2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

selam kızlar şimdi dr geldik çook şükür bebişimin pıtpıtlarını duyduk inanılmaz bi duyguymuş gerçekten..
rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş... bu arada liste güncellenirse benim sat değişti :)) 4 eylül doğum kısmetse 11 haziran ..

huzeyfe hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamileliğin umarım her şey yolundadır..

ayy ne güzel kalp atışlarnı duymuşsun ben de çok merak ediyorum keseyi görmek istiyorum ben kesin ağlarım hamile olduğumu öğrenince acayip ağladım

selam kızlar ya ben kafamı kaldıramıyorum kızlar ya bozo değil pekmez yemek sandeviç yerken bile miden kalkıyor sabahları ya kızlar ne zman biticek bu bulantılar ve halsizlik :KK43:((

benim hiç öyle uyku halim yok henüz....hafif bulantım oluyor ben çok ackıyorum....gece uykum kaçıyor hep ateş basıyor

biz keseyi bile görmeden söyledik eşim dayanamadı çünkü etrafımdaki herkes çok baskı yapıyordu bebek olmuyor mu diye bizde söyledik

valla sekerler ben kan tahlılınde sonucu ögrenır ögrenmez annemlere kayınpederlere yakın akrabalara söyledık cünkü hakıkaten cok baskı vardı kaynatam cocugu olmuyor dıye laf bıle sölemıstı ... Allah ın işi işte böylece onada cok güzel bı cvb vermıs oldum ... cok mutluyum .. bır tek komsulara söylemıyorum oda hanı ne olur olmaz dıye ... kurban oldugum Allah ım hepımızın bebegını korusun inşalkisalkisalkis

valla sekerler ben kan tahlılınde sonucu ögrenır ögrenmez annemlere kayınpederlere yakın akrabalara söyledık cünkü hakıkaten cok baskı vardı kaynatam cocugu olmuyor dıye laf bıle sölemıstı ... Allah ın işi işte böylece onada cok güzel bı cvb vermıs oldum ... cok mutluyum .. bır tek komsulara söylemıyorum oda hanı ne olur olmaz dıye ... kurban oldugum Allah ım hepımızın bebegını korusun inşalkisalkisalkis

aynen canım herkes laf söylüyordu çocukları olmuyor diye herkese çok güzel cevap oldu:))) Allah kucağımıza alamyıda nasip etsin

Merhaba tatlı hamişler

Nasılsınız, inş. iyisinizdir ve tabi minik meleklerinizde yerimseniben

Ben artık çok iyiyim elh. yeni hamiş arkadaşlar gelmiş. Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş. sorunsuz ve güzel bi hamilelik geçirmeniz duası ile

Bende bi kaç gün inatla sancı çektim, doğal yoldan düşsün istedim ama olmadı. en sonunda salı günü öğleye doğru gidip aldırdık. Sancılarımdanda sıkıntılarımdanda kurtuldum. Dr aradı patolojide gelişmeyen gebelik tesbit etmişler. Hayırlısı olsun inş. Verende O alanda.

İnş. bende ağıustos yada eylül annesi olma istiyorum. Durmak yok yola devam inş. :eek: yerimseniben

Hem zaten ikizler burcu bi çocuk istemezdim:1closedeyes: şakaydı tabikiopuyorumnanaktan herşeyin hayırlısı

Sizlere çok ama çok güzel bi gebelik geçirmeniz için dua edicem inş. bu topiğe belki girmem bir daha.

İstemedende olsa yanlışlıkla kırdığım biri yoktur inş. varsada hakkını helal etsin. Meleklerinize iyi bakın ve lütfen maddi gıdalarıyla birlikte manevi gıdalarınıda vermeye çalışın.

Hoşçakalııııııın, 2010 hazirana kadar hamiş kalın inş.:lepi:

inşallahda olmaz bozo gerçekten zor inşallah mükafatı çok ama çok güzel olucak ama :)

Merhaba tatlı hamişler

Ben artık çok iyiyim elh. yeni hamiş arkadaşlar gelmiş. Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş. sorunsuz ve güzel bi hamilelik geçirmeniz duası ile

Bende bi kaç gün inatla sancı çektim, doğal yoldan düşsün istedim ama olmadı. en sonunda salı günü öğleye doğru gidip aldırdık. Sancılarımdanda sıkıntılarımdanda kurtuldum. Dr aradı patolojide gelişmeyen gebelik tesbit etmişler. Hayırlısı olsun inş. Verende O alanda.

İnş. bende ağıustos yada eylül annesi olma istiyorum. Durmak yok yola devam inş. :eek: yerimseniben

Hem zaten ikizler burcu bi çocuk istemezdim:1closedeyes: şakaydı
tabikiopuyorumnanaktan herşeyin hayırlısı

Sizlere çok ama çok güzel bi gebelik geçirmeniz için dua edicem inş. bu topiğe belki girmem bir daha.

