Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben mutfaga da giriyorum,ev de temizliyorum.yemek hazir olmazsa beyfendi mizmizlanmaya baslar.daha farkinda degil ki hamileyim.karnim ciktiginda farkina varir belki
uklacim bu 8ay gecmez benim icin.cok ya :)
grip aşısıda şüpeliyim de şimdi saglık occagına kayt yaptırmamız lazım 4.ayda tetonoz ve hepatit b aşısı olmamız lazım
kızlar bişey sorcam
2li-3lü ve ayrıntılı ultrason var dimi
bunun dışında rutin test varmı
2li test ne zaman yaptırılıyor
bunlar maliyetli testler mi
benim özel sigortam var
ama anlaşmamız sigortanın bir yıl dolması
1 yılımız ocakta doluyor
o zamana kadar biz karşılayacağız herşeyi sonra %100 onlar
gebeliği öğrenince doktorum acil olan 4 test istedi hepatit gibi
diğerlerini sigortam işlemeye başlayınca ocakta isteyecekmiş
düzelttim canım tesekkurler su bıkac gundur sarhos gıbıyım ıdare edın benı
ıstanbul nadolu yakasından olan var mı bakayım.. kadıköy
ıkılı test 13. haftaya kadar yapılıyor canım benımkı 26 kasımda randevuyu verdı bıle..
hangı sıgortadasın kı sen 1 yıl sonra karsılıyomus bende sıgortacıyımda
ben sahrayıcedid de oturuyorum Medikal parka gidiyorum
hangi hasteneye gidiyorsun
tatlım bende senin gibiyim benimde özel sigortam var ve drumun özel kliniğine gidiyorum sigortam ocakda dolacak ocaktan sonra gebelik haklarından yararlanabileceğim ozamana kadar idare edecekler beni ama testler mecbur paralı tabii 2 li test 11 ile 14. haftada yapılıyor sonra 3lü test var oda 16. hafta sanırım ilk aşama olarak kan testi yapacaklar tetenaz,kızamık,hepatit B ye bakılıp bu tarzı testler yapılıyormuş salı günü gidince kan vereceğim ben
sanırım 3 lü teste yetişir bizim sigortalar ama ikili testi cepten vercez yada dr a söylüycez ssk da yapılacak oda nasıl olur bilmiyorum tabi..
kızlar sizde de oluyormu ben bugün sanki regli olucak gibi karnım ağrıyor özellikle ayağa kalkınca...regli olsaydım bugün son günü olucaktı
benim dr umun kendi kliniği var ama öğrendiğime göre doğumlarını Medikal parkla anlaşmış, abimde dr medipolde belki dr ma rica edersem oraya gelir yengemin doğumunda medipole gelmişti mirmirmirmir
sayfalar yavasladı canım son gunlerde sıteye saldırı varmıs..
adet zamlarında ozellıkle adet oluyormus gıbı sancı cekmek normalmıs kızlar benımde kasıklarıma sancı gırıyor. bırde ayıptır soylemesı esımle uzun ardan sonra ask yapomaya basladık ve kasıklarımın bıraz dha uztune cok fena agrı gırdı ılıskı sırasında bıseyler batıyo gıbı:Sopuyorumnanaktan:asigim:
selam canım iyiyiz sen nasılsın?selam arkadaşlar.. nasılsınız?
ukla cım tekstil alnındamısın
ben çok tedirgin olduğum için daha o olaya teşebbüs edemedik uzunca bi sürede edemeyiz sanırımmm :1no2:
ben elimi hiç birşeye vurmuyorum yemek dışında
çünkü temizlik olayına girdiğim zaman canım çıkana kadar dip köşe yapıyorum
hal böyle olunca yarın temizliği eşim yapacak
sağolsun zaten hiç tek başıma yaptırmaz
o süpürürse ben silerim
ben silersem o süpürür
hep böyle oldu bizim evde
ben çok tedirgin olduğum için daha o olaya teşebbüs edemedik uzunca bi sürede edemeyiz sanırımmm :1no2: