2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maalesef canım ayın biri olması sebebiyle ezel bu akşam yok ay başlarında tüm kampanyalar başlamadığı için az reklam olur buda kanal için gelirkaybı demek o nedenle çok pahalı bir prodüksiyon yayınlamak istemezler. Ama ezel yerine güneşi gördüm var bu akşam
aaa vay namıssızlarrr
sebebi bu demeekkk
:mymeka:

bende dün akşam kanepede uzanmıştım sol tarafıma benim kuzu kızımda içerden nasıl ittiriyor sıkıştımı neyse ama öle böle değilll tam dalmak üzereydim birden bağırmışım ne vuruyon be diyeeeeeekaydirigubbakcemile3kociş kahkalarla gülüyo bana delimisin karnındaki bebekle dalaşıyon diyeee bende dedim gel bi dokun bak dedim ayy eşimin elinide itiyo kızım benim yaaaaaaaaaaaaa severim bennn ooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy

yaa bende sol tarafıma yatamıyorum benim kız sanırım solda duruyor. sola dönünce uyandırıyor.sağa dönene kadar tekmeliyor. sağ tarafımda yatınca sesi çıkmıyor.deli midir nedir anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3
valla şimdiden kavga etmeye başladık hanımefendilerle bir de doğsunlar çıramızı yakacaklarsempatiksalakcinni

Kızlarrr bu yaz izmir buluşması yapalım mı??????

Ben temmuz- ağustosta kesin gelcem İzmire , Özgenin eşi izmirliydi oda gelmeyi düşünüyordu e gülkurusuda gelir bide bir iki arkdaş daha vardı galiba biri özasfa diğeride anova mıydı İzmirli olup ta başka şehirde olan. Hepimiz aynı anda orda olsak elhamra-güneş-duyfer-mhtp falan bir araya gelsek bebişler yanımızda süper olmaz mı????????
oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
süper
yok kıssss ne dedikodusu yapces..
mutfakta dae bana yardım ederken fln da
elh de olsaydı keşke şimdi didik

ay ne bilim yok işte
güneşi gördüm filmini veriyo onun yerine :mymeka:
öle yazıyo tv rehberinde

timambilmiyorumkismile

yemin etbilmiyorumkismile
dedikodumu yapmadınız dimi kız:umursamaz:

yaptılarsempatiksalakcinni

ayyy ben çıkıyom akşam olmuş:dance:

yalançı yapmamışınız:umursamaz:

maalesef canım ayın biri olması sebebiyle ezel bu akşam yok ay başlarında tüm kampanyalar başlamadığı için az reklam olur buda kanal için gelirkaybı demek o nedenle çok pahalı bir prodüksiyon yayınlamak istemezler. Ama ezel yerine güneşi gördüm var bu akşam

maşallah zeynep senin bilmediğinde birşey yok sempatiksalakcinni
tabi işin içinde olmak böyle birşey . biz ise zavallı masum izleyicileriz :çok üzgünüm:

tabi işin içinde olmak böyle birşey . biz ise zavallı masum izleyicileriz :çok üzgünüm:
o işin içinde olmadığı şeyleri de biliyo kız..
her bişeyi biliyo maaşallahh

Kızlarrr bu yaz izmir buluşması yapalım mı??????

Ben temmuz- ağustosta kesin gelcem İzmire , Özgenin eşi izmirliydi oda gelmeyi düşünüyordu e gülkurusuda gelir bide bir iki arkdaş daha vardı galiba biri özasfa diğeride anova mıydı İzmirli olup ta başka şehirde olan. Hepimiz aynı anda orda olsak elhamra-güneş-duyfer-mhtp falan bir araya gelsek bebişler yanımızda süper olmaz mı????????

Ben de izmirliyim ama bursada yaşıyorum.Gülkurusuda izirli ama oda bursada yaşıyo.Öyle bişey olursa bende gelmeye çalışırım

Valla bu bilgi araştırma değil bu sefer tamamen meslek icabı :)

niden küsem sana yıurum
nolduki bebikombilmiyorumkismile
öyle hissettimde birden:çok üzgünüm:benle konusmaz oldun.hani bana biseyler olmustuda sende canim helva istedi dediydin ya,bende sana cevap yazdim,bunu diyeni esefle kiniyorum kimdiki bunu diye yazmistim.tabiki senin dedigini biliyordum ve bilerek yazmistim yani sana cevap verdim.yani demem o ki,ben o lafi saka demistim.asla yapilan sakaya kizmam,bu konuda kafadarimdir.aklima takildida bu,aman kimsenin kalbini kirmak istememopuyorumnanaktan

Benımde canım ksıır ıstedı.Doktora gıdicem bugün.Eve bi geleyim hemen kısır yapıcamcokacimcoook

allah bunların iyiliğini versin hsbsnd
kısır aşağı kısır yukarı dediler karnım zil çalıyor. kısır kazanına düşün emii sempatiksalakcinni

e kanarya niye küstüm tızım ben sana yauww

öyle hissettimde birden:çok üzgünüm:benle konusmaz oldun.hani bana biseyler olmustuda sende canim helva istedi dediydin ya,bende sana cevap yazdim,bunu diyeni esefle kiniyorum kimdiki bunu diye yazmistim.tabiki senin dedigini biliyordum ve bilerek yazmistim yani sana cevap verdim.yani demem o ki,ben o lafi saka demistim.asla yapilan sakaya kizmam,bu konuda kafadarimdir.aklima takildida bu,aman kimsenin kalbini kirmak istememopuyorumnanaktan
kıs elh öle şeylere kızar mı sempatiksalakcinni
yüzsüzdür o kısmaz hiçbişiye sempatiksalakcinni

eşimle konuştum, bebiş odası için internette duvar sticker ı arıyormuş
çok sevindirik oldumbayanssulusmile

çekiyo böle denişik bişi
hani hacı hacıyı mekkede deli deliyi manisada bulurmuşya öle bişi sanırsambilmiyorumkismile

ay biz bu izmirliler bi dr bulamadık hala ya
evdemi doğursakki kızlar
ben çarşamba günü özel kocaman hst.ndeki müjgan hn.ı deniycem
pek bi medhettiler

eefet yaaa doktor ıstıyorum bendeeeeee ege saglık ıyı dıyorlar bide ama baakalım

Back
X