2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

canım benim arkadaşım hemsire ve suan 7.5 aylık hamile o yaptırmayı düşünmüyor sonuçta oda bir mikrop vucuda enjekte edecekler diyor ama 5 ekimde kontrolü var soracak dr ozaman habr veririm ben size

ben doktorumla konuşmadım domuz gribi olayını ama
tv lerde öncelik haca gidenlere hamilelere çocuklara diye geçiyor
ben çok sıcak bakmıyorum
denek gibi hissediyorum kendimi

aysey e katılıyorum kalabalık ortamlarda dikkat etmek lazım bir insan hapşurduğu zaman mikroplar 2 saat havada asılı kalıyormuş allah korusun bizi 8 ay boyunca hastalıklardan

netıcede 7 ıle 21 gun est edılecek olan bı asıya ne kadar guvenılır. bende haberlerde duydum saglık personellerı basta olmak uzere hacı adayalrı cocuklar ve hamılelere dıye. ancak bende kesınlıkle dusunmuyorum domuz grıbı asısını..

pekı normal grıp asısı ıcın?

aysey e katılıyorum kalabalık ortamlarda dikkat etmek lazım bir insan hapşurduğu zaman mikroplar 2 saat havada asılı kalıyormuş allah korusun bizi 8 ay boyunca hastalıklardan

esımde bana maske tak dıyor ıse gelıp gıderken otobuslerde tıklım tıkıs gelıyoruz oksurek tıksıran hapsuran allah korusun bebeklerımızı:Saruboceq:

kızlar bişey sorcam
2li-3lü ve ayrıntılı ultrason var dimi
bunun dışında rutin test varmı
2li test ne zaman yaptırılıyor
bunlar maliyetli testler mi
benim özel sigortam var
ama anlaşmamız sigortanın bir yıl dolması
1 yılımız ocakta doluyor
o zamana kadar biz karşılayacağız herşeyi sonra %100 onlar
gebeliği öğrenince doktorum acil olan 4 test istedi hepatit gibi
diğerlerini sigortam işlemeye başlayınca ocakta isteyecekmiş

tak valla canım hesey bundan sonra bebişlerimiz için hasta olsak ilac kullanamıcaz sen istanbulun nersindesin canım

esımde bana maske tak dıyor ıse gelıp gıderken otobuslerde tıklım tıkıs gelıyoruz oksurek tıksıran hapsuran allah korusun bebeklerımızı:Saruboceq:

bana doktorum hasta insanlardan ve çocuklardan uzak dur dedi
girdiğin ortamlara dikkat et dedi
şu kışı hayırlısıyla atlatsak

düzelttim canım tesekkurler su bıkac gundur sarhos gıbıyım ıdare edın benı:KK66:

ıstanbul nadolu yakasından olan var mı bakayım.. kadıköy
ben sahrayıcedid de oturuyorum Medikal parka gidiyorum
hangi hasteneye gidiyorsun

ıkılı test 13. haftaya kadar yapılıyor canım benımkı 26 kasımda randevuyu verdı bıle..

hangı sıgortadasın kı sen 1 yıl sonra karsılıyomus bende sıgortacıyımda

benım bellı bır hastanem yok henuz. uc ayrı hastaneye gıttım ancak doktorlara soruyorum dogumumu sızmı yaptıracaksınız takıpte sıze geldıgımde dıyorum ee o zamn burda olursam ben yaparım dıyor. ozle gıdıp o kadar para erıcem bırde doktor orda denk gelırsemı dogurtacak ve sıze sunu soyleyım kac doktrla konustuysam dıyorkı ozel hastaneler daha ılgılı ancak her zamn her doktoru bulmak mumkun degıl son anda baska bıyere gıtmen gerekebılr dıyorlar. ben tahlılerı zeynep kamılde yaptırdım. dun gıtıgım baska bı doktorda en ıyı kadın dogumcular ıhtısasını zeynep kamılden yapmıstır dedı. yanı ozel ılgı yok ama olabılcek her olumsuzluga bırtek onlar cevap verebılıyor..

ıkılı test 13. haftaya kadar yapılıyor canım benımkı 26 kasımda randevuyu verdı bıle..

hangı sıgortadasın kı sen 1 yıl sonra karsılıyomus bende sıgortacıyımda

Axa canım geçen sene ocakta başlattık
gebelik %100 karşılayacak
doğum limitimde yanlış hatırlamıyorsam 5 bin küsürdü
ama bu yıl yenilerken 6 bine çıkması lazım

ayy beni de inşllah alttan muayene etmezler hiç sevmiyorum

X