İstemedende olsa yanlışlıkla kırdığım biri yoktur inş. varsada hakkını helal etsin. Meleklerinize iyi bakın ve lütfen maddi gıdalarıyla birlikte manevi gıdalarınıda vermeye çalışın.

canım benim. seni bu kısacık sürede gerçekten çok sevdik hepimiz, ve de bu negatif (belki de senin için pozitif) deneyim için üzüldük. o kadar pozitifsin ki sana hayran olmamak mümkün değil.

tavsiyeye hiç ihtiyacın yok bunu görebiliyorum. sadece destek vermek için yazıyorum sakın pes etme, ben geçtiğimiz temmuz ayında bebeğimi kaybettim. söyleseler inanmazdım tekrar bir iki ay içinde hamile kalabileceğime. Mevlam, sağlıklısını, hayırlısını, güçlüsünü versin. Hem bak hepimiz, bulantılar, kusmuklar içinde kaldık gidiyoruz. (sen espri yaparsın da biz yapamaz mıyız yani?)

Herşey gönlünce olsun. İyi haberlerini bekliyoruz tatlım.zemuszemus

Hayirdir canim bi sorun yok ya? Hayirli haberlerle geri donersin insAllah.
Canim bu arada listeyi tarihe gore duzenlemek mumkun mu yoksa olmaz mi?

tarıhe gore tabıkı duzenlerım canım hıc onemlı degıl..

kızlar benım kanımda ıltıhap cıktı bugun ona bıraz canım sıkıldı bebge bı zararı yok ama bendekı halsızlık ondanda olurmus suan bı tedavı uygulanamıyor ve tansıyonum cok duzuktu tek basıma gıdıp bıaz yattım hastanede serumla kımseye haber vermeyıde ıstemedım. nedense cok morelsızım. sonra tansıyonum cıktıda bıraz ıse gelebıldım az once.

bu arada lıstey ekleyemedıgım hamısler kusura bakmasınlar bugunlukte benı affetmenızı ıstıyorum yarına kadar ızın verın lutfen bırde mumkunse ozelden yazarlarsa bılgılerını memnun olucam cok sey mı ıstedım:KK43:

selam ben aranıza yeni katıldım.bayağıdır üyeyim bu kulübe .hamilelikle ilgili durumları takip ediyorum.2 tane ağır düşüğüm olmuştu.sonrasında tüplerim tıkanmıştı.iltihaptan olabilir laparoskopi ve histeroskopiyle bakmamız lazım dediler.kabul etmedim antibiyotik kullandım geçen ay ve bu ay hamileyim..şu an 4,5 haftalık hamileyim.hcg değerim 393.iyi mi kötü mü haberi olan var mı aacaba .bi de bu değerler her 2 günde bir 2 katına mı çıkıyor .benim ilki 48 2 gün sonra 126 sonraki 2 günde 393...normal midir acaba:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hepinizin değerleri ne güzel yüksek benim niye öyle düşük çıktı bugün kan verdim yarın öğrenicem inşllh yükselmiştir

değerlere bakınca ben de seviniyorum ama kanamam var.progestan kullanıyorum ama durmadı anlamadım 2 günde bir değerlere bakıyorum düzenli artıyo ama ilaç kullandığım halde hala kanamam var bundan bişey anlayan var mıdır

selam ben aranıza yeni katıldım.bayağıdır üyeyim bu kulübe .hamilelikle ilgili durumları takip ediyorum.2 tane ağır düşüğüm olmuştu.sonrasında tüplerim tıkanmıştı.iltihaptan olabilir laparoskopi ve histeroskopiyle bakmamız lazım dediler.kabul etmedim antibiyotik kullandım geçen ay ve bu ay hamileyim..şu an 4,5 haftalık hamileyim.hcg değerim 393.iyi mi kötü mü haberi olan var mı aacaba .bi de bu değerler her 2 günde bir 2 katına mı çıkıyor .benim ilki 48 2 gün sonra 126 sonraki 2 günde 393...normal midir acaba:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

normal bence canım.. kişiden kişiye değişse de, 1,5 - 2 günde 2 katına çıkıyor değerler..

selam kızlar şimdi dr geldik çook şükür bebişimin pıtpıtlarını duyduk inanılmaz bi duyguymuş gerçekten..
rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş... bu arada liste güncellenirse benim sat değişti :)) 4 eylül doğum kısmetse 11 haziran ..

gözün aydıınnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Merhaba tatlı hamişler

Hem zaten ikizler burcu bi çocuk istemezdim:1closedeyes: şakaydı tabikiopuyorumnanaktan herşeyin hayırlısı

canım allah hakkında hayırlısını versin.inşallah en kısa zamanda seni meleğine kavuştursun.a.s.

canım doktora gitmedin mi?öncesinde de 2 düşüğüm var diyosun.bence kendi kendine takip etme.doktora git bir an önce o takip etsin.tabii benim fikrim ama ihmal etme bence.

X