2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Sensi ne ii bakarız cnm hiç merak etme sen kaydirigubbakcemile5
Hem o artık bizim sensi miz kaydirigubbakcemile5
ugradım yavrum bgn...
bak seni burdada görmek varmış...
sensi varya yeni hamiş adayı benim çok sevdiğim bi arkadaşım aynı şehirde yaşıoss..
onun sayesiyle bi bakım buraya dedim...
anam sende burdaymışsın...
sensime ii bakın emi....
bende gelecem yakındır inşallah tabi siz dualarınızı eksik etmezseniz....

Sensi ne ii bakarız cnm hiç merak etme sen kaydirigubbakcemile5
Hem o artık bizim sensi miz kaydirigubbakcemile5

:kedi:eek:puyorumnanaktan

Bu arada arkadaslar siz hamile oldugunuzu cevrenizle paylastiniz mi yoksa bi muddet beklemeyi mi dusunuyorsunuz?

kızlar tahlıl sonucları ve muayene ıcın hasaneye gıdıyorum. dondugumde lısteyı guncellıycem aramıza bırcoka rkadasımız katılmıs hosgelmısler. ben bu aralar bıraz dertlıyım o yuzden cok sık gelemıyorum:KK43:

canım hayırdır???umarım önemli bir sorun yoktur...

Bu arada arkadaslar siz hamile oldugunuzu cevrenizle paylastiniz mi yoksa bi muddet beklemeyi mi dusunuyorsunuz?

biz kalp atışlarını duyana kadar bekledik,sonra allahın izniyle duyunca herkese söledik.napalım duramadık daha fazla hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

biz keseyi bile görmeden söyledik eşim dayanamadı çünkü etrafımdaki herkes çok baskı yapıyordu bebek olmuyor mu diye bizde söyledik

biz keseyi bile görmeden söyledik eşim dayanamadı çünkü etrafımdaki herkes çok baskı yapıyordu bebek olmuyor mu diye bizde söyledik

Canim nekadardir evlisiniz ki?
Bana ilk evlendigim zamanlar devamli soruyorlardi bende hep daha dusunmuyoruz diyordum sonra sormayi kestiler yavas yavas yani pek soran yok.

Canim nekadardir evlisiniz ki?
Bana ilk evlendigim zamanlar devamli soruyorlardi bende hep daha dusunmuyoruz diyordum sonra sormayi kestiler yavas yavas yani pek soran yok.

3 yıllık evliyim

biz de keseyi gördükten sonra hemen söyledik.. zaten arkadaşlarım daha ben öğrenmeden aramaya başlamışlardı naptın adet oldun mu diye a.s

bende iyiyim saol canım :1hug: gün qeçtikce bulantım artıyo Allah yardımcımız olsun :CüvCüv:

evet canim oyle oluyor malesef
ben ve cosmo da ayni durumdayiz.
sanirim bu topicte ikimizden baska bulanti ve kusmasi asiri derecede olan yok.
Aman olmasin da insallah.
1ci trimesterin ne zaman bitiyor?
ben sabirsizlikla 28 kasimi bekliyorum.
28 kasim umut isigim benim.
belki bulantilarim biter de rahatlarim diye:)

ben sabahları pekmez yiyorum hiç sevmiyorum pekmezi mecbur yiyorum kansızlık çıkmasın diye siz yiyormusunuz....bide kızlar ceviz ve fıstık yiyin bebeğin zeka gelişimi iççin çok iyi

biz de daha keseyi görmeden görümceme söyledik o da sağolsun herkesi haberdar etti ilk torun olunca 2 yıldır da bekleyince sabredememiş

Merhaba arkadaşlar ben de bugün itibariyle 6+5 im. 6+1 de kese gözüktü kalp atışı içinde önümüzdeki hafta gel dedi doktorum. Genelde dinlenmeye çalışıyorum ama bugün feci bir mide yanmam var.

selam kızlar ya ben kafamı kaldıramıyorum kızlar ya bozo değil pekmez yemek sandeviç yerken bile miden kalkıyor sabahları ya kızlar ne zman biticek bu bulantılar ve halsizlik :KK43:((

Senin ne kadar canım ben 5. haftamda öyleydim başım kalkmıyordu sızıp kalıyordum :)

canım en son beş buçuk haftalıktı 7 hafta olmuştur heralde ne zman geçiçek bilmiyorum tyaa :KK43:((((((

X