2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Canım bende grip olur giibi oldum bi ara Leylacım sağolsun soğan suyu iç dedi
İçtim sabaha bişeyim kalmamış olarak uyandım dene istersen
Az az ama sık sık yemek denycem canım ya gerçi işyernde ne kadar yapablrm bilmiyom ama

Eger sorun olmazsa calistigin yerde yanina kraker, cubuklardan falan al bastirir migdeni canim. Hem onlar da ne anlayissiz oyle halini anlamiyorlar.

ayy şu yazdıklarınızı okuyunca imrenesim gelio valla size.....
hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar yaaaaa..
benim içinde dua ederimsnz...
çok yakışıklı bi oğlum olsun...

AMIN! InsAllah canim daima duacinim. :asigim::1hug:

Len tatlıcık dualarım sizlen zaten Allahım hepiniz<in gönlünüze göre versin :Saruboceq:
Sen uğramıyon epeydir diğer topiğe :eek:lmaz:

ugradım yavrum bgn...
bak seni burdada görmek varmış...
sensi varya yeni hamiş adayı benim çok sevdiğim bi arkadaşım aynı şehirde yaşıoss..
onun sayesiyle bi bakım buraya dedim...
anam sende burdaymışsın...
sensime ii bakın emi....
bende gelecem yakındır inşallah tabi siz dualarınızı eksik etmezseniz....

tabi bende sizler için bol bol dua etcem..
rabbim inşşallah hepinize güzel bi hamilelik dönemi..
kolay bi doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
sağlıklı sıhhatli ve şirinmi şirin bebeklerinizi kucagınıza alırsınız inşşallah...

tatlicik inşllh sen de bu duyguyu tez zamanda yaşarsın

gunaydın Leyla cım
Bende yataktan kalkar kalkmaz yaptım o işi aslında yapamadım aç karna ama zorladı beni epeyce :çok üzgünüm:
benimde middem bostu,zorlandim baya.ama midemden cok gaz cikiyor,sende de öyle mi?
günaydın kızlar...
ben mayıs annesiyim..bir uğruyayım nasıl geçiyor diye sorayım dedim..
2 hafta öncesine kadar ben de suyu görünce tiksiniyordum, 6.haftadan 10.haftaya kadar çok zor bir dönem geçirdim, hastanede bile yattım, gözünüz korkmazın ama. bizim topicteki herkes böyle değil...doktorumun tavsiyesi aç karına asla su içme oldu, midenizin dolduğunu ( :) evet o dönem sırf mide boş kalmasın diye yemek yiyor insan, canı istediği için değil) anladığınız an yudum yudum için suyu....
hepsi geçecek, ara sıra çok hafif bulanıyor benim ama inanın şimdi gece yarısı bile su diye uyanıyorum 3 litreye yakın içiyorumdur..Azcık sabredin...Allahım hepimize sağlıkla kurtulmayı, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....:Saruboceq:
simdi iyisin dimi?Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
ayy şu yazdıklarınızı okuyunca imrenesim gelio valla size.....
hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar yaaaaa..
benim içinde dua ederimsnz...
çok yakışıklı bi oğlum olsun...
amin canim insallah yakisikli mi yakisikli bir oglun olsun

Canım bende grip olur giibi oldum bi ara Leylacım sağolsun soğan suyu iç dedi
İçtim sabaha bişeyim kalmamış olarak uyandım dene istersen
Az az ama sık sık yemek denycem canım ya gerçi işyernde ne kadar yapablrm bilmiyom ama

günaydın canım yenı grıp olmustum hamıle oldugumu ögrendım sadece lımonlu ıhlamur ve ballı süt içtim 6 günde gectı :KK70:D sanda gecmıs olsun

arkadaslar yarın gıdıyorum hastaneye ilk defa ultrasonda bakcaz... keseyı falan cok merak edıyorum.. inş hersey yolundadır ...

