2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

deoman canım zeynep kamile nasıl gittin çok uğraştırdılarmı benim annem hastanenin karşısında oturuyor acaba oraya gitsem diye düşünüyorum

canlarım google gebekilkte ilk dıktor ziyareti yazın ilk olan dr nevranın sitesini acın

deoman canım zeynep kamile nasıl gittin çok uğraştırdılarmı benim annem hastanenin karşısında oturuyor acaba oraya gitsem diye düşünüyorum

canım bak ısın acıkcası su zeynep kamıl gercekten yogun ama abrtıldıgı kadar ıkı saat beklemıyosun yanı hıc sırayı ustelık ınternet randevusunda hemen saatınde gırıyosun dktora. tek kotu yanı doktorum odasında ultrason yok ordan cıkıp ultrason yan odadaorası ıcın sıraya gırıyosun. bıze muamele cok ıyı degıl tabı herkes hamıle orda yanı ozledekı gıbı asıstan gelıpte yapmıyo her ısını ama alısıyo ınsan benım ıkıncı gıdısım cok eglencelı oluyo

birde bursı varhttp://www.ailehekimligi.com.tr/?Ctrl=HTML&HTMLID=9

tamam canım buldum
teşekkürler :kedi:

kızlar sizde de oluyormu ben bugün sanki regli olucak gibi karnım ağrıyor özellikle ayağa kalkınca...regli olsaydım bugün son günü olucaktı

canım ben öyle hasteye alşkınım zaten ben bakırköy kaın doğum hastesine tedaviye gidiyordum orda hamile kaldım am yolu beni çok yoruyor git gel acaba anneme gitsem ordamı yaptırsam dedim

kızlar sizde de oluyormu ben bugün sanki regli olucak gibi karnım ağrıyor özellikle ayağa kalkınca...regli olsaydım bugün son günü olucaktı

bende bazen oluyor
bazende sanki afedersiniz bağırsaklarımı bozmuşumda sancı çekiyormuşum gibi oluyor

bende de oyle canim.
9 ay boyunca her adet gunu yaklastiginda kasikda agrilar olacaktir

o agrı bende özellikle sabahları kalkınca var canım

bende bazen oluyor
bazende sanki afedersiniz bağırsaklarımı bozmuşumda sancı çekiyormuşum gibi oluyor

evet benim de bu sabah uyandığım da vardı

benim de gaz sıkışıyor sanki karnım da sancı oluyor

bide ben normalde kabızlık çekiyordum şimdi öyle değilim gün aşırı dışarı çıkıyorum

sayfalar yavasladı canım son gunlerde sıteye saldırı varmıs..

adet zamlarında ozellıkle adet oluyormus gıbı sancı cekmek normalmıs kızlar benımde kasıklarıma sancı gırıyor. bırde ayıptır soylemesı esımle uzun ardan sonra ask yapomaya basladık ve kasıklarımın bıraz dha uztune cok fena agrı gırdı ılıskı sırasında bıseyler batıyo gıbı:Sopuyorumnanaktan:asigim:

benim simdi dr. aradi
gecen hafta tahliller vermistim.
cevaplari gelmis.
hersey normal dedi bana.
yarin gidip alicam cevaplari bakalim neymis.
burda da sizinle paylasirim.

özbek canım eger zeynep kamıle gelemyı duusnuyorsan ıkılı test ıcın sımdıden gelıp randevu alsan ıyı olur.

carsamba kendi dr bir gideyim canım ona göre karar vercem tesekürler

leylacım tesekkur edrım ılk hedıyemı senden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…