- Konu Sahibi daemon
-
- #59.261
ben az önce yedim,özge olmasa benim aklima gelmiyecekti,hemen gittim buzdolabindan aldim ve yedim.bende dün kayinvalidemlere yapmistm,tabi onlardan cok kendim yedim.cokacimcoookBenımde canım ksıır ıstedı.Doktora gıdicem bugün.Eve bi geleyim hemen kısır yapıcamcokacimcoook
öyle hissettimde birden:çok üzgünüm:benle konusmaz oldun.hani bana biseyler olmustuda sende canim helva istedi dediydin ya,bende sana cevap yazdim,bunu diyeni esefle kiniyorum kimdiki bunu diye yazmistim.tabiki senin dedigini biliyordum ve bilerek yazmistim yani sana cevap verdim.yani demem o ki,ben o lafi saka demistim.asla yapilan sakaya kizmam,bu konuda kafadarimdir.aklima takildida bu,aman kimsenin kalbini kirmak istememopuyorumnanaktan
:roflol:kanaryanın ekmek arası helvasını yemişsin, kız anlatmış ya yukarıdasempatiksalakcinni
sonra da o sana küsceğine sen ona trip atmışsın. olacak iş mi bu şimdi
yok tatlim trip atmadi ,benim aklima takildi hamislikten dolayi bu sira cok ince düsünüyorumkanaryanın ekmek arası helvasını yemişsin, kız anlatmış ya yukarıdasempatiksalakcinni
ben ikinizi birden öpcem Şeniz
kıs deli
ben ve şakayı annamamak
mimkin deel
gözümden kaçmıştır kuzum valla
istediğini de gı bana bilirim ben samimiyetten olduğunuboshayallersmile
gel öpcem bi deneŞeniz
eefet yaaa doktor ıstıyorum bendeeeeee ege saglık ıyı dıyorlar bide ama baakalım
ay ben yazarkene yazmış kanaryadabilmiyorumkismilekanaryanın ekmek arası helvasını yemişsin, kız anlatmış ya yukarıdasempatiksalakcinni
ben az önce yedim,özge olmasa benim aklima gelmiyecekti,hemen gittim buzdolabindan aldim ve yedim.bende dün kayinvalidemlere yapmistm,tabi onlardan cok kendim yedim.cokacimcoook
ALllaam sen bize tez günde dr buldur ya rabbiiiiiiiiiiimmmmmmmm
ay ben yazarkene yazmış kanaryadabilmiyorumkismile
ALllaam sen bize tez günde dr buldur ya rabbiiiiiiiiiiimmmmmmmm
ay ben yazarkene yazmış kanaryadabilmiyorumkismile
dur bende öpecemŞenizbenim kafadansin sende.ne bileyim canim,kimisi alinirda acaba sende o alinanlardanmisin diye settirdiydim.dogru sende alincak tip yoksempatiksalakcinni(simdi bu lafima alinirmsin mesela):roflol:
kıs deli
ben ve şakayı annamamak
mimkin deel
gözümden kaçmıştır kuzum valla
istediğini de gı bana bilirim ben samimiyetten olduğunuboshayallersmile
gel öpcem bi deneŞeniz
ben hepinizi öpüyom zemuszemus opuyorumnanaktan
hasta ruhlusun sen sempatiksalakcinni
zynp özgeyi dudağından öpsempatiksalakcinni
kizmaz demi,ne yapsakda kizdirsak bunu bak simdi,ben bi düsüneyim:uhm:kıs elh öle şeylere kızar mı sempatiksalakcinni
yüzsüzdür o kısmaz hiçbişiye sempatiksalakcinni
ben hepinizi öpüyom zemuszemus opuyorumnanaktan
cik olmadi,öyle habersizce cekip gidersen cok kusura bakiliyo burda,hele ben cok baktim kusura,ülkedas olarak.sempatiksalakcinnicanim ya olurmu öyle seyselam kizlar ben geldim. Ya azönce cikmak sorun da kaldim sizede birsey yazamadim kusurama bakmassiniz sanirim demi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?