tarıhe gore tabıkı duzenlerım canım hıc onemlı degıl..
kızlar benım kanımda ıltıhap cıktı bugun ona bıraz canım sıkıldı bebge bı zararı yok ama bendekı halsızlık ondanda olurmus suan bı tedavı uygulanamıyor ve tansıyonum cok duzuktu tek basıma gıdıp bıaz yattım hastanede serumla kımseye haber vermeyıde ıstemedım. nedense cok morelsızım. sonra tansıyonum cıktıda bıraz ıse gelebıldım az once.
çok saol canım siz nasılsınız peki?:ecrin_bebek:
Bu arada benden daha hic kan alinmadi yani kan degerim falan nedir hic bir bilgim yok.
Bir defa gittim onda da karnimdan ultrasonla bakti doktor.
Yani kan alinmamasi onemli degil mi?
Herkes kan degerinden bahsedince bende mi yanlislik var acaba diye dusundum.
canım benim. seni bu kısacık sürede gerçekten çok sevdik hepimiz, ve de bu negatif (belki de senin için pozitif) deneyim için üzüldük. o kadar pozitifsin ki sana hayran olmamak mümkün değil.
tavsiyeye hiç ihtiyacın yok bunu görebiliyorum. sadece destek vermek için yazıyorum sakın pes etme, ben geçtiğimiz temmuz ayında bebeğimi kaybettim. söyleseler inanmazdım tekrar bir iki ay içinde hamile kalabileceğime. Mevlam, sağlıklısını, hayırlısını, güçlüsünü versin. Hem bak hepimiz, bulantılar, kusmuklar içinde kaldık gidiyoruz. (sen espri yaparsın da biz yapamaz mıyız yani?)
Herşey gönlünce olsun. İyi haberlerini bekliyoruz tatlım.zemuszemus
cok sevindim herseyin iyi olduguna.kendine ve melegine cok iyi bak.kızlar selam bugün doktordan geldim kan va idrar testim iyi çıktı
kan şekerim düşük çıkmış sık sık ye az ye aç kalma dedi
kan sayımımda şimdilik yeterliymiş ama sonra takviye edecekmiş
ilişki serbest dediler arkadaşlar korkmayın ama insan cesaret edemiyo ki
böyle işte herkese kolaylıklar dilerim
ben bugün iyiydim sadece erken uykum gelio o kADAR
ben kaçtım görüşürüz
Merhaba tatlı hamişler
Nasılsınız, inş. iyisinizdir ve tabi minik meleklerinizde yerimseniben
Ben artık çok iyiyim elh. yeni hamiş arkadaşlar gelmiş. Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş. sorunsuz ve güzel bi hamilelik geçirmeniz duası ile
Bende bi kaç gün inatla sancı çektim, doğal yoldan düşsün istedim ama olmadı. en sonunda salı günü öğleye doğru gidip aldırdık. Sancılarımdanda sıkıntılarımdanda kurtuldum. Dr aradı patolojide gelişmeyen gebelik tesbit etmişler. Hayırlısı olsun inş. Verende O alanda.
İnş. bende ağıustos yada eylül annesi olma istiyorum. Durmak yok yola devam inş.yerimseniben
Hem zaten ikizler burcu bi çocuk istemezdim:1closedeyes: şakaydı tabikiopuyorumnanaktan herşeyin hayırlısı
Sizlere çok ama çok güzel bi gebelik geçirmeniz için dua edicem inş. bu topiğe belki girmem bir daha.
İstemedende olsa yanlışlıkla kırdığım biri yoktur inş. varsada hakkını helal etsin. Meleklerinize iyi bakın ve lütfen maddi gıdalarıyla birlikte manevi gıdalarınıda vermeye çalışın.
Hoşçakalııııııın, 2010 hazirana kadar hamiş kalın inş.:lepi:
Canım bende grip olur giibi oldum bi ara Leylacım sağolsun soğan suyu iç dedi
İçtim sabaha bişeyim kalmamış olarak uyandım dene istersen
Az az ama sık sık yemek denycem canım ya gerçi işyernde ne kadar yapablrm bilmiyom ama
selam hg hayırlı olsun bebişin...asyam21, Leyla01, shekerkiz merhaba bayanlar
benide listeye eklermisiniz kısmetse bende haziran annesi olucam rabbimin izniyle
Allah sabır versin ben yemek kokusuna dayanamıyorum yağ kokusu baya ağır.. koku işi çok fena gerçekten