2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benımde canım ksıır ıstedı.Doktora gıdicem bugün.Eve bi geleyim hemen kısır yapıcamcokacimcoook
ben az önce yedim,özge olmasa benim aklima gelmiyecekti,hemen gittim buzdolabindan aldim ve yedim.bende dün kayinvalidemlere yapmistm,tabi onlardan cok kendim yedim.cokacimcoook

öyle hissettimde birden:çok üzgünüm:benle konusmaz oldun.hani bana biseyler olmustuda sende canim helva istedi dediydin ya,bende sana cevap yazdim,bunu diyeni esefle kiniyorum kimdiki bunu diye yazmistim.tabiki senin dedigini biliyordum ve bilerek yazmistim yani sana cevap verdim.yani demem o ki,ben o lafi saka demistim.asla yapilan sakaya kizmam,bu konuda kafadarimdir.aklima takildida bu,aman kimsenin kalbini kirmak istememopuyorumnanaktan

kıs deli
ben ve şakayı annamamak
mimkin deel
gözümden kaçmıştır kuzum valla
istediğini de gı bana bilirim ben samimiyetten olduğunuboshayallersmile
gel öpcem bi deneŞeniz

kanaryanın ekmek arası helvasını yemişsin, kız anlatmış ya yukarıdasempatiksalakcinni
sonra da o sana küsceğine sen ona trip atmışsın. olacak iş mi bu şimdi
yok tatlim trip atmadi ,benim aklima takildi hamislikten dolayi bu sira cok ince düsünüyorum

kıs deli
ben ve şakayı annamamak
mimkin deel
gel öpcem bi deneŞeniz
ben ikinizi birden öpcem Şeniz

eefet yaaa doktor ıstıyorum bendeeeeee ege saglık ıyı dıyorlar bide ama baakalım

ALllaam sen bize tez günde dr buldur ya rabbiiiiiiiiiiimmmmmmmm
kanaryanın ekmek arası helvasını yemişsin, kız anlatmış ya yukarıdasempatiksalakcinni
sonra da o sana küsceğine sen ona trip atmışsın. olacak iş mi bu şimdi
ay ben yazarkene yazmış kanaryadabilmiyorumkismile

ben az önce yedim,özge olmasa benim aklima gelmiyecekti,hemen gittim buzdolabindan aldim ve yedim.bende dün kayinvalidemlere yapmistm,tabi onlardan cok kendim yedim.cokacimcoook

Afiyet olsun canım.Bende yıcem Allah izin verirse.Kızlar kızımı gorcem bugun.İnş yüzünü yine kapatmaz ya:Saruboceq:Bide şimdi şeker olcumu yapabılecekler sanırım oyle sabahtan gıtmeye fılan gerek yok yani demi.neyse öğrencez.Tetonozda olcam.OFF bekledım bekledım hepsi birden zorlucak benieyvahedigeldismile:sinifsinif:

archi şekerim fırlarsa vicdanın sızlar amasempatiksalakcinni

kıs deli
ben ve şakayı annamamak
mimkin deel
gel öpcem bi deneŞeniz
dur bende öpecemŞenizbenim kafadansin sende.ne bileyim canim,kimisi alinirda acaba sende o alinanlardanmisin diye settirdiydim.dogru sende alincak tip yoksempatiksalakcinni(simdi bu lafima alinirmsin mesela):roflol:

selam kizlar ben geldim. Ya azönce cikmak sorun da kaldim sizede birsey yazamadim kusurama bakmassiniz sanirim demi :)))

elh sen çok şekersin yo ondan yüksek çıkıyo senin şekerin yerimseniben

QUOTE=elhamraaa;11860975]

çekiyo böle denişik bişi
hani hacı hacıyı mekkede deli deliyi manisada bulurmuşya öle bişi sanırsambilmiyorumkismile
ay biz bu izmirliler bi dr bulamadık hala ya
evdemi doğursakki kızlar
ben çarşamba günü özel kocaman hst.ndeki müjgan hn.ı deniycem
pek bi medhettiler
[/QUOTE]

Elhamra senin İzmirde denemediğin doktor kaldı mı ki?

ben hepinizi öpüyom zemuszemus opuyorumnanaktan

Zeynep bana yaptığın mercimek köftesinin tarifini gönderir misin? Kocişe de yapiim:utangac:

bidenelerim
kociş gelmiş aşağıda bekliyo
ben gider
öpüyom hepiniz ayrı ayrı
güzel annişler

selam kizlar ben geldim. Ya azönce cikmak sorun da kaldim sizede birsey yazamadim kusurama bakmassiniz sanirim demi :)))
cik olmadi,öyle habersizce cekip gidersen cok kusura bakiliyo burda,hele ben cok baktim kusura,ülkedas olarak.sempatiksalakcinnicanim ya olurmu öyle sey

Back
X