bencedeebilmiyorumkismilezaten ben yapmamıştım iykide yapmamışım neremize yiyeceksekkk
o son kısırı yememem gerekliydi ama çok gözeldiiiiiiiiiiiiakannehir
ay diimi valla aynen öle
bi çektim seni tam çektim aklinialirimsmile
kıs elhh
kanaryama küstün mü gııı
gebertirim :mymeka:
bencedeebilmiyorumkismilezaten ben yapmamıştım iykide yapmamışım neremize yiyeceksekkk
o son kısırı yememem gerekliydi ama çok gözeldiiiiiiiiiiiiakannehir
yaa evet canım aldım cevabıuklaaaaaaaa gözün aydın bebişim şeker iyi çıkmış hadi darısı diğer kızların başına.
Özgecim zeyhatı sormuşsun aldınmı cevabı bende merak ediyordum son yazdıklarına baktım 28. haftayı doldurunca bizim topiğe gelecek sanırım ağır geçiyor rahim anormallikleri ile ilgili topiklere yazmıştı en son
hastayım sana yifrumm
sen bana hasta oldun bikeremyasakkelime
yok valla billa:1no2:
ay susun gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
korkumdan bişey yiyemiyorum zaten günah banasenağlama
bende dün akşam kanepede uzanmıştım sol tarafıma benim kuzu kızımda içerden nasıl ittiriyor sıkıştımı neyse ama öle böle değilll tam dalmak üzereydim birden bağırmışım ne vuruyon be diyeeeeeekaydirigubbakcemile3kociş kahkalarla gülüyo bana delimisin karnındaki bebekle dalaşıyon diyeee bende dedim gel bi dokun bak dedim ayy eşimin elinide itiyo kızım benim yaaaaaaaaaaaaa severim bennn ooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyytamam yaz yerimseniben
benim sıpa herhalde artık iyice büyüdü ki bir kaç gündür çok daha fazla hereketlerini hisetmeye başladım.
eskiden çok az hissederdim şimdi içeride top sektiriyor
hastayım sana yifrumm
ahh dün sen de olcektin
dedik zaten bi ara elhamramıs da olsaydı die
yaa bu gece ezel yookkkk :mymeka:
:kedi:ya canım kısır istedi kızlarr yaa
uklaaaaaaaa gözün aydın bebişim şeker iyi çıkmış hadi darısı diğer kızların başına.
saol canımmm
pofuduğun annesibilmiyorumkismileeee kim yaptı kısırı aklinialirimsmile
maasallah hepiniz cok güzel görünüyorsunuz,masadakiler ayri bir güzel görünüyor.kesin istanbulda olsam, hemen gelirdim inan.saclarinda cok güzel olmus,ama sari da cok yakisiyor özgecim sana.göbisinde büyümüs maasallah.al canım burada..
ayakta durdugumuz 4. resme bakarsan, nicklerimiz sırasıyla;
zynpmrt, ukla, daemon, ozgecay, melmea
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...-haziran-anneleri-2-istanbul-bulusmasi-7.html
yok kıssss ne dedikodusu yapces..
yemin etbilmiyorumkismile
dedikodumu yapmadınız dimi kız:umursamaz:
aaaaaaaaaaaaaa neden ya
aaaakannehiryaa bu gece ezel yookkkk :mymeka:
yemin etbilmiyorumkismile
dedikodumu yapmadınız dimi kız:umursamaz:
yaptılarsempatiksalakcinni
ayyy ben çıkıyom akşam olmuş:dance:
bilmiyorumkismile rahat bırak pofuşumupofuduğun annesibilmiyorumkismile
sağol canım teşekkür ederizmaasallah hepiniz cok güzel görünüyorsunuz,masadakiler ayri bir güzel görünüyor.kesin istanbulda olsam, hemen gelirdim inan.saclarinda cok güzel olmus,ama sari da cok yakisiyor özgecim sana.göbisinde büyümüs maasallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?