2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

siteye saldırı var sanırım
yeni açılmış

ben mutfaga da giriyorum,ev de temizliyorum.yemek hazir olmazsa beyfendi mizmizlanmaya baslar.daha farkinda degil ki hamileyim.karnim ciktiginda farkina varir belki
uklacim bu 8ay gecmez benim icin.cok ya :)

aaa naz yap canımmm sende azcıkk, bu dönemde yapmazsan daha yapamazsın benden sölemesiii şekerrrr, yapamam çok kötüyüm giremiyorum mutfağa felan de valla ayyy çok kötüyüm ama bebişi ve midemi düşünüyorum ben şuan hep hizmet hep hizmet azcıkda onlar etsinler bu bebeği bi tek biz istemedik dimi

grip aşısıda şüpeliyim de şimdi saglık occagına kayt yaptırmamız lazım 4.ayda tetonoz ve hepatit b aşısı olmamız lazım

ben grip aşımı hamile kalmadan bi önceki ay yaptırmıştım Allahtan o yüzden içim rahat. ama domuz gribi aşısı var illa vurunmamız gerekmi bilmiyorum, çalışanlar için olabilir ben büyük bi firmada çalışıyorum sürekli seyahat eden ve yurtdışına çıkan arkadaşlar var onlardan grip geçme olasılığı çok yüksek korkuyorum açıkcası 3-4 dk bir gidip elimi yıkıyorum kimseyi öpmüyorum tokalaşmıyorum açıkcası pek fazla yanlarında durmuyorum..

ben elimi hiç birşeye vurmuyorum yemek dışında
çünkü temizlik olayına girdiğim zaman canım çıkana kadar dip köşe yapıyorum
hal böyle olunca yarın temizliği eşim yapacak
sağolsun zaten hiç tek başıma yaptırmaz
o süpürürse ben silerim
ben silersem o süpürür
hep böyle oldu bizim evde

kızlar bişey sorcam
2li-3lü ve ayrıntılı ultrason var dimi
bunun dışında rutin test varmı
2li test ne zaman yaptırılıyor
bunlar maliyetli testler mi
benim özel sigortam var
ama anlaşmamız sigortanın bir yıl dolması
1 yılımız ocakta doluyor
o zamana kadar biz karşılayacağız herşeyi sonra %100 onlar
gebeliği öğrenince doktorum acil olan 4 test istedi hepatit gibi
diğerlerini sigortam işlemeye başlayınca ocakta isteyecekmiş

tatlım bende senin gibiyim benimde özel sigortam var ve drumun özel kliniğine gidiyorum sigortam ocakda dolacak ocaktan sonra gebelik haklarından yararlanabileceğim ozamana kadar idare edecekler beni ama testler mecbur paralı tabii 2 li test 11 ile 14. haftada yapılıyor sonra 3lü test var oda 16. hafta sanırım ilk aşama olarak kan testi yapacaklar tetenaz,kızamık,hepatit B ye bakılıp bu tarzı testler yapılıyormuş salı günü gidince kan vereceğim ben
sanırım 3 lü teste yetişir bizim sigortalar ama ikili testi cepten vercez yada dr a söylüycez ssk da yapılacak oda nasıl olur bilmiyorum tabi..

düzelttim canım tesekkurler su bıkac gundur sarhos gıbıyım ıdare edın benı:KK66:

ıstanbul nadolu yakasından olan var mı bakayım.. kadıköy

bende anadolu yakasındayımmmm libadiyede oturuyorum

ıkılı test 13. haftaya kadar yapılıyor canım benımkı 26 kasımda randevuyu verdı bıle..

hangı sıgortadasın kı sen 1 yıl sonra karsılıyomus bende sıgortacıyımda

genel de 1 yıl sonra karşılıyor tüm sigortalar sadece ailiance da sanırım 6 ay bekleme süresi var diğerlerinin limiti 1 yıl, ama ailiance pahalı benimde sigortam aksigorta..

