- Konu Sahibi daemon
-
- #59.021
daha almadık canım biz bu c.tesi gezerken bu modeli çok beğendik benim kafamdakide buna yakındı adamla fiyat konusunu konuştuk
başka bi kaç yere daha bakıcam ama tam takım fiyatı 2600 dü
ben şifonyer düşünmüyorum zaten yerim yok 550 düştü adam 2000 e düşüyomuş
eğer içinin yatağını ve uyku setininide almazsak 400 daha düşüyo ama alırız galiba
işte taksit felan yapacak sadece 2 yerle konuştuk hafta sonu biraz daha bakıcaz
çok dağılmayız galiba eşim çok çabuk sıkılıyo...
siteden yükle resmi gönder diyorsun çıkan linkler varya hani orada resim adresi olan linki kopyala grafik ekle (sarı kutucuk) kısmına yapıştır
böle büyük olur
hosbulduk.seninle ayni ülkedeyiz canimA.selam canim hosgeldin
hosbulduk cosmopolicim.Hoşgeldn cicim...
sen nerden aldın????hıım iyiymiş ben çok kazıklandım sanırım bizede 3200 dedi odayı içinin tekstili hariç tabi ben tekstili yatağıyla beraber 2400 e aldım iyimi bilmiyorum ama bende çok içim sindi zemuszemus
sempatiksalakcinnitmm kiz özge ne rengi kullanacagimi sasir dim haaa kirmizi kullandim gecen buseferde baskasi laf etti . Ayy ben nerengi alsam kii acep :))))))))bilmiyorumkismile
bende markafoniye üyeyim ama daha bir çöp almışlığım yok nedensebilmiyorumkismile
aaa bende üye olmak istiyorum
bana mail adresini versene
referans göstrecemmm
bizde modokoya bakacağız ama önce fetih mahallesindekilere bakalım diyoruz (libadiyede)modokodan babypark diye bi mağzadan aldım canım
bende markafoniye üyeyim ama daha bir çöp almışlığım yok nedensebilmiyorumkismile
kiz yaptim da bana söyle bir ingilizce yazi geliyor bende bir sorun mu var ne
To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 50 posts.
Please remove links from your message, then you will be able to submit your post. böyle yaziyor le bilmiyorumkismile
ayyy yok kısss ararım ben demiştim kadına unuttum bi daha arayayım bilmiyorumkismileuklaaaaaaaaaaaa sonuçların çıktımııııııııııııı??? (ikinci kez soruyomda merak ettim)
olmuş gülkurusuuuuuu
ASMECİM ALINTINI SİLRMİSİN KUŞUMMMMMM
SAĞOLUN KIZLAR BENİM KIZIM DİYEMİ BİLMEM COK GÜZEL GELİYO BANAboshayallersmile
kızlar cibinlik almayı düşünenler nasıl düşünüyorsunuz
tavandan sarkıtılanlardan mı
yoksa bu uklanın odasındaki gibi duvara bi çubuk çakıp ona geçiriyorlar, onlardan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?