2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

tarıhe gore tabıkı duzenlerım canım hıc onemlı degıl..

kızlar benım kanımda ıltıhap cıktı bugun ona bıraz canım sıkıldı bebge bı zararı yok ama bendekı halsızlık ondanda olurmus suan bı tedavı uygulanamıyor ve tansıyonum cok duzuktu tek basıma gıdıp bıaz yattım hastanede serumla kımseye haber vermeyıde ıstemedım. nedense cok morelsızım. sonra tansıyonum cıktıda bıraz ıse gelebıldım az once.

Canim benim cok gecmis olsun, neden yalniz gittin keske birine haber verseydin.
Allah korusun tek basina birsey olmasin. Umarim en kisa zamanda duzelir canim sende moralini bozma. :1hug:

Bu arada benden daha hic kan alinmadi yani kan degerim falan nedir hic bir bilgim yok.
Bir defa gittim onda da karnimdan ultrasonla bakti doktor.

Bu arada benden daha hic kan alinmadi yani kan degerim falan nedir hic bir bilgim yok.
Bir defa gittim onda da karnimdan ultrasonla bakti doktor.

canım bende 1 defa kan testi yaptırdım.doktora gösterdikten sonra 4-5 gün sonra gel bakalım dedi ve allah şükür gittiğimde kese göründü,sonra da kalp atışları.benden de bir daha kan testi istemedi.sanırım sorun olursa,görünmezse falan istiyolar kan testini tekrar takip etmek için.

Yani kan alinmamasi onemli degil mi?
Herkes kan degerinden bahsedince bende mi yanlislik var acaba diye dusundum.

Yani kan alinmamasi onemli degil mi?
Herkes kan degerinden bahsedince bende mi yanlislik var acaba diye dusundum.

beta HCG değeri için herkesten sürekli almıyolar.dediğim gibi sanırım takip gerektirenler de sürekli bakıyolar.yada herkes kendi isteğiyle baktırıyo.
diğer rutin yapılması gereken testler için ilk başta kan aldılar ama bende.kan değerleri,kızamıkçık,sarılık,toxoplasma falan gibi hastalıklara bakmak için alınmıştı.

canım benim. seni bu kısacık sürede gerçekten çok sevdik hepimiz, ve de bu negatif (belki de senin için pozitif) deneyim için üzüldük. o kadar pozitifsin ki sana hayran olmamak mümkün değil.

tavsiyeye hiç ihtiyacın yok bunu görebiliyorum. sadece destek vermek için yazıyorum sakın pes etme, ben geçtiğimiz temmuz ayında bebeğimi kaybettim. söyleseler inanmazdım tekrar bir iki ay içinde hamile kalabileceğime. Mevlam, sağlıklısını, hayırlısını, güçlüsünü versin. Hem bak hepimiz, bulantılar, kusmuklar içinde kaldık gidiyoruz. (sen espri yaparsın da biz yapamaz mıyız yani?)

Herşey gönlünce olsun. İyi haberlerini bekliyoruz tatlım.zemuszemus

herseyın hayırlısı canım ... inş ıstedıgın gıbı eylül annesı olursun.. kendıne ıyı bakkaydirigubbakcemile3

kızlar selam bugün doktordan geldim kan va idrar testim iyi çıktı
kan şekerim düşük çıkmış sık sık ye az ye aç kalma dedi
kan sayımımda şimdilik yeterliymiş ama sonra takviye edecekmiş
ilişki serbest dediler arkadaşlar korkmayın ama insan cesaret edemiyo ki
böyle işte herkese kolaylıklar dilerim
ben bugün iyiydim sadece erken uykum gelio o kADAR
ben kaçtım görüşürüz

kızlar selam bugün doktordan geldim kan va idrar testim iyi çıktı
kan şekerim düşük çıkmış sık sık ye az ye aç kalma dedi
kan sayımımda şimdilik yeterliymiş ama sonra takviye edecekmiş
ilişki serbest dediler arkadaşlar korkmayın ama insan cesaret edemiyo ki
böyle işte herkese kolaylıklar dilerim
ben bugün iyiydim sadece erken uykum gelio o kADAR
ben kaçtım görüşürüz
cok sevindim herseyin iyi olduguna.kendine ve melegine cok iyi bak.

asyam21, Leyla01, shekerkiz merhaba bayanlar
benide listeye eklermisiniz kısmetse bende haziran annesi olucam rabbimin izniyle

bu arada benim degerim 2490,8 çıktı 2 hafta sonra kalp atışlarına bakarız dedi doktor inşallah sorunsuz yaşarım gebelik sürecini rabbim hepinize sorunsuz bir hamişlik nasip etsin inşallahhhhhh amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Merhaba tatlı hamişler

Nasılsınız, inş. iyisinizdir ve tabi minik meleklerinizde yerimseniben

Ben artık çok iyiyim elh. yeni hamiş arkadaşlar gelmiş. Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş. sorunsuz ve güzel bi hamilelik geçirmeniz duası ile

Bende bi kaç gün inatla sancı çektim, doğal yoldan düşsün istedim ama olmadı. en sonunda salı günü öğleye doğru gidip aldırdık. Sancılarımdanda sıkıntılarımdanda kurtuldum. Dr aradı patolojide gelişmeyen gebelik tesbit etmişler. Hayırlısı olsun inş. Verende O alanda.

İnş. bende ağıustos yada eylül annesi olma istiyorum. Durmak yok yola devam inş. :eek: yerimseniben

Hem zaten ikizler burcu bi çocuk istemezdim:1closedeyes: şakaydı tabikiopuyorumnanaktan herşeyin hayırlısı

Sizlere çok ama çok güzel bi gebelik geçirmeniz için dua edicem inş. bu topiğe belki girmem bir daha.

İstemedende olsa yanlışlıkla kırdığım biri yoktur inş. varsada hakkını helal etsin. Meleklerinize iyi bakın ve lütfen maddi gıdalarıyla birlikte manevi gıdalarınıda vermeye çalışın.

Hoşçakalııııııın, 2010 hazirana kadar hamiş kalın inş.:lepi:

rahiya büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sorunsuz şekilde devam ettirirsin ve hep şunu düşün br kere oldu yine olacak

Canım bende grip olur giibi oldum bi ara Leylacım sağolsun soğan suyu iç dedi
İçtim sabaha bişeyim kalmamış olarak uyandım dene istersen
Az az ama sık sık yemek denycem canım ya gerçi işyernde ne kadar yapablrm bilmiyom ama

soğan suyu çok tehlikeli hamilelikte limon portakal ıhlamur falan dene ama sakın soğan suyu içme

merhabalar, ben de yeniyim aranızda. son adet tarihim 23 eylül. hesaplayıcılara göre doğum 30 haziran'da. 27 yaşındayım. haziran'ın sonu olduğu için sizi biraz daha gerisen takip edeceğim. kese için falan daha erken çünkü.... neyse, faydalı paylaşımlar dileğiyle, yeniden merhaba...

bu koku konusunda kimse benim kadar şanssız olamaz :KK43:(

işyerim yemek sitesine çok yakın ve ilerdede sıvıyağ fabrikaları var allahım daha sınırlarına yaklaşınca bir ağır koku tahammül edilemez. O kokular yüzünden yemeklerden tiksindim zoraki yiyorum

Allah sabır versin ben evdeki yemek kokusuna dayanamıyorum.. koku işi çok fena gerçekten

ben de varım , merakla 10 gün sonrayı kalp atışını duymayı bekliyorum :)

şu aralar herşeyden tiksiniyorum hiçbir şey yemek istemiyorum ilaç almasam yemiycem yani o derece sendede varmı?

X