ben sahrayıcedid de oturuyorum Medikal parka gidiyorum
hangi hasteneye gidiyorsun

benim dr umun kendi kliniği var ama öğrendiğime göre doğumlarını Medikal parkla anlaşmış, abimde dr medipolde belki dr ma rica edersem oraya gelir yengemin doğumunda medipole gelmişti mirmirmirmir

tatlım bende senin gibiyim benimde özel sigortam var ve drumun özel kliniğine gidiyorum sigortam ocakda dolacak ocaktan sonra gebelik haklarından yararlanabileceğim ozamana kadar idare edecekler beni ama testler mecbur paralı tabii 2 li test 11 ile 14. haftada yapılıyor sonra 3lü test var oda 16. hafta sanırım ilk aşama olarak kan testi yapacaklar tetenaz,kızamık,hepatit B ye bakılıp bu tarzı testler yapılıyormuş salı günü gidince kan vereceğim ben
sanırım 3 lü teste yetişir bizim sigortalar ama ikili testi cepten vercez yada dr a söylüycez ssk da yapılacak oda nasıl olur bilmiyorum tabi..

ben dün 4 test için 3 tüp kan ve idrar verdim
hepatit b, aids gibi şeylere bakacaklar
acil olanlarını şimdi istedi.
kızamıkçığı hamile kalmadan önce yaptırmıştım zaten
SSK dan yaptırdım 70 TLtuttu bu 4 test
bunun dışında sanırım 3-4 tane daha test gerekliymiş ama onları ocaktan sonra isterim dedi
dediğin gibi 2 li test cepten olacağa benziyor
fiyatı hakkında bilgisi olan varmı

kızlar sizde de oluyormu ben bugün sanki regli olucak gibi karnım ağrıyor özellikle ayağa kalkınca...regli olsaydım bugün son günü olucaktı

ilk başlarda 5. haftada daha çok oluyor canım adet zamanın geçince azalıyor benim hergün olurdu şimdi günde 1 kez nadir oluyor meraklanma..

benim dr umun kendi kliniği var ama öğrendiğime göre doğumlarını Medikal parkla anlaşmış, abimde dr medipolde belki dr ma rica edersem oraya gelir yengemin doğumunda medipole gelmişti mirmirmirmir

doktorum daha önce medipolde çalışıyormuş
medikal park açılınca buraya geçmiş
şubattan beri gidiyorum (adet düzensizliği için)
mayıstan beride tedavi amaçlı gidiyordum
biraz yoğun bir doktor ama çok memnunum
randevum olmasada acil gittiysem geri çevirmiyor alıyor
normal doğum yaptırma taraftarı bir doktor
bunlardan dolayı seçtim
bide burda bi konuda çok öven olmuştu
ilk öyle bulduk

size bişey sorcam doktorunuzun özel cep. numarasını aldınızmı
ben dün gittiğimde isteyecektim unuttum
kan verdikten sonrada meşguldü giremedim yanına
ama bidahaki gittiğimde isteyecem
zaten bazı hastalarına kendileri istemeden veriyormuş

sayfalar yavasladı canım son gunlerde sıteye saldırı varmıs..

adet zamlarında ozellıkle adet oluyormus gıbı sancı cekmek normalmıs kızlar benımde kasıklarıma sancı gırıyor. bırde ayıptır soylemesı esımle uzun ardan sonra ask yapomaya basladık ve kasıklarımın bıraz dha uztune cok fena agrı gırdı ılıskı sırasında bıseyler batıyo gıbı:Sopuyorumnanaktan:asigim:

ben çok tedirgin olduğum için daha o olaya teşebbüs edemedik uzunca bi sürede edemeyiz sanırımmm :1no2:

ben elimi hiç birşeye vurmuyorum yemek dışında
çünkü temizlik olayına girdiğim zaman canım çıkana kadar dip köşe yapıyorum
hal böyle olunca yarın temizliği eşim yapacak
sağolsun zaten hiç tek başıma yaptırmaz
o süpürürse ben silerim
ben silersem o süpürür
hep böyle oldu bizim evde

ben de o yönden şanslıyım eşim mutlaka yardım eder, şimdi hiç elletmiyo bile saolsun,birde annem ve kayınvalidem bana yakınlar isteyince hemen gelip yapıyorlar saolsunlarr

ben çok tedirgin olduğum için daha o olaya teşebbüs edemedik uzunca bi sürede edemeyiz sanırımmm :1no2:

bızde daha yenı basladık esıme hıssettırmedım zaten cok endıselenıyor..

bu arada canım ben allıanzda calısıyorum bekleme suresı dogum ıcın 4 ay ancak pahalı demıssın ınan kı en uygun olan allıanz ustelık cok fazla alternatıf var..

lıbadıyenın neresındesın de bakem bende orda oturyorum komsu cıkcas sımdı

X