ay çok heycanlıyım geçsin şu iki hafta bi an önce duymak nasip olur inşallah..sende benimle aynı zamanda sayılırsın o zaman..ne kadar güzel birşey
ben ozel h. gidiyorum.memnunum dr.dan.dogumum da ona emanet.normal dogum istiyorum kismetse.sezeryan cok zor.a aa kimsecikler yok..
kızlar ya.. siz doktorlarınızdan ya da hastanelerinizden memnun musunuz? doğumun nası olcanı düşünüyo musunuz, endişeleniyo musunuz? veee.. sezeryan mı düşünüyosunuz normal mi??
noldu beyza hayirdir?selammm millett dün hastanede serumm yedimm
kızlarr((
günaydın kızlarr baya kaynatmışsınızzz oku oku bitmedi...
midemmm fenaaa bulantııı, kokularrrrrrrrrrrr, uykuuu
bu gece gözümü kırpmadımmm gece uyuyamıyorummm deli olucammm işe geldimmm üstelikkk
bulantı ve kokularrr mahvediyor beniii ir şey yemekde istemiyorumm
bozocummm hoşgeldin tatlım inanki çok sevindimmm hayırlı olsun bebişinnnn
yeni hamişlerimizde varmışşş, hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar Rabbim meleklerimize sağlık versin..
bende geceler gozunu kirpmayanlardim bu bulantilar yuzunden.prikolojim bozuldu artik.6yle 1 bunalima giriyorumki bazen bebegi bile istemiyorum.nasil doguracam?nasil bakacam?becere bilecekmiyim gibi sacma seyler var aklimda.hormonlarin etkisi bu.kafayi yiyecem ben ya.kızlarrrr size bişey danışmak istiyorum.haftasonu için 2,5 saatlik bir yola gitmem gerekiyor.kendi arabamızla gideceğiz bu arada.doktorum yurtdışında olduğu için soramıyorum.herhangi bir şikayetim yada düşük tehlikem falan yok allaha şükür.sizce bebeğe bir zararı olurmu?
kızlarrrr size bişey danışmak istiyorum.haftasonu için 2,5 saatlik bir yola gitmem gerekiyor.kendi arabamızla gideceğiz bu arada.doktorum yurtdışında olduğu için soramıyorum.herhangi bir şikayetim yada düşük tehlikem falan yok allaha şükür.sizce bebeğe bir zararı olurmu?
bende geceler gozunu kirpmayanlardim bu bulantilar yuzunden.prikolojim bozuldu artik.6yle 1 bunalima giriyorumki bazen bebegi bile istemiyorum.nasil doguracam?nasil bakacam?becere bilecekmiyim gibi sacma seyler var aklimda.hormonlarin etkisi bu.kafayi yiyecem ben ya.
valla döv beni,kendime geleyim.annen dogru solemis.benim hormonlar kafayi yedi.en ufak sese bile tahammul edemiyorum.cok sinirli oldum bu aralar cok.yok canım probelem olmazzz sen içini ferah tut dikkatli gidin yolda okadar
kıssssklava:döverim senii nedemek becerecekmiyimmm tabi becereceksinnn
öyle kötü şeyler düşünme annem böyle durumlarda eksik hacet dileme başına gelir üzülürsün derdi bende sana diyorum Rabbim meleklerimize sağlık ve uzun ömür versinde 9 ay kaldı 8 ayyyy geçiçekkk bunlar tatlımmm hormonlar hızlı çalışmaya başladı sendeee ......:teselli:
günaydıınn kızlarrrr.ben de işyerindeyim ve midem fena şuan.böle zamanlarda keşke evde olsam hep diyorum.ama bi taraftan da şükür ediyorum halime,çok daha kötü durumlarda olanlar olabiliyomuş.
duyuyorum bazen de,hiç mutfağa dahi giremeyenler varmış.
valla döv beni,kendime geleyim.annen dogru solemis.benim hormonlar kafayi yedi.en ufak sese bile tahammul edemiyorum.cok sinirli oldum bu aralar cok.
ben mutfaga da giriyorum,ev de temizliyorum.yemek hazir olmazsa beyfendi mizmizlanmaya baslar.daha farkinda degil ki hamileyim.karnim ciktiginda farkina varir belkiben mesela hiç giremiyorum mutfağaaa midem kalkıyor resmen dolap ı bile açamıyorumm eşim ısıtıyor masayı hazırlıyor yemek yiyip hemen odaya kaçıyorum
kıyamam sana benn annişşşşşşş, ama hormonlardan sanırım kötü şeyler getirme aklına meleğini düşün doğduğu zaman ohhh mis gibi kokucaklarrrrrrrrrr
hg tatlim. Tebrikler 8ci haftayi bitirmissin.9cu haftaya gectin.buyuyoruz ne gu9el :)kızlar ben geldım. dun tansıyonum bır turlu yukselmedı gece 4te uyumusum ancak sabah kalkıp ıse geldım suankı derdım uykusuzluk daha ıyıyım.. lısteyı guncellıycem eksıkler olursa lutfen uyarın
kızlar ben geldım. dun tansıyonum bır turlu yukselmedı gece 4te uyumusum ancak sabah kalkıp ıse geldım suankı derdım uykusuzluk daha ıyıyım.. lısteyı guncellıycem eksıkler olursa lutfen uyarın