ben de varım , merakla 10 gün sonrayı kalp atışını duymayı bekliyorum :)
bende pazartesini bekliyorum dr um yurtdışına çıkmış o yüzden biraz gecikti şimdiden o anı düşünüyorum insan hamile olduğunu br can taşıdığını eminim en iyi o zaman anlar
ben bugün duydum ilk kez gerçekten çok muhteşem birşey rabbim sizede yaşatsın inş 4,5 yıl olunca özlemle beklenen bi bebiş benimkisi
asyam21, Leyla01, shekerkiz merhaba bayanlar
benide listeye eklermisiniz kısmetse bende haziran annesi olucam rabbimin izniyle
asyam21, Leyla01, shekerkiz merhaba bayanlar
benide listeye eklermisiniz kısmetse bende haziran annesi olucam rabbimin izniyle
canım adetin kaç gün geçti ve değerlerin nedir
ay ay ayykaydirigubbakcemile3 masallah masallahh3 gün geçince 67.4 dü bugün de kan verdim yarın öğrenicem
ay ay ayykaydirigubbakcemile3 masallah masallahhtakvimde yapmis kendine resminide koymus gobisinn ..canim ya sen bunu hakkettinn cok guzel yakisaxcak sana hamislikk:Saruboceq:
soğan suyu çok tehlikeli hamilelikte limon portakal ıhlamur falan dene ama sakın soğan suyu içme
aaaaaaaaaaa ne tesadüf yaaa benimde sat tarihim 7 eylül bu ekimin 20 de kan tahlil sonucum 336.79 çıktı yarında doktora gidiyorum inşallah keseyi görürüzben suanda 6+3 hamıleyım 7 eylül sat tarıhım ... ögrendıgımde 4 haftalık bı kac günlüktü ... degerıme hıc bakmadım daha dogrusu ilk hamılelıgım oldugu ıcın dıkkat etmedımraporumda hastanede ablam hastanede calısıyor o yüzden hıv bır raporumu getırmıyorum eve .... yarın kese haberlerını verırız artık ...
hoşbulduk canım allahım dertlerinin dermanınıda versin inşallahkızlar tahlıl sonucları ve muayene ıcın hasaneye gıdıyorum. dondugumde lısteyı guncellıycem aramıza bırcoka rkadasımız katılmıs hosgelmısler. ben bu aralar bıraz dertlıyım o yuzden cok sık gelemıyorum
bakalım bende inşallah yarın görürürm kesemiziTsker canim, benim SAT 6 eylul doktor keseyi gordukten sonra 6 haftalik dedi ama tam emin degilim tabiki henuz,
2 hafta sonra tekrar gidecegim kalp atislarini dinlemek icin kismet olursa insAllah.
biraz geç oldu ama hoşbulduk canım net koptu açık kalmışım şu anlık leke dışında çok iyi yarın doktora gidiyoruz inşallah yükselmiştir değerim duandan eksk etme benidehuzeyfe hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamileliğin umarım her şey yolundadır..
hoşgeldin canım sendemi buralardasın inşallah canım inşallahasyam21, Leyla01, shekerkiz merhaba bayanlar
a aa kimsecikler yok..
kızlar ya.. siz doktorlarınızdan ya da hastanelerinizden memnun musunuz? doğumun nası olcanı düşünüyo musunuz, endişeleniyo musunuz? veee.. sezeryan mı düşünüyosunuz normal mi??
merhaba kızlar benimde son adet günüm 17 eylül benide listeye alınnn...ayrıca bebeğimiz kalp atışlarını ne zaman duyucam,şu an 5 haftalık hamileyim duymak için çok heycanlıyımm