günaydın kızlaarrrr.hepimize güzel,bulantısız,kokusuz günler diliyorum :roflol:
gunaydin cosmo.nasilsin?harika bi dilek di valla alkisalkisalkis alkisalkisalkis
gunaydin cosmo.nasilsin?
Katiliyorum harika dilek,ama bende tutmadi.siftah yaptim ben :)
Bende de ara ara bazi kokular dayanilmaz geliyor,
esim sabah parfum sikmis normalde severim ama
simdi burnuma bi agir bi agir geliyor.
Ya birde belki simdiden olmaz kizlar ama bazi seylerin tadi farkli geliyor mu size?
Dun ben domates yiyecektim tadi bi acaip geldi yiyemedim, tekrar deneyemedim.
günaydın kızlar...
ben mayıs annesiyim..bir uğruyayım nasıl geçiyor diye sorayım dedim..
2 hafta öncesine kadar ben de suyu görünce tiksiniyordum, 6.haftadan 10.haftaya kadar çok zor bir dönem geçirdim, hastanede bile yattım, gözünüz korkmazın ama. bizim topicteki herkes böyle değil...doktorumun tavsiyesi aç karına asla su içme oldu, midenizin dolduğunu ( :) evet o dönem sırf mide boş kalmasın diye yemek yiyor insan, canı istediği için değil) anladığınız an yudum yudum için suyu....
hepsi geçecek, ara sıra çok hafif bulanıyor benim ama inanın şimdi gece yarısı bile su diye uyanıyorum 3 litreye yakın içiyorumdur..Azcık sabredin...Allahım hepimize sağlıkla kurtulmayı, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....:Saruboceq:
korkma tatlim,herkeste bulanti,kusma olacak degil ya :)Ay kizlar sizlerde okudukca bende korkuyorum vallaha. :1no2:
günaydın kızlar...
ben mayıs annesiyim..bir uğruyayım nasıl geçiyor diye sorayım dedim..
2 hafta öncesine kadar ben de suyu görünce tiksiniyordum, 6.haftadan 10.haftaya kadar çok zor bir dönem geçirdim, hastanede bile yattım, gözünüz korkmazın ama. bizim topicteki herkes böyle değil...doktorumun tavsiyesi aç karına asla su içme oldu, midenizin dolduğunu ( :) evet o dönem sırf mide boş kalmasın diye yemek yiyor insan, canı istediği için değil) anladığınız an yudum yudum için suyu....
hepsi geçecek, ara sıra çok hafif bulanıyor benim ama inanın şimdi gece yarısı bile su diye uyanıyorum 3 litreye yakın içiyorumdur..Azcık sabredin...Allahım hepimize sağlıkla kurtulmayı, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....:Saruboceq:
Sensi cimmmmmmmm hediyelrin için tşk ederim a.s.
O kokular bulantılar inş. sana uğramaz
Burnumu tıkayarak dolaşıyom çoğu yerde artık
Ne iştah kaldı ne bişey
Ben zaten bir haftadir fena gribim o biraz istahimi kesti birde ustune bulanti olursa hic birsey yemem herhalde.
Kizlar bu arada doktor az az ye, sik sik ye demisti bulantiyi biraz olsun onlemek icin.
Mesela neden sabah bulaniyormus migde, gece butun gece bos durdugu icin.
ayy şu yazdıklarınızı okuyunca imrenesim gelio valla size.....
hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar yaaaaa..
benim içinde dua ederimsnz...
çok yakışıklı bi oğlum olsun...