2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aha güneşim bak daha çalışma aşamasında buldum 2 resim

1-2 ay önce başladım ama bi daha ellemedim ole duruyo

super yaa işte bende istiyrm bunuuuu bunlr 1-2 aylk calısmamıı bana telfn no falan yazsana kursunun ozelden bıara goruseym bnde saatlerı falan ogreneyım.

kızlar ben çıkıyom yarın görüşürüzzopuyorumnanaktan

Ay maşallah ya.şöyle guzel bi yuz goruntusu bende yakalamak ıstıyom ama şans.Kapatıyo yuzunu benımkı.Ay bı yuzlerını gorsek hayırlısıyla.gezıcem bol bol kızımla.İlk ay senın annenmı olcak yanında.Ben dıyom ılk aylar yalnız baksamda sonramı gelseler onlar acaba.Bilmiyorum ben ya.Ama gezıcez ınş.valla ya duşundukce heycan yapıyorum.Allah sağlık sıhat versın yaparız herbişeyi.Yaza gelmesi çok guzel olcak ınş. ya.Tam gezmelık havalar.Bitek eşimle her haftasonu şehırdışı yapardık.Gunubırlık ıstanbula gıder gelırdık.O gençlık zamanları bıttı artık.Eşim yıne gezerız dıyo ama olmaz artık eskısı gıbı.Bakalım artık hadı gıdelım dıyınce gıdılmıcek heryerekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

super yaa işte bende istiyrm bunuuuu bunlr 1-2 aylk calısmamıı bana telfn no falan yazsana kursunun ozelden bıara goruseym bnde saatlerı falan ogreneyım.
yok kuzum 1-2 aylıkken daha bi tane vav yazamıyodum ay ne sinir oluyodumsempatiksalakcinni

1-2 ay derken 1-2 ay once oturdum bişiler yazım dedim
yarım yamalak bıraktım tamamlamadım

kızlar ben çıkıyom yarın görüşürüzzopuyorumnanaktan
gorusruz cnm kendıne ii bakk

yok kuzum 1-2 aylıkken daha bi tane vav yazamıyodum ay ne sinir oluyodumsempatiksalakcinni

1-2 ay derken 1-2 ay once oturdum bişiler yazım dedim
yarım yamalak bıraktım tamamlamadım

hım valla bende ıstıyorummm

aha güneşim bak daha çalışma aşamasında buldum 2 resim

1-2 ay önce başladım ama bi daha ellemedim ole duruyo

anaaa hat çalışmalarından bende yapmıştım üniversitede.
normal kağıda çay sürüp ütülerdik eskimiş kağıt olurdu sempatiksalakcinni

gezme muhabbetını bizde kapattık canım, geçen hafta sonu 4 çift ağvaya gıdecektım yerımızde hazırdı ama leke gelınce dr gıtme dedı yattı, bi önce kı hafta arkadaşımın konseri vardı dr ızın vermedı yuksek ses zararlı olabılır dedi, o da yattı. bizde hafta sonları hep gezerdık abant, ıstanbul,izmir,ayvalık ama şimdı hepsı bıttı. 3 hafta sonra assosa gıdecek bızım ekıp biz yıne iç çekmekten öteye gıdemıyoruz. dogsun bebelerımız ben çekınmem gıderım valla, ne olcak kı hıjenık ortam sagladıktan sonra temız hava ıyı gelır onlara.

yalnız şu 40 gece dışarı çıkmama olayı çok kötü yaa. tam havalar sıcak mahalle aralarında tur atardık fsmye cıkarız dedık ama annem 40 ı çıkmadan gecelerı cıkarılmaz dedı. acaba uydurma bişey mı gerçek mı şu 40 olayı.

ılk ay annem gelecek zaten sonra kardeşim de doğum yapıcak aramızda 1,5 ay var. ona gıdecek ben tek kalıcam. başlarda yardımcın olsun derım canım bebek 2 saatte bir uyanıp emmek istiyormuş, düşünsene gece 12 de emse 2,5 yıne kalk emzır, 5,5 yıne emzır
8,5 yıne emzır uykusuzluktan suruncez bence.

hem yaza doğuracağım hemde 40 gün evde duracağım. valla 2 haftanın sonunda beni kimse evde tutamaz

anaaa hat çalışmalarından bende yapmıştım üniversitede.
normal kağıda çay sürüp ütülerdik eskimiş kağıt olurdu sempatiksalakcinni

soğan kabuğuylada hoş renk verebilirsin ben cok beğeniyorum

kıs özge hanımefendi
senin mesajlarının tarifesi ne
bak beleşse kasmıcam kendimi kıza giriyo bi sürü fatura diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…