herkese slmmmmmmmmmmmm
benim hafta sonu baktığım oda kızlar buna çok benziyo,
benim baktığım odadaki resimler tavşandı pembeli gibiydi,
odanın mobilya rengi daha beyazdı bu krem, birde bu modelde
camlı kapı tarafında benim baktığımın çekmeceleri ayrı renge boyanmıştı pembe,eflatun,yeşil (pastel renkler)birde camı pusluydu 2 kapılı dolabın altındada 2 tane çekmece var dı
olsun canım sizin odada çok güzelçok güselmiş ukla
sade
ben de eşim bu pembe odada ısrar etmeseydi
kafaya koymustum beyaz alacaktım
hiç bir fikrim yok ama duvara takılan çubuklar da çok güzel duruyor
evet yaa tombis bir bebek gibi dimi. neden se resmi bu sekilde kola bildim yaa.. aslinda elbiselerini de koymak istiyorum da bir türlü koymasini beceremedim :))))
bebek çantası alan var mı aranızda kızlar, dun şöyle br baktık 100 dıyorlar en az 70 falan gördum içime sınen. ama pahalı geldı sızler kaça aldınız
ben galiba tavandan asılı alıcamkızlar cibinlik almayı düşünenler nasıl düşünüyorsunuz
tavandan sarkıtılanlardan mı
yoksa bu uklanın odasındaki gibi duvara bi çubuk çakıp ona geçiriyorlar, onlardan mı
Bende almadım ama nike dan yada puma dan spor bi çanta almayı düşünüyom
olmazmı acaba öle bişey?
ukla çok güzel bende bu renk yaptırıyorum krem çok beğeniyorm ya benimde teşhirdeki ürün bembeyazdı bu renk çok güzel[/QUOTE
evet yaaa cok güzel mis cocuk odasi takimin güle güle yazsin bebisin
Resim Yükle | Resim | Resim Upload | Yükle | Resim Gönder | Resim Galerisievet yaa tombis bir bebek gibi dimi. neden se resmi bu sekilde kola bildim yaa.. aslinda elbiselerini de koymak istiyorum da bir türlü koymasini beceremedim :))))
dun ben baktım nıketen bı tane begendım ama uzun sapı yoktu. kısacık sap yapmışlar koluma geçirmem lazım, aşagı kayıp durur habıre dıye begenmedım ama bebek cantası ıçın idealdi, biraz daha bakmak lazım. bulursan bana da haber ver canım
ben cibinliği beyaz istiyorum..ben galiba tavandan asılı alıcam
Maaşallah birtanem bebişine
Ben dışarı çıkarken kullanmak için aventin çantasını aldım, çapraz kullanılıyor pek büyük değil.
Bir de daha fazla eşya koymak için sırt çantası sipariş ettim, o da gelicek bugünlerde inşallah. Ama ikisini de kırmızı aldım. Bunları ben kullanıcam sonuçta.
Kızlar bu arada markafoni diye bir site var acayip kampanyalar yapıyorlar. Eastpakin çantası normalde 120 küsür lira ama 3 günlüğüne kampanya yaptılar 64.5 TL ye aldım çantayı.
benim dışımda mor yazmak yasakevet yaaa cok güzel mis cocuk odasi takimin güle güle yazsin bebisin
daha almadık canım biz bu c.tesi gezerken bu modeli çok beğendik benim kafamdakide buna yakındı adamla fiyat konusunu konuştukukla sen ne kadara aldın bide nerden aldın mobilyayı ?
uygunmuş baya bende bakarım ikea yaben cibinliği beyaz istiyorum..
yatak takımını da beyaz alacam..
yoksa onlar da pembe olursa odanın yeryeri pespembe olacak..
ikeanın sitesinde mi biryerde beyaz cibinlik görmüştüm
gittiğimde ona bakacam
25 tl mi ne öyle birşeydi
aaa bende üye olmak istiyorumbende markafoniye üyeyim ama daha bir çöp almışlığım yok nedensebilmiyorumkismile
benim dışımda mor yazmak yasak
başka renk bul sen kendine bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?