• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ya benım başım acayıp ağrıyo.Ama normal ağrı değil yanı.Korkutacak kadar ağrıyo.sizede oluyomu acaba ya?sırf bu yuzden korktum akşam doktora gıdıcem:(

geçmş olsun canım, geçenlerde okudum bu dönemlerde baş agrısı ve burun kanaması görulebılırmş korkmayın falan yazıyordu. ama yınde göster, ıçın rahatlasın. opuyorumnanaktan

Gül kurusu inşalah ii haberlerle gelrsn, umarım olması gerektği çıkar sonuçların
Şeker hastalığı benm ailemde de yok ama kayınpederim şeker hastası
Onla ilgisi olur mu benim şekerimin yüksek çıkmasının? Olmaz dimi?

bende bu konuda bilgisizim canım. bana geçen sefer gıttıgımde baş hemşire anlattı. bebek normal kılosunda yada az aşagıdaysa şeker yoktur dedı, br de ailende yoksa olcagını sanmıyorum dedı. yanı bunlar dogru mu onu bıle bılmıyorum.bakalım akşam çıkarmı şekerım zaten çok katı bır dıyetım var bide şeker çıkarsa huni takıp oynıcam mafoldumben

rl4iie9ku8gho3b4bnq.jpg

benim hafta sonu baktığım oda kızlar buna çok benziyo,
benim baktığım odadaki resimler tavşandı pembeli gibiydi,
odanın mobilya rengi daha beyazdı bu krem, birde bu modelde
camlı kapı tarafında benim baktığımın çekmeceleri ayrı renge boyanmıştı pembe,eflatun,yeşil (pastel renkler)birde camı pusluydu 2 kapılı dolabın altındada 2 tane çekmece var dı

rl4iie9ku8gho3b4bnq.jpg

camlı kapı tarafında benim baktığımın çekmeceleri ayrı renge boyanmıştı pembe,eflatun,yeşil (pastel renkler)birde camı pusluydu 2 kapılı dolabın altındada 2 tane çekmece var dı

çok güzelmiş bu o da uklacım. benim beğendiğim oda takımı nette yok adiler çalınmasın diye koymamışlar :oklava:

Çıkmaz inşallah ya baksana hem diyetin var hemde dikkat ediyosun yedğne içtğne
Kalbini ferah tut sen tatlım :teselli:
geçmş olsun canım, geçenlerde okudum bu dönemlerde baş agrısı ve burun kanaması görulebılırmş korkmayın falan yazıyordu. ama yınde göster, ıçın rahatlasın. opuyorumnanaktan

bende bu konuda bilgisizim canım. bana geçen sefer gıttıgımde baş hemşire anlattı. bebek normal kılosunda yada az aşagıdaysa şeker yoktur dedı, br de ailende yoksa olcagını sanmıyorum dedı. yanı bunlar dogru mu onu bıle bılmıyorum.bakalım akşam çıkarmı şekerım zaten çok katı bır dıyetım var bide şeker çıkarsa huni takıp oynıcam mafoldumben

çok güselmiş ukla
sade
ben de eşim bu pembe odada ısrar etmeseydi
kafaya koymustum beyaz alacaktım

kızlar cibinlik almayı düşünenler nasıl düşünüyorsunuz
tavandan sarkıtılanlardan mı
yoksa bu uklanın odasındaki gibi duvara bi çubuk çakıp ona geçiriyorlar, onlardan mı

kızlar cibinlik almayı düşünenler nasıl düşünüyorsunuz
tavandan sarkıtılanlardan mı
yoksa bu uklanın odasındaki gibi duvara bi çubuk çakıp ona geçiriyorlar, onlardan mı

hiç bir fikrim yok ama duvara takılan çubuklar da çok güzel duruyor

bebek çantası alan var mı aranızda kızlar, dun şöyle br baktık 100 dıyorlar en az 70 falan gördum içime sınen. ama pahalı geldı sızler kaça aldınız

Canım maşallah 40bin kere
Yanağı sanki tombiş çıkmı yada bana öle geldi
Ay çok ciciler bunlar ya

evet yaa tombis bir bebek gibi dimi. neden se resmi bu sekilde kola bildim yaa.. aslinda elbiselerini de koymak istiyorum da bir türlü koymasini beceremedim :))))

Bende almadım ama nike dan yada puma dan spor bi çanta almayı düşünüyom
olmazmı acaba öle bişey?
bebek çantası alan var mı aranızda kızlar, dun şöyle br baktık 100 dıyorlar en az 70 falan gördum içime sınen. ama pahalı geldı sızler kaça aldınız

Back
X