- Konu Sahibi daemon
-
- #59.921
gülkurusu bi sus yaa
bu saatte sayılır mı o kdr menü
zaten akşam kaynanada balık günüm :umursamaz:
aman gulkurusu gelen pastaneden alsın gelsin yapma o kadar ceşit günah yorulcan be
bilmiyorumkismilevalla cnm bnm senı korurum korumasınaaada senın bacı yazmıs ben hep köşe sıkıştırrım doverdım vs dedım aıle mevzusu karısmayımmmbilmiyorumkismile
valla cnm bnm senı korurum korumasınaaada senın bacı yazmıs ben hep köşe sıkıştırrım doverdım vs dedım aıle mevzusu karısmayımmmbilmiyorumkismile
ayyy koca bi paket biskrem yedim ööööööööööö
çok geldi yaaaaaaaaaaa tatlı yiyim dedim güyaaaaaaaaaa
biri midemi yıkasınnnkafamçokkarıştı
evetolumunekankayizsmilebiz ne demişis.. kardeşin seni dövüyomuş onları annattı bis de dinledik ne var
anana suc atma
hep anamın yüzündenbilmiyorumkismile
ayhh maasallah kısssanammmm çok yoruldum kızlar :bbo: 2,5 saatte, bi suru yemek yaptım, yogurtlu tavuk çorbası, kıymalı patates yemeği, ıspanak yemeği, beşamel soslu sebzelı tavuk fırında yaptım. hepsını brarada neden yaptıgımı sorarsanız yarından ıtıbaren cumaya kadar her akşam çaya mısafırım var, akşam yemeklerını aradan çıkartayım bugunden dedım. yarında kek, irmik tatlısı, mercımek köftesı yapıcam., perşembe mısafırı için kalan kek, mozaik pasta, kısır, cuma gecesı için tahınlı kurabiye, patates salatası, mayalı pogaça yapıcam. menuler nasıl sizce?
hadi ya bu kadarmıköftenın çine haşlanmış pirinç atıyosun bu kadar kızartıyon
benim yaptıgım o kadar ama patateslı olanını da yapabılırsın, guzele benzıo,
Kızarmış Patatesli Kadın Budu Köfte İçin Malzemeler
•400 gram kıyma
•1 adet soğan
•1 çay bardağı pirinç
•1 tutam maydanoz
•1 adet yumurta
Panelemek için:
•2 adet yumurta
•Un
Kızarmış Patatesli Kadın Budu Köfte Tarifi
Kıymanın üçte birini içine hiç birşey koymadan bir iki dakika kavuralım. Pirinci haşlayıp sudan geçirip süzelim. Bu malzemeler soğuduktan sonra kalan çiğ kıymanın içine koyalım.
Üzerine yumurtayı, soğan rendesini, tuz ve karabiberi ekleyelim. Köfte harcını bu şekilde buzdolabında yarım saat dinlendirelem.
Daha sonra şeklini verip tekrar buzdolabında yarım saat dinlendirdikten sonra önce una daha sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartalım.
Yanında haşlandıktan sonra tavada baharatla kızartılmış taze patates ve yeşillikler eşliğinde sıcak servis yapalım
Saol canım aslında pek üzmem kendimi tedavisi olan şeyler için ama ne oldu bana bilmiyourm hepsi hamilelikle birlikte çıkınca sanırım endişelenmeye başladım inşallah sorunsuz gelirde bebeğim bende rahatlarım .
:bbo: benim okurken başım döndü.bu kadar şeyi tek mi yaptın?
güneş mi bizi dövcek sempatiksalakcinni
3üde kudurmuş döveydinya:umursamaz:
gel üstüme kus ala alaaaaa:umursamaz:
ıyyyyyyyyyyyyy ütü deme banasen bana mutfak işi de elhamracım heç üşenmem, kafam acayip dagılıyor mutfakta şarkı turkuler göbek atarak yemek yaparım. dolap duzenle de, evın eşklını degıştır de bayıla bayıla yapayım ama sakın ütü deme mafoldumben bıktım gömlek utulemekten yok mu çözumu şu işin her hafta 5 gömlek 2 pantolon utuluyorum canımdan usandımmafoldumben
evetolumunekankayizsmile
anana suc atma
ayhh maasallah kısss
hadi ya bu kadarmı
•400 gram kıyma
•1 adet soğan
•1 çay bardağı pirinç
•1 tutam maydanoz
•1 adet yumurta
Panelemek için:
•2 adet yumurta
•Un
Kıymanın üçte birini içine hiç birşey koymadan bir iki dakika kavuralım. Pirinci haşlayıp sudan geçirip süzelim. Bu malzemeler soğuduktan sonra kalan çiğ kıymanın içine koyalım.
Üzerine yumurtayı, soğan rendesini, tuz ve karabiberi ekleyelim. Köfte harcını bu şekilde buzdolabında yarım saat dinlendirelem.
Daha sonra şeklini verip tekrar buzdolabında yarım saat dinlendirdikten sonra önce una daha sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartalım.
Yanında haşlandıktan sonra tavada baharatla kızartılmış taze patates ve yeşillikler eşliğinde sıcak servis yapalım
•400 gram kıyma
•1 adet soğan
•1 çay bardağı pirinç
•1 tutam maydanoz
•1 adet yumurta
Panelemek için:
•2 adet yumurta
•Un
beni üsmeyin amamafoldumben
:jeyyar::jeyyar:
•400 gram kıyma
•1 adet soğan
•1 çay bardağı pirinç
•1 tutam maydanoz
•1 adet yumurta
Panelemek için:
•2 adet yumurta
•Un
hatırlatmak için yasmıştır noolmuş :umursamaz:
bu meşaşı yazdıydın:umursamaz:
:dilcikar:
güneş mi bizi dövcek sempatiksalakcinni
ıyyyyyyyyyyyyy ütü deme bana
eşime diyorum bazen
inşatta çalışsan bu kadar yormazsın beni
mağazada hava atcanız diye eşlernizin canına okuyonuz
ıyyy
bu meşaşı yazdıydın:umursamaz:
ödlek tabuk :umursamaz:anammm bunlarla tek basıma nasıl bas edeyım sen geldnyaaa yanındayım kusummmmmmm merak etmeee buarada hava gusel dıye alısverıse kacıp duryn bak meydanı boş buluyorlarrr hoytttt
anammm bunlarla tek basıma nasıl bas edeyım sen geldnyaaa yanındayım kusummmmmmm merak etmeee buarada hava gusel dıye alısverıse kacıp duryn bak meydanı boş buluyorlarrr hoytttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?