2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

gunaydin guzel anneler
nasilsiniz bakalim bugun?

oofff bugün fenayım biraz akannehir midem kötü.başım ağrıyo,omzum tutulmuş sanırım onun ağrısı.evimde olmak istiyorum yaaaa,uzanmak istiyorum :sinifsinif:

günaydın kızlar benim midem bulanmıyo daha inşallah kızımdaki gibi olur bu hamişliğim hiç anlamam hamile olduğumu ama cinsiyeti farklı falansa deişik olur diyolar bakalım görecez

Ay kizlar sizlerde okudukca bende korkuyorum vallaha. :1no2:

gunaydın Leyla cım
Bende yataktan kalkar kalkmaz yaptım o işi aslında yapamadım aç karna ama zorladı beni epeyce :çok üzgünüm:
gunaydin cosmo.nasilsin?
Katiliyorum harika dilek,ama bende tutmadi.siftah yaptim ben :)

Sensi cimmmmmmmm hediyelrin için tşk ederim a.s.
O kokular bulantılar inş. sana uğramaz
Burnumu tıkayarak dolaşıyom çoğu yerde artık
Ne iştah kaldı ne bişey
Bende de ara ara bazi kokular dayanilmaz geliyor,
esim sabah parfum sikmis normalde severim ama
simdi burnuma bi agir bi agir geliyor.

Ya birde belki simdiden olmaz kizlar ama bazi seylerin tadi farkli geliyor mu size?
Dun ben domates yiyecektim tadi bi acaip geldi yiyemedim, tekrar deneyemedim.

günaydın kızlar...
ben mayıs annesiyim..bir uğruyayım nasıl geçiyor diye sorayım dedim..
2 hafta öncesine kadar ben de suyu görünce tiksiniyordum, 6.haftadan 10.haftaya kadar çok zor bir dönem geçirdim, hastanede bile yattım, gözünüz korkmazın ama. bizim topicteki herkes böyle değil...doktorumun tavsiyesi aç karına asla su içme oldu, midenizin dolduğunu ( :) evet o dönem sırf mide boş kalmasın diye yemek yiyor insan, canı istediği için değil) anladığınız an yudum yudum için suyu....
hepsi geçecek, ara sıra çok hafif bulanıyor benim ama inanın şimdi gece yarısı bile su diye uyanıyorum 3 litreye yakın içiyorumdur..Azcık sabredin...Allahım hepimize sağlıkla kurtulmayı, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....:Saruboceq:

günaydın kızlar...
2 hafta öncesine kadar ben de suyu görünce tiksiniyordum, 6.haftadan 10.haftaya kadar çok zor bir dönem geçirdim, hastanede bile yattım, gözünüz korkmazın ama. bizim topicteki herkes böyle değil...doktorumun tavsiyesi aç karına asla su içme oldu, midenizin dolduğunu ( :) evet o dönem sırf mide boş kalmasın diye yemek yiyor insan, canı istediği için değil) anladığınız an yudum yudum için suyu....
hepsi geçecek, ara sıra çok hafif bulanıyor benim ama inanın şimdi gece yarısı bile su diye uyanıyorum 3 litreye yakın içiyorumdur..Azcık sabredin...Allahım hepimize sağlıkla kurtulmayı, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....:Saruboceq:

amin canım.güzel dileklerin hepimiz için olsun inşallah a.s.

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

hafatalara göre

Canım hoşgeldn ii dilekleirn için sağol
Aminnn inş.
günaydın kızlar...

günaydın kızlar bende bugün tekrar kan vericem inşllh değerim yükselmiştir

Sensi cimmmmmmmm hediyelrin için tşk ederim a.s.
O kokular bulantılar inş. sana uğramaz
Burnumu tıkayarak dolaşıyom çoğu yerde artık
Ne iştah kaldı ne bişey

Ben zaten bir haftadir fena gribim o biraz istahimi kesti birde ustune bulanti olursa hic birsey yemem herhalde. :kızgın:

Kizlar bu arada doktor az az ye, sik sik ye demisti bulantiyi biraz olsun onlemek icin.
Mesela neden sabah bulaniyormus migde, gece butun gece bos durdugu icin.

ayy şu yazdıklarınızı okuyunca imrenesim gelio valla size.....
hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar yaaaaa..
benim içinde dua ederimsnz...
çok yakışıklı bi oğlum olsun...

Canım bende grip olur giibi oldum bi ara Leylacım sağolsun soğan suyu iç dedi
İçtim sabaha bişeyim kalmamış olarak uyandım dene istersen
Az az ama sık sık yemek denycem canım ya gerçi işyernde ne kadar yapablrm bilmiyom ama
Ben zaten bir haftadir fena gribim o biraz istahimi kesti birde ustune bulanti olursa hic birsey yemem herhalde. :kızgın:

Kizlar bu arada doktor az az ye, sik sik ye demisti bulantiyi biraz olsun onlemek icin.
Mesela neden sabah bulaniyormus migde, gece butun gece bos durdugu icin.

Len tatlıcık dualarım sizlen zaten Allahım hepiniz<in gönlünüze göre versin :Saruboceq:
Sen uğramıyon epeydir diğer topiğe :eek:lmaz:
ayy şu yazdıklarınızı okuyunca imrenesim gelio valla size.....
hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar yaaaaa..
benim içinde dua ederimsnz...
çok yakışıklı bi oğlum olsun...

X