2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ben de varım , merakla 10 gün sonrayı kalp atışını duymayı bekliyorum :)

bende pazartesini bekliyorum dr um yurtdışına çıkmış o yüzden biraz gecikti şimdiden o anı düşünüyorum insan hamile olduğunu br can taşıdığını eminim en iyi o zaman anlar

ben bugün duydum ilk kez gerçekten çok muhteşem birşey rabbim sizede yaşatsın inş 4,5 yıl olunca özlemle beklenen bi bebiş benimkisi

bende pazartesini bekliyorum dr um yurtdışına çıkmış o yüzden biraz gecikti şimdiden o anı düşünüyorum insan hamile olduğunu br can taşıdığını eminim en iyi o zaman anlar

evet haklısın sanırım, bir an önce vakit geçse ...

bende varım..
son adet günüm 20 eylüldü. 19 ekimde öğrendim hamile olduğumu. daha cok erken olduğu için ultrasonda kese filan gözükmedi
26'sında tekrar gidip ultrasonla bakıcaz inşallah..

asyam21, Leyla01, shekerkiz merhaba bayanlar
benide listeye eklermisiniz kısmetse bende haziran annesi olucam rabbimin izniyle

hg canim.bilgilerini Deamon nikli arkadasimiza ozel msjla gonderirsen ekler seni.listeyi o duzenliyor

3 gün geçince 67.4 dü bugün de kan verdim yarın öğrenicem
ay ay ayykaydirigubbakcemile3 masallah masallahh takvimde yapmis kendine resminide koymus gobisinn ..canim ya sen bunu hakkettinn cok guzel yakisaxcak sana hamislikk:Saruboceq:

ay ay ayykaydirigubbakcemile3 masallah masallahh takvimde yapmis kendine resminide koymus gobisinn ..canim ya sen bunu hakkettinn cok guzel yakisaxcak sana hamislikk:Saruboceq:

saol canım darısı tez zamanda başına güzel haberlerini bekliyorum

Yapma yaaaa akannehir
Neyse zaten ben bi bardacı içtim grip için daha içmem tamamdır buyrunnnnnnnnn
soğan suyu çok tehlikeli hamilelikte limon portakal ıhlamur falan dene ama sakın soğan suyu içme

a aa kimsecikler yok..
kızlar ya.. siz doktorlarınızdan ya da hastanelerinizden memnun musunuz? doğumun nası olcanı düşünüyo musunuz, endişeleniyo musunuz? veee.. sezeryan mı düşünüyosunuz normal mi??

canım devlet hastanesıne gıdıyorum ablam dıktırumun yanında calıstıgı ıcın cok güvenıyorum cok ta ıyı bır doktor .. cok memnunum ben normal dogum yapmak ıstıyorum cünkü avantajları daha cok sezaryan da agrı cekmıyorsun ama dogumdan sonra daha gec ıyılesıyorsun ama normal dogumda bebgını kucagına aldıktan sonra bıseyın kalmıyomus ama işte kısmet ... bazı doktorlar sırf para ıcın sezaryan yapıor ben doktoruma güvenıyorum normal dogumken sezeryan yapmaz.. dogumu onun özel yerınde yapcam zaten inş kolay bı dogum olur... yarın da keseye bakmaya gıdıcem hayırlısıyla

canım devlet hastanesıne gıdıyorum ablam dıktırumun yanında calıstıgı ıcın cok güvenıyorum cok ta ıyı bır doktor .. cok memnunum ben normal dogum yapmak ıstıyorum cünkü avantajları daha cok sezaryan da agrı cekmıyorsun ama dogumdan sonra daha gec ıyılesıyorsun ama normal dogumda bebgını kucagına aldıktan sonra bıseyın kalmıyomus ama işte kısmet ... bazı doktorlar sırf para ıcın sezaryan yapıor ben doktoruma güvenıyorum normal dogumken sezeryan yapmaz.. dogumu onun özel yerınde yapcam zaten inş kolay bı dogum olur... yarın da keseye bakmaya gıdıcem hayırlısıyla

SENSı ve LEYLA CIMMM hediyelriniz için çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk tşk ederim canlarım a.s.

selammm millett dün hastanede serumm yedimm kızlarr((

aaaaaaaaaaa ne tesadüf yaaa benimde sat tarihim 7 eylül bu ekimin 20 de kan tahlil sonucum 336.79 çıktı yarında doktora gidiyorum inşallah keseyi görürüz
hoşbulduk canım allahım dertlerinin dermanınıda versin inşallah
Tsker canim, benim SAT 6 eylul doktor keseyi gordukten sonra 6 haftalik dedi ama tam emin degilim tabiki henuz,
2 hafta sonra tekrar gidecegim kalp atislarini dinlemek icin kismet olursa insAllah.
bakalım bende inşallah yarın görürürm kesemizi
huzeyfe hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamileliğin umarım her şey yolundadır..
biraz geç oldu ama hoşbulduk canım net koptu açık kalmışım şu anlık leke dışında çok iyi yarın doktora gidiyoruz inşallah yükselmiştir değerim duandan eksk etme benide
asyam21, Leyla01, shekerkiz merhaba bayanlar
benide listeye eklermisiniz kısmetse bende haziran annesi olucam rabbimin izniyle
hoşgeldin canım sendemi buralardasın inşallah canım inşallah
a aa kimsecikler yok..
kızlar ya.. siz doktorlarınızdan ya da hastanelerinizden memnun musunuz? doğumun nası olcanı düşünüyo musunuz, endişeleniyo musunuz? veee.. sezeryan mı düşünüyosunuz normal mi??

ben yarın start vericem doktora gitmeye benim doğumum muhtemelen sezeryan olucak 1 bucuk yıl önce bel fıtığından ameliyat olmuştum o zamanlar tedavi için gittiğimde doktorum öyle demişti bakalı şimdi ne dicek aman gelsin bebişimde ben razıyım sezeryan olmaya amaaaaaaaaan çekemem o ağrıları zemuszemus

merhaba kızlar benimde son adet günüm 17 eylül benide listeye alınnn...ayrıca bebeğimiz kalp atışlarını ne zaman duyucam,şu an 5 haftalık hamileyim duymak için çok heycanlıyımm

merhaba kızlar benimde son adet günüm 17 eylül benide listeye alınnn...ayrıca bebeğimiz kalp atışlarını ne zaman duyucam,şu an 5 haftalık hamileyim duymak için çok heycanlıyımm

cnm ben yarın tam 5 haftalık olcamm kese görcekmişim 7. haftadada kalp atışını duyabilirmişiz yada 8. haftada zemuszemus

ay çok heycanlıyım geçsin şu iki hafta bi an önce duymak nasip olur inşallah..sende benimle aynı zamanda sayılırsın o zaman..ne kadar güzel birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…