hem yaza doğuracağım hemde 40 gün evde duracağım. valla 2 haftanın sonunda beni kimse evde tutamaz
kıs özge hanımefendi
senin mesajlarının tarifesi ne
bak beleşse kasmıcam kendimi kıza giriyo bi sürü fatura diye
daede pat diye gitti onada küssene:umursamaz:
tarifesi yok meşaşlarımın benim..
meşaş tarifem yok benim..
senden baska kimseye atmıyom ki bilmiyorumkismile
o nedennen normal tarife işte
bilmiyom desem bilmiyorumkismile
benim ayda 5000 sms beleş ama senin faturalı ya nasıl yansıyo mesajların faturana ne kaaa yane
yandaş arama kendine alsanaalsanasmile
gezme muhabbetını bizde kapattık canım, geçen hafta sonu 4 çift ağvaya gıdecektım yerımızde hazırdı ama leke gelınce dr gıtme dedı yattı, bi önce kı hafta arkadaşımın konseri vardı dr ızın vermedı yuksek ses zararlı olabılır dedi, o da yattı. bizde hafta sonları hep gezerdık abant, ıstanbul,izmir,ayvalık ama şimdı hepsı bıttı. 3 hafta sonra assosa gıdecek bızım ekıp biz yıne iç çekmekten öteye gıdemıyoruz. dogsun bebelerımız ben çekınmem gıderım valla, ne olcak kı hıjenık ortam sagladıktan sonra temız hava ıyı gelır onlara.
yalnız şu 40 gece dışarı çıkmama olayı çok kötü yaa. tam havalar sıcak mahalle aralarında tur atardık fsmye cıkarız dedık ama annem 40 ı çıkmadan gecelerı cıkarılmaz dedı. acaba uydurma bişey mı gerçek mı şu 40 olayı.
ılk ay annem gelecek zaten sonra kardeşim de doğum yapıcak aramızda 1,5 ay var. ona gıdecek ben tek kalıcam. başlarda yardımcın olsun derım canım bebek 2 saatte bir uyanıp emmek istiyormuş, düşünsene gece 12 de emse 2,5 yıne kalk emzır, 5,5 yıne emzır
8,5 yıne emzır uykusuzluktan suruncez bence.
ben de beleş yok ama bi araştırırım.
bu arada benim tel de dokunmatik
meşaş yazmak çok gıcık bişi
hatta melmeaynan aynı galba telefonlarımız
dimi kıs mel
aman 40 yılda bi meşaşlaşıyos zeten her gün her dk. değil ya..
ay bana dokunmatik deme beni kanser etti
oh bugün rahatladım değiştirince
ya demek istediğim
ben rahat mesaj atıyom ama sana yüklenmesin fatura eğer abartılı bişise
nee 40 gün evde durmak mıı akannehir
ay deliririm ben ayol
bide tepeme bisürü insan gelcek gitcek
en fazla 20 gün otururum ben aaaa
hava alsın cocukta be
görüşürük pembikimmmkızlar ben cıkıyorum iyi aksamlar
aman 40 yılda bi meşaşlaşıyos zeten her gün her dk. değil ya..
arada olur yaw bişi olmas yiwrum
ben de beleş yok ama bi araştırırım.
bu arada benim tel de dokunmatik
meşaş yazmak çok gıcık bişi
hatta melmeaynan aynı galba telefonlarımız
dimi kıs mel
Ahhh asosun dılı olsada konuşsa.Valla ben deniz güneş.Sahılede sıfır sofra kuruldumu bıtıyorum ya.bebişler buyusun artık onlarla gıdıcez bızde.Ama işte şu kafana gore takılma yıyıp içme olayları bıttı artık.aman sağlıklı olsunlarda bişey istemem dıyorum.Hamıleliğim ilk aylarındada çok gezdım.Ama saltanat bitti.Artık saltanat bizim kızların elınde.Prensesler nederse onu yapcaz artık.Canım 40 gun benım eşim dıyo hayatta çıkartmam çocuğu dışarı dıyo.Hatta ben 20 gunduz 20 gece dedım hayır dedı.40 gun hiç çıkmıcak dedıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ama senı ben gezdırırım sen çıkabılırsın dıyo.Yanı benım onu çıkartma ımkanım yok gıbı gorunuyo.Hayırlısı artık.Ama senın kzıı gormeye gelırım ınş. canım.Haberım olsun doğumada gelmek ısterım.
nee 40 gün evde durmak mıı akannehir
ay deliririm ben ayol
bide tepeme bisürü insan gelcek gitcek
en fazla 20 gün otururum ben aaaa
hava alsın cocukta be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?