2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kızımın odası bu
soldaki şifonyerler yok
kitaplık ve dolabı var..
yatağı da kenarları parmaklıklı karyola şeklinde, ayakucunda o komidinler var. büyüyen yatak

oooo güzelmiş canım pembik pembik. gülegüle kullanın canım. kaça aldınız peki canım

kizlar ben bu URL koymasini bir türlü beceremedim neden ki yaaabilmiyorumkismile

sağol canımmm
bende begendim. kulpları da kocaman yuvarlak koyun seklinde çok şeker

evet yaaa çok şekerrr odanın bitmiş halini çekersin bizede gösterirsin artıkkkkk.yağmur bebekk sağlıkla büyüsünn duvar için ne düşünüyorsun aklında olsun filli boyanın yavrufillisi var yani çocuklar için tasarlanmış özle duvar boyası çocuklar içinn zararlı değilmişş aklında olsunnn

dae annesine gitmiş mesaj attı şimdi.
şekeri normal çıkmış ama kolesterol ü çıkmış.

gelince anlatır artıkın

aaa niyeki kolestrolüne bakmışlar Kaan Kocatepenin sitesinde hamilelik esnasında kolestrole bakılmaz bazlı labaratuarlar kan almışken işgüzarlık yapıp bakıyor ama çok gereksiz çünkü bu durumun hamilelikten kaynaklanma olasılığı çok fazladır ve gerekli b,r tahlil değildir diye yazıyor kolestrol için çok şaşırdım.

geldim pembikimmmbilmiyorumkismile

Uklacım belli oldumu sonucun ??? Bu arada gebelikte diyabet geçirmenin eşinin ailesiyle ilgisi yok canım kendi genetik mirasından dolayı risk grubunda olabilirsin ama gebelik diyabeti risk grubundaki herkesde olacak yada risk gurubunda olmayanlarda olmaz gibi bir durumu yok. Ben risk grubundayım bende yok. Bir tanıdığımızın gebelik diyabeti çıktı hayatında tatlı yemez ailede kimsede şeker yok ama onda çıktı yani bunun kesin bi durumu yok

oooo güzelmiş canım pembik pembik. gülegüle kullanın canım. kaça aldınız peki canım

valla canım o aldığım zaman hepsi aklımdaydı ayrıntılı yazmıştım ama
avcılarda merinos var oradan aldık
seri sonu diye aşırı indirmişlerdi fiyatı
böle 2000 lerden fln 1500 lere düşmüştü, sonra da seri sonu diye, şifonyersiz kampanya yapmışlardı. içinin yatagıyla birlikte 1060 a geldi.
bi bakın derim belki hala vardır.
2 hafta önce aldım ben

dae nun kolesstrolu yüksekmi çıkmış anacım tek tek dökülüyoruz ha ne oldu bizlere böyleeeee
haftayada bizlerde çıkacak bu gidişle

Kızlar ya benım başım acayıp ağrıyo.Ama normal ağrı değil yanı.Korkutacak kadar ağrıyo.sizede oluyomu acaba ya?sırf bu yuzden korktum akşam doktora gıdıcem

Gül kurusu inşalah ii haberlerle gelrsn, umarım olması gerektği çıkar sonuçların
Şeker hastalığı benm ailemde de yok ama kayınpederim şeker hastası
Onla ilgisi olur mu benim şekerimin yüksek çıkmasının? Olmaz dimi?

tamam canım gelsin hemen o gün koyarım topige delikafadulden
duvara valla biz bişi yapmıcaz
duvar kum beji
ben de hiç ellemedim
üzerine stickerlar fln yapıştıracam sadece..

aa hadi yaaa bilmiyorumkismile

daemon diyo ki

"kızlara selam eder, gözlerinden öperim" diyo aklinialirimsmile

hımmmm CADIARZU
Bu arada gebelikte diyabet geçirmenin eşinin ailesiyle ilgisi yok canım kendi genetik mirasından dolayı risk grubunda olabilirsin ama gebelik diyabeti risk grubundaki herkesde olacak yada risk gurubunda olmayanlarda olmaz gibi bir durumu yok. Ben risk grubundayım bende yok. Bir tanıdığımızın gebelik diyabeti çıktı hayatında tatlı yemez ailede kimsede şeker yok ama onda çıktı yani bunun kesin bi durumu yok[/QUOTE]

kızlar teyzemle benim eve geçiyoz bi daha nete giremeyebilirim
dükkana uğrayamazsam,çok öpüldünüz
beni ösleyin ve dua edin

tamam canım gelsin hemen o gün koyarım topige delikafadulden
duvara valla biz bişi yapmıcaz
duvar kum beji
ben de hiç ellemedim
üzerine stickerlar fln yapıştıracam sadece..

aa hadi yaaa bilmiyorumkismile

böyle renkli bulutlar yağmur damlaları süper olurr duvaraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…