ugradım yavrum bgn...
bak seni burdada görmek varmış...
sensi varya yeni hamiş adayı benim çok sevdiğim bi arkadaşım aynı şehirde yaşıoss..
onun sayesiyle bi bakım buraya dedim...
anam sende burdaymışsın...
sensime ii bakın emi....
bende gelecem yakındır inşallah tabi siz dualarınızı eksik etmezseniz....
Sensi ne ii bakarız cnm hiç merak etme sen kaydirigubbakcemile5
Hem o artık bizim sensi miz kaydirigubbakcemile5
kızlar tahlıl sonucları ve muayene ıcın hasaneye gıdıyorum. dondugumde lısteyı guncellıycem aramıza bırcoka rkadasımız katılmıs hosgelmısler. ben bu aralar bıraz dertlıyım o yuzden cok sık gelemıyorum
:kedipuyorumnanaktan
Bu arada arkadaslar siz hamile oldugunuzu cevrenizle paylastiniz mi yoksa bi muddet beklemeyi mi dusunuyorsunuz?
Bu arada arkadaslar siz hamile oldugunuzu cevrenizle paylastiniz mi yoksa bi muddet beklemeyi mi dusunuyorsunuz?
napalım duramadık daha fazla hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
biz keseyi bile görmeden söyledik eşim dayanamadı çünkü etrafımdaki herkes çok baskı yapıyordu bebek olmuyor mu diye bizde söyledik
Canim nekadardir evlisiniz ki?
Bana ilk evlendigim zamanlar devamli soruyorlardi bende hep daha dusunmuyoruz diyordum sonra sormayi kestiler yavas yavas yani pek soran yok.
tskler sensicim..
kızlar tahlıl sonucları ve muayene ıcın hasaneye gıdıyorum. dondugumde lısteyı guncellıycem aramıza bırcoka rkadasımız katılmıs hosgelmısler. ben bu aralar bıraz dertlıyım o yuzden cok sık gelemıyorum
selam kızlar nasılsınızz_?
selam canim,biz cok sukur iyiyizopuyorumnanaktan
sen nasilsin???
bende iyiyim saol canım :1hug: gün qeçtikce bulantım artıyo Allah yardımcımız olsun :CüvCüv: