kız okuyana kadar anamız ağlıyokizlar bu renk nasil sizce itirazi olan varsa simdi söylesin yoksa bu renk de kalacam haaa :))))))))))
Mesaj sayın 100 e tamamlayınca galiba büyük resim yükleyebileceksin sanırım senin henüz 51 miş
bende markafoniye üyeyim ama daha bir çöp almışlığım yok nedensebilmiyorumkismile
anammmm ekleedımmm valla sempatiksalakcinni
bizde modokoya bakacağız ama önce fetih mahallesindekilere bakalım diyoruz (libadiyede)
hosbulduk.seninle ayni ülkedeyiz canim
hosbulduk cosmopolicim.
kizlar bu renk nasil sizce itirazi olan varsa simdi söylesin yoksa bu renk de kalacam haaa :))))))))))
kizlar bu renk nasil sizce itirazi olan varsa simdi söylesin yoksa bu renk de kalacam haaa :))))))))))
aynen bilmiyorumkismile
nerdeydin yiirum senkac gündür yoktum,önemli birsey varmi kacirdigim.
zor okunuyor bilmiyorumkismile
kızlar ikea dan ikili bi koltuğumuz var bebek odasında duracak kılıfı siyah
üstünde cırt cırtlı, rengini açık yada metalik gri yapmak istiyorum, hafif bir kadifemsi kumaş
ben bu cırt cırtı çıkarıp koltup örtüsü yapan yerlere gösterdim, aynısı dikebilirmisiniz diye
ama hiç biyerde istediğim rengi bulamadım
anadolu yakasında önerceğiniz biyer varmı
canım saol ya.yenı geldım sayfam açıktı.tansıyonumu olçturdum.12/9 çıktı.Normal dedıler.Amam genelde düşük çıkar benımkı.Hemşire şekerın düşmüştür başın ondan ağrıyodur dedı.Ya bıde dedığin gibi burunum kanadı bugun bıraz.Telaş yapmam normalde ama dediğim gibi çok ağrıyınca başım bebiş için korktum bende.Bakalım akşama gorcem kızımı hayırlısıyla.Bi sorun yoktur umarım:Saruboceq:Senın de tahlıller guzel çıkar ınş. canım ya.Akşam şeker için ölçüm yapıyolarmıymış.Ben de gıtmişken yaptırsam aslında.Offff.ayşen bebeden de oda baktık hafta sonu.Pembe kalpli kulpları olan beyaz bı oda takımı vardı gordunmu bılmıyom.Eşim onu beğendı canım.Ona bakıcaz buyuk ıhtımalle.Ama ınternette yok model.Neyse canım boyel bende durumlar.Benıde haberdar edersın tahlil sonuçlarını alınca canım.
kız okuyana kadar anamız ağlıyo
biraz koyu bir renk bulsanaa sempatiksalakcinni
delikafaduldendelikafadulden saka yaptim biliyordum böyle cevap alacagimi :)))))))))) bu renk nasil??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?