2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ay çok heycanlıyım geçsin şu iki hafta bi an önce duymak nasip olur inşallah..sende benimle aynı zamanda sayılırsın o zaman..ne kadar güzel birşey

9 ay boyunca dertlerimizi paylaşırızz kaydirigubbakcemile5

a aa kimsecikler yok..
kızlar ya.. siz doktorlarınızdan ya da hastanelerinizden memnun musunuz? doğumun nası olcanı düşünüyo musunuz, endişeleniyo musunuz? veee.. sezeryan mı düşünüyosunuz normal mi??
ben ozel h. gidiyorum.memnunum dr.dan.dogumum da ona emanet.normal dogum istiyorum kismetse.sezeryan cok zor.
selammm millett dün hastanede serumm yedimm
kızlarr((
noldu beyza hayirdir?

günaydın kızlarr baya kaynatmışsınızzz oku oku bitmedi...
midemmm fenaaa bulantııı, kokularrrrrrrrrrrr, uykuuu
bu gece gözümü kırpmadımmm gece uyuyamıyorummm deli olucammm işe geldimmm üstelikkk
bulantı ve kokularrr mahvediyor beniii ir şey yemekde istemiyorumm

bozocummm hoşgeldin tatlım inanki çok sevindimmm hayırlı olsun bebişinnnn
yeni hamişlerimizde varmışşş, hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar Rabbim meleklerimize sağlık versin..

teşekkür ederim ukla cığım yetiştim sana :)))

günaydıınn kızlarrrr.ben de işyerindeyim ve midem fena şuan.böle zamanlarda keşke evde olsam hep diyorum.ama bi taraftan da şükür ediyorum halime,çok daha kötü durumlarda olanlar olabiliyomuş.
duyuyorum bazen de,hiç mutfağa dahi giremeyenler varmış.

kızlarrrr size bişey danışmak istiyorum.haftasonu için 2,5 saatlik bir yola gitmem gerekiyor.kendi arabamızla gideceğiz bu arada.doktorum yurtdışında olduğu için soramıyorum.herhangi bir şikayetim yada düşük tehlikem falan yok allaha şükür.sizce bebeğe bir zararı olurmu?

bende geceler gozunu kirpmayanlardim bu bulantilar yuzunden.prikolojim bozuldu artik.6yle 1 bunalima giriyorumki bazen bebegi bile istemiyorum.nasil doguracam?nasil bakacam?becere bilecekmiyim gibi sacma seyler var aklimda.hormonlarin etkisi bu.kafayi yiyecem ben ya.

ayseycim bence araba ve yol rahatsa problem yok

yok canım probelem olmazzz sen içini ferah tut dikkatli gidin yolda okadar

kıssssklava:döverim senii nedemek becerecekmiyimmm tabi becereceksinnn
öyle kötü şeyler düşünme annem böyle durumlarda eksik hacet dileme başına gelir üzülürsün derdi bende sana diyorum Rabbim meleklerimize sağlık ve uzun ömür versinde 9 ay kaldı 8 ayyyy geçiçekkk bunlar tatlımmm hormonlar hızlı çalışmaya başladı sendeee ......:teselli:

Günaydın kızlar
benimde haziran olacak sanırım
inşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçiririz

valla döv beni,kendime geleyim.annen dogru solemis.benim hormonlar kafayi yedi.en ufak sese bile tahammul edemiyorum.cok sinirli oldum bu aralar cok.

ben mesela hiç giremiyorum mutfağaaa midem kalkıyor resmen dolap ı bile açamıyorumm eşim ısıtıyor masayı hazırlıyor yemek yiyip hemen odaya kaçıyorum

valla döv beni,kendime geleyim.annen dogru solemis.benim hormonlar kafayi yedi.en ufak sese bile tahammul edemiyorum.cok sinirli oldum bu aralar cok.

kıyamam sana benn annişşşşşşş, ama hormonlardan sanırım kötü şeyler getirme aklına meleğini düşün doğduğu zaman ohhh mis gibi kokucaklarrrrrrrrrr

kızlar ben geldım. dun tansıyonum bır turlu yukselmedı gece 4te uyumusum ancak sabah kalkıp ıse geldım suankı derdım uykusuzluk daha ıyıyım.. lısteyı guncellıycem eksıkler olursa lutfen uyarın

ben mutfaga da giriyorum,ev de temizliyorum.yemek hazir olmazsa beyfendi mizmizlanmaya baslar.daha farkinda degil ki hamileyim.karnim ciktiginda farkina varir belki
uklacim bu 8ay gecmez benim icin.cok ya :)

kızlar ben geldım. dun tansıyonum bır turlu yukselmedı gece 4te uyumusum ancak sabah kalkıp ıse geldım suankı derdım uykusuzluk daha ıyıyım.. lısteyı guncellıycem eksıkler olursa lutfen uyarın
hg tatlim. Tebrikler 8ci haftayi bitirmissin.9cu haftaya gectin.buyuyoruz ne gu9el :)

teşekkür ederim canım. bitirdik bitirdik 2 ay oldu nerdeyse. ama bende bıtcem heralde 9 ayın sonunda

canım bilgilerimi vereyim yaş 22
Sat 10 Eylül
tahmini doğum tarihini doktor 2 hafta sonra söyleyecek ama internetten hesapladıklarımda 17 Haziran çıkıyor
50 kg ile hamile kaldım
Kese göründü bebişte 1,5 mm olarak görüldü
kalp atışları 2 hafta sonra

daemon canım merhaba iki kere yazdım ama görmedin herhalde geçmiş olsun öncelikle

benim kilom 65 sat 22 eylül dogum tarihi 29 haziran yaş 26

sinemis 84 de 20 eylül doğum tarihi 27 haziran yaş 25 eklersen sevinirim canım

benm de kilom 55 sat 15 eylül doğum netteki hesaplıyıcıya göre 22 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…