2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bozacım keseyi gördünüzmü yakın sayılır günlerimiz nasıl degişikler var ben hala inanamıyorum

pazartesi veya salı gidicez dr eşim de gelicek iznini ayarlıycak ozaman sen gördün mü

bende carsamba gitmeyi düşünüyorum degerin kactı canım benim 281

benim 3 gün geçince 67.4 dü dün kan verdim sağlık ocağında bugün arıycam öğrenicem inşllh artmıştır sanırım benim geç döllenme oldu

evet canım daemon a yeniden yazdım işi var herhalde yazar canım çok şükürhamileyimdya geceriz canım boşver

KIZLAR AFEDERSINIZ EKLEDIM SIMDI IŞ YOGUNDA BUGUN:s

selam taze annis adaylari..benim de bugün randevum var doktorda insallah bende
pit pitlarini duyarim bebisimin..:Saruboceq:

merhaba kızlar yarın doktora gidiyorum kalp atışları için benim için dua edin inşallah ikisinin de kalp atışlarını duyabilirim. bir de birşey soracağım 8+2 günlük hamileyim yine alttan mı bakacak nefret ediyorum bu durumdan

kızalr hadı bakalım ıyı seyler duusunun guzel haberlerle gelın. ailcin senınkıler ıkız oldugundan bayutları bıraz daha kucuk olur heralde o yuzden tekrar alttan bakması gerekebılır dıye duusunuyorum. ama bozma morelını bunun ıcın sonucunda bebklerının ıyı habelrını almak ıcın katlanıyrouz bunlara

deoman canım yanlış anlam ama sadece bir öneri sat tarihlerine göre sıraya koysan ilerde bizim için daha yardımcı olcak kimin doğumu yakın gibi mesala sadece bir fikir canım

............................

Son düzenleyen: Moderatör:
Ii fikir aslında ama tabi zahmetlimi olur bilgim yok
deoman canım yanlış anlam ama sadece bir öneri sat tarihlerine göre sıraya koysan ilerde bizim için daha yardımcı olcak kimin doğumu yakın gibi mesala sadece bir fikir canım

konusmustuk canım bunu bazı eksıkler var tamamlansında duzenlıyorum lısteyı zaten.. yanlıs anlıyak bısey yok bunda.

kızlar ya domuz grıbı ıyıce yayılıyomus. aşı vburunmamız gerekecek belkıde ama onada guvemıyorum ben.. cok korkutuyo benı kayınvalıdemde sımdı grıp ve atesle hastaneye gıttı

kızlar eeeeeeeeeeeee anlatın bakalım ben istanbul avrupa yakasındayım burdan olan varmı hangi dr devam edeceksiniz

grip aşısıda şüpeliyim de şimdi saglık occagına kayt yaptırmamız lazım 4.ayda tetonoz ve hepatit b aşısı olmamız lazım

pekı grıp asısı yaptırmamız gerekıyormu yada yaptırmanın bı zararı varmı doktoruyla konusan oldumu bu konuda

evet yaaa aynen ben de çok korkuyorum.ama aşı da direk çözüm değil anladığım kadarıyla.güvenilirliği olmadığını ve bir sürü yan etkisi olduğunu sölüyolar.ben bundan sonra hastaneye falan giderken maske takıp gitmeyi düşünüyorum.bir sürü insanla yan yana geliyoruz.öksürük,hapşırık.allah korusun bizi ve bebeklerimizi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…