılar fazlasıyla karşılıyor ücreti geçen manikürcü kız araba almış benim kesilen tırnaklardan. Allah razı olsun abla senden diyordu...

:roflol: koptum valla

Daee nerde yahuu?
burdayımm yıvrumm
daee bildim ben
sen zengin hastalıgına yakalanmışsın sempatiksalakcinni
hee evet olabulurr dun az pere harcadım ondan olsa gerek
Hehh gelmiş. Takıl yewrum buraya kalmaz bişiciğinn tıssslamadan
sempatiksalakcinni

eşin sana düşkün diilmi ilgilenmiyormu sennee benımkı hep ılgılenır duskunlukten tasıyamıyorum artıkk benneesempatiksalakcinni
kocam ılgılenmez olurmu saat bası ısyerındned kalkıpgelıyo bana bakıyo
acaba benı annememı bıraksa
havada guzel kaynanamgıllede alısverıse cıkarım

geçmiş olsun daecim
ay canım 100 lık degıl de 200 luk banknotumuz var hep acaba aynı etkıyı gostertırmısempatiksalakcinni

kıslar gunaydın..

ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..

daem günaydın kuşummm hihoyyyt

Back
X