- Konu Sahibi daemon
-
- #58.961
canım kızımın odası bu
soldaki şifonyerler yok
kitaplık ve dolabı var..
yatağı da kenarları parmaklıklı karyola şeklinde, ayakucunda o komidinler var. büyüyen yatak
maşaallah canım, kaşını gözunu yerım ben onun. nazarlardan korusun ALLAHım.
.
nerdeeeeeeeeeemafoldumbenmidem çok fena izinde alamam öle akşam olmasını bekliyommmayyy kıyamam kuzum ben sana
dinlen bol bol dicem ama iş yerindesin işte
bilmiyorumkismile
sağol canımmm
bende begendim. kulpları da kocaman yuvarlak koyun seklinde çok şeker
dae annesine gitmiş mesaj attı şimdi.
şekeri normal çıkmış ama kolesterol ü çıkmış.
gelince anlatır artıkın
geldim pembikimmmbilmiyorumkismile
oooo güzelmiş canım pembik pembik. gülegüle kullanın canım. kaça aldınız peki canım
maşaallah canım, kaşını gözunu yerım ben onun. nazarlardan korusun ALLAHım.
benim de bu akşam şekerım örçülecek,bakalım kaç cıkacak,alemde hıç şeker hastalıgı yok, zaten bebegımın kılosu hep gerıden gıdıyor, doktor yapmasak bıle olur dedı, ama ben ıstıyorum bellı olmaz. bebegın kılou gerıden gelırse yada tam olması gerketıgı kılodaysa şekerden süphlenemıyorlarmış. peki düşük şekerın bir sakıncası var mı acaba, benım şeker kolostrol hep diptir. bebege bu da zararlımıdır acaba.
tamam canım gelsin hemen o gün koyarım topige delikafaduldenevet yaaa çok şekerrr odanın bitmiş halni çekersin bizede gösterirsin artıkkkkk.yağmur bebekk sağlıkla büyüsünn duvar için ne düşünüyorsun aklında olsun filli boyanın yavrıfillisi var yani çocuklar için tasarlanmış özle duvar boyası çokcuklar içinn zararlı değilmişş aklında olsunnn
aa hadi yaaa bilmiyorumkismileaaa niyeki kolestrolüne bakmışlar Kaan Kocatepenin sitesinde hamilelik esnasında kolestrole bakılmaz bazlı labaratuarlar kan almışken işgüzarlık yapıp bakıyor ama çok gereksiz çünkü bu durumun hamilelikten kaynaklanma olasılığı çok fazladır ve gerekli b,r tahlil değildir diye yazıyor kolestrol için çok şaşırdım.
canım sen izmirin neresindendin
daemon diyo ki
"kızlara selam eder, gözlerinden öperim" diyo aklinialirimsmile
hööff alsanaalsanasmilekızlar teyzemle benim eve geçiyoz bi daha nete giremeyebilirim
dükkana uğrayamazsam,çok öpüldünüz
beni ösleyin ve dua edin
daemon diyo ki
tamam canım gelsin hemen o gün koyarım topige delikafadulden
duvara valla biz bişi yapmıcaz
duvar kum beji
ben de hiç ellemedim
üzerine stickerlar fln yapıştıracam sadece..
aa hadi yaaa bilmiyorumkismile
daemon diyo ki
kızlar teyzemle benim eve geçiyoz bi daha nete giremeyebilirim
dükkana uğrayamazsam,çok öpüldünüz
beni ösleyin ve dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?