2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa vay namıssızlarrr
sebebi bu demeekkk
:mymeka:

yaa bende sol tarafıma yatamıyorum benim kız sanırım solda duruyor. sola dönünce uyandırıyor.sağa dönene kadar tekmeliyor. sağ tarafımda yatınca sesi çıkmıyor.deli midir nedir anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3
valla şimdiden kavga etmeye başladık hanımefendilerle bir de doğsunlar çıramızı yakacaklarsempatiksalakcinni

oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
süper
yok kıssss ne dedikodusu yapces..
mutfakta dae bana yardım ederken fln da
elh de olsaydı keşke şimdi didik

ay ne bilim yok işte
güneşi gördüm filmini veriyo onun yerine :mymeka:
öle yazıyo tv rehberinde

timambilmiyorumkismile

maşallah zeynep senin bilmediğinde birşey yok sempatiksalakcinni
tabi işin içinde olmak böyle birşey . biz ise zavallı masum izleyicileriz :çok üzgünüm:

tabi işin içinde olmak böyle birşey . biz ise zavallı masum izleyicileriz :çok üzgünüm:
o işin içinde olmadığı şeyleri de biliyo kız..
her bişeyi biliyo maaşallahh

Ben de izmirliyim ama bursada yaşıyorum.Gülkurusuda izirli ama oda bursada yaşıyo.Öyle bişey olursa bende gelmeye çalışırım

Valla bu bilgi araştırma değil bu sefer tamamen meslek icabı :)

niden küsem sana yıurum
nolduki bebikombilmiyorumkismile
öyle hissettimde birden:çok üzgünüm:benle konusmaz oldun.hani bana biseyler olmustuda sende canim helva istedi dediydin ya,bende sana cevap yazdim,bunu diyeni esefle kiniyorum kimdiki bunu diye yazmistim.tabiki senin dedigini biliyordum ve bilerek yazmistim yani sana cevap verdim.yani demem o ki,ben o lafi saka demistim.asla yapilan sakaya kizmam,bu konuda kafadarimdir.aklima takildida bu,aman kimsenin kalbini kirmak istememopuyorumnanaktan

Benımde canım ksıır ıstedı.Doktora gıdicem bugün.Eve bi geleyim hemen kısır yapıcamcokacimcoook

allah bunların iyiliğini versin hsbsnd
kısır aşağı kısır yukarı dediler karnım zil çalıyor. kısır kazanına düşün emii sempatiksalakcinni

e kanarya niye küstüm tızım ben sana yauww

kıs elh öle şeylere kızar mı sempatiksalakcinni
yüzsüzdür o kısmaz hiçbişiye sempatiksalakcinni

eşimle konuştum, bebiş odası için internette duvar sticker ı arıyormuş
çok sevindirik oldumbayanssulusmile

eefet yaaa doktor ıstıyorum bendeeeeee ege saglık ıyı dıyorlar bide ama baakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…