ösgem
daemoşumaklinialirimsmile
güneş kuru temızleme sanırım senın kı canım. bende ona vermeyı duşunuyorum aslında. tabı eşim ızın verırse, ben cebımden veremem malum artık işsizim bilmiyorumkismile her a 20 gömlek utuleyemem artık yoruluyorum ayakta kalmaktan.
dun konuşamadık ne yaptın gıttın mı şeker örçümüne
:kedi: yapcem inşallah
şu evdeki kuru pizzalar bitsin, tekrar yemek yapmaya başlayınca mercimek köftesi yapcem, kadın budu köfte yapcem.
Kocama gına geldi taş gibi mini pizza yemekten ama kaçarı yok, 2 koca tepsi yapmıştım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gulkurusu neden üzgünsün?
ah bilmemi kuşumcnm ben ınternetten alıyordum bayadırda almadım ama. kemer altında boyaları satan bıryer mutlaka vardr bende ordan arastrcam evde yaaprsındaaa baya pisliği oluyor ebru işinin yanı şöle boş bir odan olsa super olur
En güzeli herkes hissettiği ayda olsun laelaelaelaelae
Hissettiğin yaş oluyor da ay neden olmasın di mi ama
veee 6000. sayfa olmusuzz..
bı bu ceneyle neler yaparız valla..
anaa daha onnar var dımı sende..
sen bence tarıflerı falan yapma kocana yazıkkaydirigubbakcemile3
ösgem
daemoşumaklinialirimsmile
anaa daha onnar var dımı sende..
sen bence tarıflerı falan yapma kocana yazıkkaydirigubbakcemile3
neyyy :mymeka:
dikkat edersen "neyyy" , "ne" değil.. :umursamaz:
:roflol:
bir neyde benden..
neyyyy:1shok:
ah bilmemi kuşum
dernekte
hem hat hem ebru dersi veriliyodu
bizden önce onların dersi oluydu
toparlanmaları yarım saatı buluyodu
hakketten pis iş
ama değer
delikafadulden
farkettım=))Kız bi kere olmadı sadece :kedi:
lülülülülülü
nen var kuzum!
dikkat edersen 'neyin' değil 'nen':sm_confused:
sırnaşammıbilmiyorumkismile
gulkurusu neden üzgünsün?
Canım şeker ölçümüm kaldı akşam.Kız 1 saat beklıcenız dıyınce.Malum benım kocanın acelesı vardı yıne.Yapılmadı.Parayı odedım bı guzel ama testı yaptırmadımkafamçokkarıştı.Biara gıdıp yaptırcam canım.Tetonozda olcam.doz ol dedı jale hanım bana aşı için.Kızçemi gordum buyumuş teyzesi baya onu sevdım azıcık.15 gn sonra gıdıcem.Nasıl dayancam bılmıyom.Özlüyo ınsan.Ya şeker çıkar dıye ödüm kopuyo.Kızında maşallahı var benım.Korkuyom valla.Umarım çıkmaz bişey.Nasip artık.Lank dıye getırdı kız şekerli suyu ama koca bı bardak dolusu ya.Ne yapcam bılmıyom.İçmedım.Limon filan gotureyım.Burda demişlerdı.Sana yazdım ben ama gormedın sanırım canım.Seninki güzel çıkmış maşallah dedim hatta.Darısı başıma
yamık yasmışsın kaaaada :umursamaz:aha güneşim bak daha çalışma aşamasında buldum 2 resim
1-2 ay önce başladım ama bi daha ellemedim ole duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?