• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En güzeli herkes hissettiği ayda olsun laelaelaelaelae

Hissettiğin yaş oluyor da ay neden olmasın di mi ama

güneş kuru temızleme sanırım senın kı canım. bende ona vermeyı duşunuyorum aslında. tabı eşim ızın verırse, ben cebımden veremem malum artık işsizim bilmiyorumkismile her a 20 gömlek utuleyemem artık yoruluyorum ayakta kalmaktan.

dun konuşamadık ne yaptın gıttın mı şeker örçümüne

Canım şeker ölçümüm kaldı akşam.Kız 1 saat beklıcenız dıyınce.Malum benım kocanın acelesı vardı yıne.Yapılmadı.Parayı odedım bı guzel ama testı yaptırmadımkafamçokkarıştı.Biara gıdıp yaptırcam canım.Tetonozda olcam.doz ol dedı jale hanım bana aşı için.Kızçemi gordum buyumuş teyzesi baya onu sevdım azıcık.15 gn sonra gıdıcem.Nasıl dayancam bılmıyom.Özlüyo ınsan.Ya şeker çıkar dıye ödüm kopuyo.Kızında maşallahı var benım.Korkuyom valla.Umarım çıkmaz bişey.Nasip artık.Lank dıye getırdı kız şekerli suyu ama koca bı bardak dolusu ya.Ne yapcam bılmıyom.İçmedım.Limon filan gotureyım.Burda demişlerdı.Sana yazdım ben ama gormedın sanırım canım.Seninki güzel çıkmış maşallah dedim hatta.Darısı başıma

veee 6000. sayfa olmusuzz..
bı bu ceneyle neler yaparız valla..

:kedi: yapcem inşallah
şu evdeki kuru pizzalar bitsin, tekrar yemek yapmaya başlayınca mercimek köftesi yapcem, kadın budu köfte yapcem.
Kocama gına geldi taş gibi mini pizza yemekten ama kaçarı yok, 2 koca tepsi yapmıştım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gulkurusu neden üzgünsün?

anaa daha onnar var dımı sende..
sen bence tarıflerı falan yapma kocana yazıkkaydirigubbakcemile3

cnm ben ınternetten alıyordum bayadırda almadım ama. kemer altında boyaları satan bıryer mutlaka vardr bende ordan arastrcam evde yaaprsındaaa baya pisliği oluyor ebru işinin yanı şöle boş bir odan olsa super olur
ah bilmemi kuşum
dernekte
hem hat hem ebru dersi veriliyodu
bizden önce onların dersi oluydu
toparlanmaları yarım saatı buluyodu
hakketten pis iş
ama değer
En güzeli herkes hissettiği ayda olsun laelaelaelaelae

Hissettiğin yaş oluyor da ay neden olmasın di mi ama

delikafadulden

veee 6000. sayfa olmusuzz..
bı bu ceneyle neler yaparız valla..

anaa daha onnar var dımı sende..
sen bence tarıflerı falan yapma kocana yazıkkaydirigubbakcemile3

yufffiii
yaşasın 6000
alkisalkisalkis

ah bilmemi kuşum
dernekte
hem hat hem ebru dersi veriliyodu
bizden önce onların dersi oluydu
toparlanmaları yarım saatı buluyodu
hakketten pis iş
ama değer

delikafadulden

efet deger valla en bozuk ebrumu bıle atmıyorumm okdr cok sevıyrm onlarııı kıyamıyorum ama bız aarstrlmda kurs bulalım ucuza gıdelm kurs yernde yapmak daha kolay olur evde ben denedım cok zorlandım

gulkurusu neden üzgünsün?

yok üzgun degılım canım, kızlar kavga edıyodu göz dağı veryım dedım opuyorumnanaktan

Canım şeker ölçümüm kaldı akşam.Kız 1 saat beklıcenız dıyınce.Malum benım kocanın acelesı vardı yıne.Yapılmadı.Parayı odedım bı guzel ama testı yaptırmadımkafamçokkarıştı.Biara gıdıp yaptırcam canım.Tetonozda olcam.doz ol dedı jale hanım bana aşı için.Kızçemi gordum buyumuş teyzesi baya onu sevdım azıcık.15 gn sonra gıdıcem.Nasıl dayancam bılmıyom.Özlüyo ınsan.Ya şeker çıkar dıye ödüm kopuyo.Kızında maşallahı var benım.Korkuyom valla.Umarım çıkmaz bişey.Nasip artık.Lank dıye getırdı kız şekerli suyu ama koca bı bardak dolusu ya.Ne yapcam bılmıyom.İçmedım.Limon filan gotureyım.Burda demişlerdı.Sana yazdım ben ama gormedın sanırım canım.Seninki güzel çıkmış maşallah dedim hatta.Darısı başıma

aa görmedım sagol tatlım, yazılar su gıbı akıyo takıp edemıyorum bazen. canım dun bi bardak şekerli suyu içtım ılk 5 dk mıdem bulandı ama sonra geçti, sonuna dogru çok susadım, ama korkulcak bişey yok, sadece kan verırken çok tırsıyorum ben, o kadar. şukur ıyı çıktı. darısı senın başına korkma canım. bende gördum kızımı çene kemıklerı aynı bana benzıyo eşim sinir oldu kıskandı, böyle çıkık çıkık çene kemıklerı var. yerım ben onları bi doğsunlar bak nasıl mıncık mıncık olcaklar.

aha güneşim bak daha çalışma aşamasında buldum 2 resim

uj2ymdxmlmbhmvgz0mcc.jpg

uk8b8dkjwl7b2ca64x6r.jpg

1-2 ay önce başladım ama bi daha ellemedim ole duruyo

Back
X