arkadaslar yarın gıdıyorum hastaneye ilk defa ultrasonda bakcaz... keseyı falan cok merak edıyorum.. inş hersey yolundadır ...

mrb canım ne tesadüf bende ilk yarın gidicem hastaneye inşallah bende görürürüm keseyi senin gibi çok merak ediyorum çünkü ne zaman öğrendin canım hamile olduğunu kan değerin kaç çıktı yazarmısın :uhm:

kızlar benide listenize yazarmısınız allahın izniyle bende haziran annesi olucam rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Canim aramizda bir gun varmis, ben sali gunu gormustum.
Umarim yarin sende gorurusun canim.
:emir_bebek:

Canim aramizda bir gun varmis, ben sali gunu gormustum.
Umarim yarin sende gorurusun canim.
:emir_bebek:

hayırlı olsun canım seninki kaç haftalık keseyi görmüşün gözün aydın inşallaj pıt pıtlarınıda duyarsın :CüvCüv:

mrb canım ne tesadüf bende ilk yarın gidicem hastaneye inşallah bende görürürüm keseyi senin gibi çok merak ediyorum çünkü ne zaman öğrendin canım hamile olduğunu kan değerin kaç çıktı yazarmısın :uhm:

ben suanda 6+3 hamıleyım 7 eylül sat tarıhım ... ögrendıgımde 4 haftalık bı kac günlüktü ... degerıme hıc bakmadım daha dogrusu ilk hamılelıgım oldugu ıcın dıkkat etmedım :eek: raporumda hastanede ablam hastanede calısıyor o yüzden hıv bır raporumu getırmıyorum eve .... yarın kese haberlerını verırız artık ...

kızlar tahlıl sonucları ve muayene ıcın hasaneye gıdıyorum. dondugumde lısteyı guncellıycem aramıza bırcoka rkadasımız katılmıs hosgelmısler. ben bu aralar bıraz dertlıyım o yuzden cok sık gelemıyorum:KK43:

hayırlı olsun canım seninki kaç haftalık keseyi görmüşün gözün aydın inşallaj pıt pıtlarınıda duyarsın :CüvCüv:

Tsker canim, benim SAT 6 eylul doktor keseyi gordukten sonra 6 haftalik dedi ama tam emin degilim tabiki henuz,
2 hafta sonra tekrar gidecegim kalp atislarini dinlemek icin kismet olursa insAllah. :emir_bebek:

kızlar tahlıl sonucları ve muayene ıcın hasaneye gıdıyorum. dondugumde lısteyı guncellıycem aramıza bırcoka rkadasımız katılmıs hosgelmısler. ben bu aralar bıraz dertlıyım o yuzden cok sık gelemıyorum:KK43:

Hayirdir canim bi sorun yok ya? Hayirli haberlerle geri donersin insAllah.
Canim bu arada listeyi tarihe gore duzenlemek mumkun mu yoksa olmaz mi?

günaydın kızlar benim midem bulanmıyo daha inşallah kızımdaki gibi olur bu hamişliğim hiç anlamam hamile olduğumu ama cinsiyeti farklı falansa deişik olur diyolar bakalım görecez
canım benim de kızımda çok bulantım olmuştu bide kalp çarpıntısı herşeyden tiksinmiştim ama bunda hiç bişey yok daha ne bulantı ne bişka bişey
ugradım yavrum bgn...
bak seni burdada görmek varmış...
sensi varya yeni hamiş adayı benim çok sevdiğim bi arkadaşım aynı şehirde yaşıoss..
onun sayesiyle bi bakım buraya dedim...
anam sende burdaymışsın...
sensime ii bakın emi....
bende gelecem yakındır inşallah tabi siz dualarınızı eksik etmezseniz....

şşşşşşş tatlıcık kız bende burdayımm beklemeyin artık yavv gelinn ben çok aceleciyim galiba bak 2. geliyoo

slm kızlar ne haber deamoncum bir sorun yoktur inşallah benim kese görünmüştü güncellerken onu da yazarsan sevinirim

X