2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemoşum burda 1850 didilerbilmiyorumkismile

bende bardak bardak içiyorum suyu. ama wc ye bende az çıkıyorum. dün gece hiç gitmedim mesela bilmiyorumkismile
maydanoz da sakıncalı hamilelikte çok fazla yenmemesi gerekir.

cnm valla bu konuyu goruselım senle gercı calısırken yetısebılrmıyım bılmyorum ama haftasonu faaln bulrsm super olcak ebru ben arastrdm burda gusel bır eyr bulamadm yaaffs özellerın fıyatınıda bılmıyormm

bende bardak bardak içiyorum suyu. ama wc ye bende az çıkıyorum. dün gece hiç gitmedim mesela bilmiyorumkismile
maydanoz da sakıncalı hamilelikte çok fazla yenmemesi gerekir.

ben doktoruma sordum maydanoz suyu asla içme ama maydanoz yiyebilirsin dedi abartma ama dedibilmiyorumkismile

dövüşmeyın kızlar yoksa döverım heee Çok üzgünüm çoook

canım benım ben ütüleri dışarı veriyom canım.takım elbıselerde kuru temızleme zaten.Hatta senın eve çok yakın.ama geç getırıyolardı eşimde kızdı.Bidaha goturmedı.Yeni ütücü arıyoz bızde aslında.Valla parça başı 1tlmıydı neydı.Bıde ayda 50 parça verırsen ındırım oluyodu.Çarşaflara kadar herşeyi veriyodum bende .super rahatlık oluyo gerçekten.Ama ütücüm bozdu işi şimdi ben yapıyorum yapıcamda dedım eşime.Bakalım bulana kadar yapıcaz.

ben doktoruma sordum maydanoz suyu asla içme ama maydanoz yiyebilirsin dedi abartma ama dedibilmiyorumkismile

kaynanamda geçen maydanoz suyu ikram ediyordu bana
diyor iç bak iyidir. dedim içeyimde günümü göreyim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yahu ben özel istemiyorum
ucuyo fiyatlar
ben malzeme toparlayıp biraz kendi çapımda acemice ilgilenmek istiyorum
kaynaklardan yararlanarak
ama malzemelr konusunda senden yardım bekliyorum
nerden bulabilrim uygun malzeme

güneş kuru temızleme sanırım senın kı canım. bende ona vermeyı duşunuyorum aslında. tabı eşim ızın verırse, ben cebımden veremem malum artık işsizim bilmiyorumkismile her a 20 gömlek utuleyemem artık yoruluyorum ayakta kalmaktan.

dun konuşamadık ne yaptın gıttın mı şeker örçümüne

bidaha sorana ben 10 aylıkım dicem sempatiksalakcinni

ösgem
daemoşumaklinialirimsmile

yahu ben özel istemiyorum
ucuyo fiyatlar
ben malzeme toparlayıp biraz kendi çapımda acemice ilgilenmek istiyorum
kaynaklardan yararlanarak
ama malzemelr konusunda senden yardım bekliyorum
nerden bulabilrim uygun malzeme

cnm ben ınternetten alıyordum bayadırda almadım ama. kemer altında boyaları satan bıryer mutlaka vardr bende ordan arastrcam evde yaaprsındaaa baya pisliği oluyor ebru işinin yanı şöle boş bir odan olsa super olur

not et et de ev not kagıdı doldu bıgunde yap bırını gorek yıvrumm
:kedi: yapcem inşallah
şu evdeki kuru pizzalar bitsin, tekrar yemek yapmaya başlayınca mercimek köftesi yapcem, kadın budu köfte yapcem.
Kocama gına geldi taş gibi mini pizza yemekten ama kaçarı yok, 2 koca tepsi yapmıştım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dövüşmeyın kızlar yoksa döverım heee Çok üzgünüm çoook

gulkurusu neden üzgünsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…